Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım ❤
Sadece börek 1.4 kiloluk fark yaratmaz odem olabilir regl donemin yakin mi etkiliyebilir
Birde yuksek kiloda cok az yememek lazim
Diyetisyene mutlaka gitmeni tavsiye ederim
Reglim yakın canım hatta bugün olmam gerekir yolculuk da yaptım çarşambagünü belki ödem de vardr ama çok sıkıldım kilomdan. Gerçekten böyle bir kısır döngü kara delik sanki. Ben vermek istedikçe daha kötü oluyorum.

Regl ve yol odemi vardir Moralini bozma canım, saglikli beslenmeye devam et
Menulerini paylasiyor musun burda
Bu ara cok takip edemiyorum yogunum

Gunaydinlar eksileriniz bol olsun hanımlar
bengisu022 canim hic uzme kendini cogu ödemdir onun . Benimde gecenlerde öyle oldu sonra kendiliginden dustu . durmak yok yola devam .iki gune normale doner insallah.
Benim bildirimim
Gecen cuma 90.1
Bu sabah 87.7
Fark 2.4

Canım eğer sonuçlarım iyi çıkarsa küçültme ameliyatı olacağım onun için yapıyorum testleri
Guzel cikar insallah canim . Gonlune gore olur hersey

Hayırlı cumalar kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ❤

Geçen cuma 85
Pazartesi 85.4
Bugün 84.9
Fark 100gr
Bu kadar aç kaldım hiç mutlu degilim regl bağlıyorum pazartesi tartisini merak ediyorum şimdiden
Bugün pazar market alışveriş yapacağım müsait olunca yazarım

Herkese selam

Gelemedim bikaç gündür hiç kaçamağım olmadı. Hatta olamadı diyim. C.tesi 20lik dişimi çektirdim hala daha çiğniyemiyorum. Önceki hafta da sağ tataftan bir diş çektirmiştim. Hem sağ hem sol olunca yemek yemek çile oldu resmen. Aç bir hafta geçirdim diyebilirim. Fakat regl oldm ve şuan yüzüm gözüm acayip şiş. Tartı için biraz bekliycem bakalım

günaydın, hayırlı cumalar. sabah tartılamadım cok hastaydım
ama tahminimce artıdayım o yüzden siz beni sabit kabul edin

dün çekimin ortasında birşeyler hissettim eve geldim regl olmuşum
böylelikle yine hamile değilmişim 3 ay deneme sonrası seneye aldık bebek isteğimizi
hayırlısıla bu sene ki durumu atlatalım da bir an önce.

Günaydın
Geçen hafta:110
Bugün:106.300
Fark:3.7
Çok mutluyum kızlarr bu mutlulugumu istedgm kiloya inene kadar devam
Süpersin canım ❤
Geçen hafta 81.7
Bu hafta cukka 80
Geliyor yine 7 li sayılar şükürler olsun.
Menülerini tekrar bakacağım çok güzel veriyorsun benim bu hafta hiç istediğim gibi olmadi
Kilo bildirimi

Geçen hafta 70.4
Bu hafta 69.9
Fark -0.5
Yüzde 0.71

Eki Görüntüle 2657410
Tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…