- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Reglim yakın canım hatta bugün olmam gerekir yolculuk da yaptım çarşambagünü belki ödem de vardr ama çok sıkıldım kilomdan. Gerçekten böyle bir kısır döngü kara delik sanki. Ben vermek istedikçe daha kötü oluyorum.Günaydın canım ❤
Sadece börek 1.4 kiloluk fark yaratmaz odem olabilir regl donemin yakin mi etkiliyebilir
Birde yuksek kiloda cok az yememek lazim
Diyetisyene mutlaka gitmeni tavsiye ederim
Regl ve yol odemi vardir Moralini bozma canım, saglikli beslenmeye devam etReglim yakın canım hatta bugün olmam gerekir yolculuk da yaptım çarşambagünü belki ödem de vardr ama çok sıkıldım kilomdan. Gerçekten böyle bir kısır döngü kara delik sanki. Ben vermek istedikçe daha kötü oluyorum.
Guzel cikar insallah canim . Gonlune gore olur herseyCanım eğer sonuçlarım iyi çıkarsa küçültme ameliyatı olacağım onun için yapıyorum testleri
D vitamini evet,kan ilacı hayır..çünkü kan ilacina alerjisi cıktı.4. Aydan sonra bebege kan ilacini kullandinmi birde d vitamini kullanıyormusun dogumdan beri
Sağlık ocağı verdgi kullanyrsnz ona her bebeğin varmis. Fermix +2 öneririm kan içinD vitamini evet,kan ilacı hayır..çünkü kan ilacina alerjisi cıktı.
Ve kan ilaci 7. Veya 9. Ayda kan tahlili ile baktrp vermenz daha iyiD vitamini evet,kan ilacı hayır..çünkü kan ilacina alerjisi cıktı.
Günaydın
Geçen hafta:110
Bugün:106.300
Fark:3.7
Çok mutluyum kızlarr bu mutlulugumu istedgm kiloya inene kadar devam
Süpersin canım ❤Günaydın
Geçen hafta:110
Bugün:106.300
Fark:3.7
Çok mutluyum kızlarr bu mutlulugumu istedgm kiloya inene kadar devam
Menülerini tekrar bakacağım çok güzel veriyorsun benim bu hafta hiç istediğim gibi olmadiGeçen hafta 81.7
Bu hafta cukka 80
Geliyor yine 7 li sayılar şükürler olsun.
Tebrikler canım
Tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?