Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha 6 aylik kiz:)))benim gibi birinin nasıl böyle bebeği olur aklım almıyor..ben 5300gr doğmuşum,bu 6 aylik 6200
Ya tabi benim gibi olmasini beklemiyorum ama azicik toparlanmasi lazim..
İnşallah iştahı açılır canım. Kilosu sanırım düşük, doktora gittiniz mi? Bu ayda en geç üç saatte bir beslenmesi lazım. Ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz ?

İnşallah iştahı açılır canım. Kilosu sanırım düşük, doktora gittiniz mi? Bu ayda en geç üç saatte bir beslenmesi lazım. Ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz ?
Doktora götürmedim bizim burada şuan fazla vaka sayısı olunca,ek gıdaya da bugün sabah itibariyle başladık bakalim

Doktora götürmedim bizim burada şuan fazla vaka sayısı olunca,ek gıdaya da bugün sabah itibariyle başladık bakalim
Evet virüs olunca kimse gidemedi. Aile hekimliğinde takibe gidin en azından. Çıkınca hemen üstünü başını değiştirirsiniz. Hemşire direkt doktora sevk eder. Bizim de başımıza gelmişti. Formül süt ve vitamin desteğine başlatıyorlar bu kadar düşük olunca

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Kahvaltı klasik diyet kahvaltı
Öğlen 4yk nohut, 1 kase yoğurt, 3 yk kısır
Ara 5 badem, bir tutam patlamış Mısır
Akşam Salata, 2 köfte, 3yk kepekli makarna
Spor 35 dakika Leslie, 15 dk yürüyüş, 15 dakika yüzme, Su 3 litre

1 temmuz menüsü
Sabah 10:00
Sahanda yumurta peynir zeytin 1dilim tb ekmeği salatalik(domates yemiyorum el bileklerimde kaşıntı kabariklik var domatesi kestim hafifledi )

12::30 yeşil çay 3ceviz

15:30 Bi küçük kase kiraz 2 küçük kayısı
Sekersiz türk kahvesi

18:30 Bi tabak bol acılı lahana kavurması

21:30 soda

Spor yok
Su 3lt

Yüsra hâla oyle. Uzulmuyor muyum cok uzuluyorum. Her yemek kavgayla.. diğer yandan eslem 2 gundur durmaz oldu sütüm azaldi gibi yutkunma sesi fazla alamıyorum bir yandan da ona taktim. Kg da almiyor 3 haftadır. Memlekete geldik ne yapicam bilmiyorum. Mama alsammi, dra mi gotursem

Hemen kötüyğ düşünme kuzum endişe en büyük düşman bi kaç gün öyle oldu diye etkilenmez o kadar.
Sen dikkat etmeye çalış kendine emiyor şükür hiç az deme devam et bakarsın 1 hafta sonra farklı olur.
İştahsız çocuğa napsanda o öyleyse öyle yıpratma kendini.

Daha 6 aylik kiz:)))benim gibi birinin nasıl böyle bebeği olur aklım almıyor..ben 5300gr doğmuşum,bu 6 aylik 6200
Ya tabi benim gibi olmasini beklemiyorum ama azicik toparlanmasi lazim..
Doğum kilosuna göre belki normaldir. Anne sütü mu alyr sadece. Günde belirli bez cikaryrsa ve keyfi yerindyse iyidir annesi üzülme.

Aman hemen mamayı düşünme canım,biraz daha dene bekle,en son çare olsun mama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…