Aclikla verdiklerim geri geldi malesef, bugün niyetliyim ctesi acicam ,sabitlerim insallahGünaydın
Yoğunluğum vardı dün gelemedim bugünde evde olmıycam.
Siz ne alemdesiniz? Artı gelen var mı.
@eboe
@Nur1835
MuMu85
@bengisu022
@huzurunmeraklisi
@Sozen
@Nana
Amine Busra
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
@L O L
Zeyzeyay91
İnşallah iştahı açılır canım. Kilosu sanırım düşük, doktora gittiniz mi? Bu ayda en geç üç saatte bir beslenmesi lazım. Ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz ?Daha 6 aylik kiz:)))benim gibi birinin nasıl böyle bebeği olur aklım almıyor..ben 5300gr doğmuşum,bu 6 aylik 6200
Ya tabi benim gibi olmasini beklemiyorum ama azicik toparlanmasi lazim..
Doktora götürmedim bizim burada şuan fazla vaka sayısı olunca,ek gıdaya da bugün sabah itibariyle başladık bakalimİnşallah iştahı açılır canım. Kilosu sanırım düşük, doktora gittiniz mi? Bu ayda en geç üç saatte bir beslenmesi lazım. Ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz ?
Tamda onu yapıyorum vallahi:)))Ben daha büyük diye düşündümaaa deyinxe o deyince sokacaksin agzina kaşığı
Evet virüs olunca kimse gidemedi. Aile hekimliğinde takibe gidin en azından. Çıkınca hemen üstünü başını değiştirirsiniz. Hemşire direkt doktora sevk eder. Bizim de başımıza gelmişti. Formül süt ve vitamin desteğine başlatıyorlar bu kadar düşük oluncaDoktora götürmedim bizim burada şuan fazla vaka sayısı olunca,ek gıdaya da bugün sabah itibariyle başladık bakalim
Reglimizi ağrımız bile aynı günKızlar regl oldum agrım var
Kac ciktin tartidaBen regl ile bayağı sıvı atarım vücuttan diyordum halbuki
Reglimizi ağrımız bile aynı günyoksa yoksa biz kardesmiyiz
Yüsra hâla oyle. Uzulmuyor muyum cok uzuluyorum. Her yemek kavgayla.. diğer yandan eslem 2 gundur durmaz oldu sütüm azaldi gibi yutkunma sesi fazla alamıyorum bir yandan da ona taktim. Kg da almiyor 3 haftadır. Memlekete geldik ne yapicam bilmiyorum. Mama alsammi, dra mi gotursemGünaydın kızlar.. bir-kac gündür benim ufaklığa takmış durumdayım.. resmen afrikalı çocuklara doğru yol alıyor,kemikleri geliyor yavrumun elime aldığımda..biraz toparlamak araştırmacı gazeteci modundayim sürekli,neyse kendinize dikkat edin bakalim ugrarim
Yüsra hâla oyle. Uzulmuyor muyum cok uzuluyorum. Her yemek kavgayla.. diğer yandan eslem 2 gundur durmaz oldu sütüm azaldi gibi yutkunma sesi fazla alamıyorum bir yandan da ona taktim. Kg da almiyor 3 haftadır. Memlekete geldik ne yapicam bilmiyorum. Mama alsammi, dra mi gotursem
Tartilmadim :/Kac ciktin tartidasabah daha iyi sonuç alırsın
Aa bu benKızmadım sevdim. Ben eyle seviyorum döve döve ağzını yüzünü dağıta dağıta
Ben de iyiyimGünaydın ❤
Nasıl iyimi herkes?
Bozmayın devam edin inşallah bende bozmuyorum çünkü ❤
Regl kurbanı olmazsam bi sıkıntı yok.
@eboe
@Nur1835
MuMu85
@bengisu022
Amine Busra
@huzurunmeraklisi
@Sozen
@Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
@L O L
Zeyzeyay91
Doğum kilosuna göre belki normaldir. Anne sütü mu alyr sadece. Günde belirli bez cikaryrsa ve keyfi yerindyse iyidir annesi üzülme.Daha 6 aylik kiz:)))benim gibi birinin nasıl böyle bebeği olur aklım almıyor..ben 5300gr doğmuşum,bu 6 aylik 6200
Ya tabi benim gibi olmasini beklemiyorum ama azicik toparlanmasi lazim..
Aman hemen mamayı düşünme canım,biraz daha dene bekle,en son çare olsun mama..Yüsra hâla oyle. Uzulmuyor muyum cok uzuluyorum. Her yemek kavgayla.. diğer yandan eslem 2 gundur durmaz oldu sütüm azaldi gibi yutkunma sesi fazla alamıyorum bir yandan da ona taktim. Kg da almiyor 3 haftadır. Memlekete geldik ne yapicam bilmiyorum. Mama alsammi, dra mi gotursem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?