Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğum kilosuna göre belki normaldir. Anne sütü mu alyr sadece. Günde belirli bez cikaryrsa ve keyfi yerindyse iyidir annesi üzülme.
2850 doğdu aslında ama zayıflıktan öte cansız duruyor çocuk..malesef mama kullanıyor,keyfi de yerinde ama azıcık toparlanması lazım yine de.

2850 doğdu aslında ama zayıflıktan öte cansız duruyor çocuk..malesef mama kullanıyor,keyfi de yerinde ama azıcık toparlanması lazım yine de.
Kullandgnz mamayi da degstrn belki o da yaramyrdr annesi. Hipp combiotc almstm kuvezdykn çok arastrp tavsiye ederim.

Selam kızlar. Diyetisyen kontrolüm vardı. 1.6 vermişim çok şükür bu hafta. Diyetisyen çıkışı diye kaçamak yaptım tabii ki Bakalım yarın kaç çıkacağım

menüm
Kahvaltı 2 haslanmış yumurta, semiz, domates, 2 dilim ekmek
Ara 10 çiğ badem
Ara yarım kase puding
Akşam ızgara çupra, salata
Ara 1 kase puding
spor 20 dakika leslie, su 3 litre

Bonus canım yarın bildirim yapamayabilirim , yarin memegrofi getirecektim ek olarak dermatoloji için saat 8 de çağırdılar. Hastane uzak çok erken çıkacağım
canim gecmis olsun onemli bisey cikmaz insalalh . Benim dr um da uygun bir ara cektir elinde olmasi icin dedi emzirme bitsin gidip cektircem bende.
Kızlar selam nassiniz bugün hafif geciyodur umarim
Burasınıda sessizlik vurmuş bu nedir herkes nerelerde
Sessizlik cok hayirli gelmez ama bakalim . Ben eksideyim ama bakalim yarin ne kadar eksi cikacak.

canim gecmis olsun onemli bisey cikmaz insalalh . Benim dr um da uygun bir ara cektir elinde olmasi icin dedi emzirme bitsin gidip cektircem bende.

Canım eğer sonuçlarım iyi çıkarsa küçültme ameliyatı olacağım onun için yapıyorum testleri

4. Aydan sonra bebege kan ilacini kullandinmi birde d vitamini kullanıyormusun dogumdan beri

Günaydın kızlar benim sonum be olacak böyle. Yine artıyım yani hep aç mı kalmam lazım. Bu hafta dikkat etmedim ama anur cubur hiç yemedim. Ekmeği az yedim dadece 1 gün börek yedim ve 1.4 kilo artıyım.
Kilo geçen hafta 88.7
Bugün 90.1
Fark artıı 1.4
Spor 150 dk

Bu kilo mahvetti beni. Geçen hafta diyetisyene niyetlendim randevu alamadm.

Günaydın canım ❤
Sadece börek 1.4 kiloluk fark yaratmaz odem olabilir regl donemin yakin mi etkiliyebilir
Birde yuksek kiloda cok az yememek lazim
Diyetisyene mutlaka gitmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…