- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
2850 doğdu aslında ama zayıflıktan öte cansız duruyor çocuk..malesef mama kullanıyor,keyfi de yerinde ama azıcık toparlanması lazım yine de.Doğum kilosuna göre belki normaldir. Anne sütü mu alyr sadece. Günde belirli bez cikaryrsa ve keyfi yerindyse iyidir annesi üzülme.
Kullandgnz mamayi da degstrn belki o da yaramyrdr annesi. Hipp combiotc almstm kuvezdykn çok arastrp tavsiye ederim.2850 doğdu aslında ama zayıflıktan öte cansız duruyor çocuk..malesef mama kullanıyor,keyfi de yerinde ama azıcık toparlanması lazım yine de.
bu hafta çok düzensizdim bonus çok yemedim ama kahve cikolata yogunluktaydi insaallah telafi edebilirimGüünaayyydınıss ❤
Yarın tartı günü bu hafta pek iyi gidemedik olsun bugünu toparlayalım inşallah.
Bugün dikkat edersek yarına mutlaka etkisi olucak.
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Efferim kahve tansiyona çok iyidir ayşobu hafta çok düzensizdim bonus çok yemedim ama kahve cikolata yogunluktaydi insaallah telafi edebilirim
Sabah kahvaltısı
İki çocuk lokmasi ekmek (çocuklar ısrar etti )
3 tane h bıldırcın yumurtasi
1 yumurta beyazı
peynir domates
salatalik
ekmek yok yani
Sana. Göstermedim mi bahcede 4 bıldırcın var tamamen organikBıldırcınılan besliyor kendini hatun. Bu kuşlarla olan bağın beni benden alıyor
canim gecmis olsun onemli bisey cikmaz insalalh . Benim dr um da uygun bir ara cektir elinde olmasi icin dedi emzirme bitsin gidip cektircem bende.Bonus canım yarın bildirim yapamayabilirim , yarin memegrofi getirecektim ek olarak dermatoloji için saat 8 de çağırdılar. Hastane uzak çok erken çıkacağım
Sessizlik cok hayirli gelmez ama bakalim . Ben eksideyim ama bakalim yarin ne kadar eksi cikacak.Kızlar selamnassiniz bugün hafif geciyodur umarim
Burasınıda sessizlik vurmuş bu nedir herkes nerelerde
canim gecmis olsun onemli bisey cikmaz insalalh . Benim dr um da uygun bir ara cektir elinde olmasi icin dedi emzirme bitsin gidip cektircem bende.
4. Aydan sonra bebege kan ilacini kullandinmi birde d vitamini kullanıyormusun dogumdan beri2850 doğdu aslında ama zayıflıktan öte cansız duruyor çocuk..malesef mama kullanıyor,keyfi de yerinde ama azıcık toparlanması lazım yine de.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar benim sonum be olacak böyle. Yine artıyım yani hep aç mı kalmam lazım. Bu hafta dikkat etmedim ama anur cubur hiç yemedim. Ekmeği az yedim dadece 1 gün börek yedim ve 1.4 kilo artıyım.
Kilo geçen hafta 88.7
Bugün 90.1
Fark artıı 1.4
Spor 150 dk
Bu kilo mahvetti beni. Geçen hafta diyetisyene niyetlendim randevu alamadm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?