Hic bilmeden mi gittin yoksa biraz kullanmayı biliyomuydun
Ben hiç bilmeden gitmiştim ama deneyen arkadaşlardan iyi sürdüğüm doğrudurHic bilmeden mi gittin yoksa biraz kullanmayı biliyomuydun
Her gün denize giriyor, denizden kaptı diye düşünüyorum. Doktor tahlil istedi, sonucu pazartesi çıkacakmış. Gittim antibiyotik aldım. Günlerdir perişan oldukYaaa enfeksiyon mu var acaba gecmis olsun. Bizimde gecen sene bezliyken yapmisti oyle. Usg cektirdik. Kaka yaparkende agliyodu. Meğer bilerek tutuyomuş
Her gün denize giriyor, denizden kaptı diye düşünüyorum. Doktor tahlil istedi, sonucu pazartesi çıkacakmış. Gittim antibiyotik aldım. Günlerdir perişan olduk
Resmide atym cok mutluyumm kızlar
Tebrikler canım. Güya yarışa girdik ama hiç motive olamadm kusura bakma canım. Senin şevkini de kırma mak içib pek yazmadımGunaydinlar
Geçen hafta 101.9
Bu hafta 100.7
Fark 1.200
Her hafta aynı veriyorum ya sasmiuor haftanın ilk günleri hızlı gidiyor sonrası tirt niye bilmiyorum her neyse kaplumbağa hızıyla da olsa gidicek bu kilo
Sağ ol canımgeçmiş olsun canım.
Hiç önemli değil hepimiz aynı durumdayız toparlariz inşallah tekrardan bakalım haftaya daha iyi sonuçlar alırız insallahTebrikler canım. Güya yarışa girdik ama hiç motive olamadm kusura bakma canım. Senin şevkini de kırma mak içib pek yazmadım
Yok canım ben değilimLonely single girl sen mi yazmıştın bir ara iştah açmayan demir takviyesinin ismini?
Yok canım ben değilimLonely single girl sen mi yazmıştın bir ara iştah açmayan demir takviyesinin ismini?
Yok canım ben değilim
Yanlış yazmışım83 olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?