Günaydın canım ıyi tatillerGünayyydınnn ❤
Mutlu haftasonları ❤
Eki Görüntüle 2660772
Ben yoldayım 1 haftalık gidip gelicem inşallah.
Çok aktif olamam belki ama burda olucam mutlaka.
Dün gelen eksileri kaybetmeyelim.
Kaçamak yapmak isteyen yada ufak bi ödül bugün yapsın bitirsin.
Sporu aksatmayalım inşallah bende fırsat oldukça yapıcam bandımı yanıma aldım.
Sevgiler saygılar ve daha birçok şey ❤
asumanzeynep
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra
Göreceksin sen günününe dersin bu haftada yenilmeye varmisin
Eksi gelecem eksiUlan artı geldin artı
Bonus bu hafta da yok musun, yarışımız haftaya mi kalacakGünayyydınnn ❤
Mutlu haftasonları ❤
Eki Görüntüle 2660772
asumanzeynep
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra
Allah korktugunuza uğratmasın inşâAllahKızlar eşim ve çocuklarla 14 günlük karantinaya girmek zorunda kaldık.. oldukça endişeliyim,özellikle cocuklarim için.. ondan sebep gelemiyorum.kendinize dikkat edin.
Ben tam motiveyim dünden beri.Kaçamak yok. 92’yi gördüm tartıda. Bu ay seksenleri göreceğim inşallahGünayyydınnn ❤
Mutlu haftasonları ❤
Eki Görüntüle 2660772
asumanzeynep
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra
kız bonus kişisi iyi yolculuklar ama sen beni niye listeden dışlıyon bakiimGünayyydınnn ❤
Mutlu haftasonları ❤
Eki Görüntüle 2660772
asumanzeynep
E eboe
Nur1835
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra tama
canım testlerde covid19 mu çıktı? neden karantinadasınız? Rabbim korusun seni de çocukları da. arada yaz merak ederiz.Kızlar eşim ve çocuklarla 14 günlük karantinaya girmek zorunda kaldık.. oldukça endişeliyim,özellikle cocuklarim için.. ondan sebep gelemiyorum.kendinize dikkat edin.
hadi inşallah canım. bana da sağlıkla, afiyetle, kolaylıkla 70 leri görmek nasip olsunBen tam motiveyim dünden beri.Kaçamak yok. 92’yi gördüm tartıda. Bu ay seksenleri göreceğim inşallah
Bende oyleyim. Gece gunduz demeden surekli agzimq bisey atasim varSevgili arkadslar ancak fırsatım oldu girmeye.
Öncelikle kilo olayimi anlatmak isterim.
2018de anlamadan 97 kilo oldum
Sonra diyetisyn, karatay beslenme ve her gün yürüyüş bisikletle 3 ayda bu grupta paylaşım da yaparak 82 kg kadar düşmüştüm (maralgozlu
Arkadaşımla aynı zamanlarda o kilolara düşmüştük hatta)
Sonraki ay hamile kalınca beslenme düzenime aynı şekilde hatta aşırı kstugum için de ilk ay 4 kilo vererek devam ettim.
Doğuma giderken ödemden şişmiş 96 kilo idim. Toplam= 14 kilo aldm
Doğumdan 7 gün sonra tam 10 kilo gitmişti( ödemler tamamen inmişti)
86 kilo idim, sezeryan olmstm 6 ay hareket yoktu ben resmen koltuğa çivilendm emzirmek için. Derken aa hemende kilo verdim diyerek gece kalkıp yemelere başladım. Sütun olsun diyerek eşim annem sürekli yedirdlr hayir demedim. Ve her ay kilo alarak tam 110 kilo oldum. Şuan hamilelkte giydgm kıyafetlere zor giriyrm.
1 ay oldu yürüyüşe başladım ve 108e indim. Gece yemelerim bitti ama çok çabuk acikyrm hamile iken bile 2 öğün ve 2 ara öğün şeklnde beslenirken şimdi aşırı zorlanyrm.
Uzun yazdm kusura bakmayın lutfen
Yaa cok uzuldum. İnşallah birsey yoktur. Neden karantina oldunuzKızlar eşim ve çocuklarla 14 günlük karantinaya girmek zorunda kaldık.. oldukça endişeliyim,özellikle cocuklarim için.. ondan sebep gelemiyorum.kendinize dikkat edin.
İnşallah canımmkız bonus kişisi iyi yolculuklar ama sen beni niye listeden dışlıyon bakiimher cuma düzenli kilo bildirimi yapıyorum
canım testlerde covid19 mu çıktı? neden karantinadasınız? Rabbim korusun seni de çocukları da. arada yaz merak ederiz.
hadi inşallah canım. bana da sağlıkla, afiyetle, kolaylıkla 70 leri görmek nasip olsun
Ay kuzum ya hamilelikten onceSevgili arkadslar ancak fırsatım oldu girmeye.
Sonra diyetisyn, karatay beslenme ve her gün yürüyüş bisikletle 3 ayda bu grupta paylaşım da yaparak 82 kg kadar düşmüştüm (maralgozlu
Sonraki ay hamile kalınca beslenme düzenime aynı şekilde hatta aşırı kstugum için de ilk ay 4 kilo vererek devam ettim.
86 kilo idim, sezeryan olmstm 6 ay hareket yoktu ben resmen koltuğa çivilendm emzirmek için. Derken aa hemende kilo verdim diyerek gece kalkıp yemelere başladım. Sütun olsun diyerek eşim annem sürekli yedirdlr hayir demedim. Ve her ay kilo alarak tam 110 kilo oldum. Şuan hamilelkte giydgm kıyafetlere zor giriyrm.
1 ay oldu yürüyüşe başladım ve 108e indim. Gece yemelerim bitti ama çok çabuk acikyrm hamile iken bile 2 öğün ve 2 ara öğün şeklnde beslenirken şimdi aşırı zorlanyrm.
Canım ya ne güzel zayifliyorduk hamileleiginden önce yine yaparız tasalanma.bende iste 82 85 arası gidip geldim durmadan.bir ara şehitlere başladım ama devam edemedim.yaklasik 40 gündür ip atlıyorum ve inan çok faydasını gördüm.tartim yok tartılamıyorum fakat sıkılastim.her gün 1000 tane.sabah kimse uyanmadan 500 akşam bebeler yatınca 500.on dakikada ardından plates lastigiyle kol çalışıyorum.iki hafta sonra tatile gidiyoruz memlekete.ipi goturecgim yanımda.yuruyus yapamadım çocuklarla bir türlü tutturamadım o düzeni.evde bu şekilde yapabildiğim en iyi şey ip atlamak.emzirme dönemi kilo almak için hamilelikten daha musait bir zaman.sende etkilemişsin ama azimlisin tekrar eski kilona biraz zaman alsa da ulasabilirsin inanıyorum.ip atla kız beni dinleSevgili arkadslar ancak fırsatım oldu girmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?