Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Göreceksin sen gününü
Eksi gelecem eksi
Benden önce o da arti gelmişti
Ac geziyorum accc hic sansin yok
Esimle yuruyuse cikcaz birazdan
Kızlar eşim ve çocuklarla 14 günlük karantinaya girmek zorunda kaldık.. oldukça endişeliyim,özellikle cocuklarim için.. ondan sebep gelemiyorum.kendinize dikkat edin.
Yaa kuzum gecmus olsun yazmayinca merak etmustim seni evdemi hastanedemu karantinadasiniz rabbim sifa versin bizi habersiz birakma

11 Temmuz Cumartesi
kahvaltı
1 litre su
Öglen
1 litre su
İkndi akşam arası
3 adet icli köfte
4 yemek kasigı amerikan salatası
2 adet börek
1 adet kadayıf dolması
1 adet zeytnyaglı dolmabiber
Yigenimin mevludu vardi bugun ödul verdm kendime
60 dk yuruyuş
2 litre daha su içtm

evet arkadaşlar dün gece başladığım demir hapıyla yeni bir döneme giriyorum. iştah ve wc ile baş etmek, kilo almamak ve bu süreçte kilo vermek zorundayım. bugün çok düşündüm. biliyorsunuz bir süredir zaten motivasyon kaybı yaşıyorum ve kilo veremiyorum. üstüne de demir hapı bundan kaynaklı şimdilik 2 öğün yapmayacağım. ayarlı 3 öğün ve istediğimde öğlen kahvenin yanında 1 ara öğün olacak. bu şekilde planlarsam sanırım iştahı kontrol altına alabilirim.

İyi geceler
Menüler nerde kızlar?

Asılmadan nasıl yapıcaz bu işi?
Herkes yatmadan bi düşünsün ve yazsın bakalım bugün kilo vermek için kendimiz için ne yaptık?

Keşke kötü günleri geçirip bırakmasaydım da denize geldiğimde daha rahat etseydim diye pişman oldum durdum bugün.

Bırakmadım ben sadece kv nin rahatsızlığı ve tatil peşpeşe geldi.
Sizde sakın bırakmayın tutunun sımsıkı ❤

E eboe
Nur1835
asumanzeynep
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra

Eşime iş yerinde bulaştı,ondan da bize..hepimiz pozitif çıktık.. evdeyiz hepimiz
canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun şifa versin tez zamanda. Allahın izniyle süreci çabuk ve kolayca geçirirsiniz inşallah. bu arada senin eşin öğretmen değil miydi?

sabah 10.30
1 yumurtadan soğanlı biberli isotlu omlet
çeyrek simit arası duble tulum peynirli tost
2 yk kabak biber kızartması + 1 yk sarımsaklı yoğurt
domates salatalık biber
açık çay
1 omega3 kapsül

ara 13.15
18 kiraz
1 kupa filtre kahve
1 kupa yeşil çay

öğlen 14.30
1 tabak domates soslu makarna
1 er yk salata, pancar turşusu, soslu biber
2 yk ev yoğurdu

akşam 19.30
soğanlı sarımsaklı 2 tavuk baget
3 yk kabak biber kızartması + 2 yk sarımsaklı yoğurt
domates salatalık biber
1 dilim siyez ekmeği

ara
2 kayısı
1 kupa yeşil çay

yatana kadar 1,5 lt den fazla su

spor yok

Tatlimm not ettim yaptklrni evet ne güzeldi senle motive edyrdk o zamanda brbrmzi sanki uzerndn 9765 sene geçmiş gibi ama biz başardık 70lere inmeye az klmsti yine yapcgz ay eski dostu görmüş sarılmış gibi hissettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…