- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Geçmiş olsun hayırdırKızlar eşim ve çocuklarla 14 günlük karantinaya girmek zorunda kaldık.. oldukça endişeliyim,özellikle cocuklarim için.. ondan sebep gelemiyorum.kendinize dikkat edin.
Göreceksin sen gününü
Ac geziyorum accc hic sansin yokEksi gelecem eksi
Benden önce o da arti gelmişti
Yaa kuzum gecmus olsun yazmayinca merak etmustim seni evdemi hastanedemu karantinadasiniz rabbim sifa versin bizi habersiz birakmaKızlar eşim ve çocuklarla 14 günlük karantinaya girmek zorunda kaldık.. oldukça endişeliyim,özellikle cocuklarim için.. ondan sebep gelemiyorum.kendinize dikkat edin.
Kızlar eşim ve çocuklarla 14 günlük karantinaya girmek zorunda kaldık.. oldukça endişeliyim,özellikle cocuklarim için.. ondan sebep gelemiyorum.kendinize dikkat edin.
Eşime iş yerinde bulaştı,ondan da bize..hepimiz pozitif çıktık.. evdeyiz hepimiz
canım çok geçmiş olsun. Rabbim korusun şifa versin tez zamanda. Allahın izniyle süreci çabuk ve kolayca geçirirsiniz inşallah. bu arada senin eşin öğretmen değil miydi?Eşime iş yerinde bulaştı,ondan da bize..hepimiz pozitif çıktık.. evdeyiz hepimiz
Çok geçmiş olsunEşime iş yerinde bulaştı,ondan da bize..hepimiz pozitif çıktık.. evdeyiz hepimiz
Sakız cgnyim dedimBende oyleyim. Gece gunduz demeden surekli agzimq bisey atasim var
Tatlimm not ettim yaptklrni evet ne güzeldi senle motive edyrdk o zamanda brbrmziAy kuzum ya hamilelikten once
Canım ya ne güzel zayifliyorduk hamileleiginden önce yine yaparız tasalanma.bende iste 82 85 arası gidip geldim durmadan.bir ara şehitlere başladım ama devam edemedim.yaklasik 40 gündür ip atlıyorum ve inan çok faydasını gördüm.tartim yok tartılamıyorum fakat sıkılastim.her gün 1000 tane.sabah kimse uyanmadan 500 akşam bebeler yatınca 500.on dakikada ardından plates lastigiyle kol çalışıyorum.iki hafta sonra tatile gidiyoruz memlekete.ipi goturecgim yanımda.yuruyus yapamadım çocuklarla bir türlü tutturamadım o düzeni.evde bu şekilde yapabildiğim en iyi şey ip atlamak.emzirme dönemi kilo almak için hamilelikten daha musait bir zaman.sende etkilemişsin ama azimlisin tekrar eski kilona biraz zaman alsa da ulasabilirsin inanıyorum.ip atla kız beni dinle
Tatlım çok geçmiş olsun d vitamini takviye kullanınKızlar eşim ve çocuklarla 14 günlük karantinaya girmek zorunda kaldık.. oldukça endişeliyim,özellikle cocuklarim için.. ondan sebep gelemiyorum.kendinize dikkat edin.
Çok geçmiş olsun canm çabucak atlayrsnz inş. Bir belirtiniz falan var mı?? Nasılsınz??Eşime iş yerinde bulaştı,ondan da bize..hepimiz pozitif çıktık.. evdeyiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?