Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim bu hafta beni maruz gorun lutfen .1haftalik tatil icin dun Alanyaya geldik . Burada tartilma imkanim olmadigi gibi iyi giden diyetimide askiya almak zorunda kaldim. Cumaya bildirim yapamayacagim ama eve doner donmez diyete devam insallah Muhtemelen artidayimdir umarim cok abartmadan donerim .

dünkü irademden sonra bugünki faciamı paylaşıyorum
menüm:
sabah çay arada kavun karpuz kiraz
öğlen mercimek çorbası et döner
saat 5 gibi 1 bardak kefir
6 da magnum mini birkaçtane yeşil nohut
akşam chai li yoğurt ve muz. annemler et dürüm getirdi. avuç içi kadar böldüm yarısını oğlan yedi. çikolatalı kahvaltılık gevrek yedim biraz. şimdi çay demliyorum. hıı 2 bardağa yakın ayran ve 1 çay bardağı şalgam içtim.
çok karıştırdım yani.
heleki dünden sonra resmen facia
lesli yapmam gerek kesinlikle. yapınca yazarım
su 1 lt ye yakın içtim

Epey karışmış

Dün yemek yememiştin canım. Vücut o kadar aç kalmaz ki

huzurunmeraklisi gelmiyosun olmuyo böyle şu an wc dw yazıyorum burayı bırakmamak için bilmem anlatabildim mi?

wc önemlidir, beni orda hatorlaman demek bana değer veriyorsun demek hacı

1 haftadır sürekli ankaradan tuz gölüne , oraya buraya çekime gidiyorum gece eve dönüyorum
ne yedim , nasıl yedim, nerde yedim bilmiyorum

14 temmuz salı
O9:30
Cõkelekli yumurta domates 6zeytin 1dilim tm buğday ekmegi
Yeşil çay

12:00 bi küçük erik

16:00 bi küçük şeftali
Sade türk kahvesi

18:00 bi kase taze fasulye bi kase salata

21:00 bi bardak ayran

Şu 4l
Spor 30dk kondisyon bisiklet 15dk bölgesel hareket

Dün yemek yememiştin canım. Vücut o kadar aç kalmaz ki
Yok canım ac kalmak bunuda yiyebilirmiyim demekten iyi. Gördüğün gibi karnımı doyuracak bisiler yoktu orada. Sadece ağzımda oluşan tat durumu. Önceki gün sürekli cigneyecek birşeyler aradım. Ama netti. Yenmeyecek içilecek bende yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…