Dere veya akan su istiyorum bende böyle yerlerdeGünaydın
Çok güzel bir yermişGünaydın
Canim bu hafta beni maruz gorun lutfen .1haftalik tatil icin dun Alanyaya geldik . Burada tartilma imkanim olmadigi gibi iyi giden diyetimide askiya almak zorunda kaldim. Cumaya bildirim yapamayacagim ama eve doner donmez diyete devam insallah Muhtemelen artidayimdir umarim cok abartmadan donerim .huzurunmeraklisi gelmiyosun olmuyo böyle şu an wc dw yazıyorum burayı bırakmamak için bilmem anlatabildim mi?
Sozen daha sık gel sende lütfen günde 1 kere uğrayın.
@ayseMsb sesin çıkmıyo seninde ne iş?
@Minik Meleklerim ne menü veriyon nede menü?
Akmayan bir cayımız da varDere veya akan su istiyorum bende böyle yerlerde
bayılırım suya. kenarında uzanayım ayaklarımı değdireyim. kimse olmasa su sesi dinlesem. yanımda semaver çayı ohhAkmayan bir cayımız da varbirde kanal ve baraj :)
Epey karışmışdünkü irademden sonra bugünki faciamı paylaşıyorum
menüm:
sabah çay arada kavun karpuz kiraz
öğlen mercimek çorbası et döner
saat 5 gibi 1 bardak kefir
6 da magnum mini birkaçtane yeşil nohut
akşam chai li yoğurt ve muz. annemler et dürüm getirdi. avuç içi kadar böldüm yarısını oğlan yedi. çikolatalı kahvaltılık gevrek yedim biraz. şimdi çay demliyorum. hıı 2 bardağa yakın ayran ve 1 çay bardağı şalgam içtim.
çok karıştırdım yani.
heleki dünden sonra resmen facia
lesli yapmam gerek kesinlikle. yapınca yazarım
su 1 lt ye yakın içtim
çok bulamaç olduEpey karışmış
Dün yemek yememiştin canım. Vücut o kadar aç kalmaz kidünkü irademden sonra bugünki faciamı paylaşıyorum
menüm:
sabah çay arada kavun karpuz kiraz
öğlen mercimek çorbası et döner
saat 5 gibi 1 bardak kefir
6 da magnum mini birkaçtane yeşil nohut
akşam chai li yoğurt ve muz. annemler et dürüm getirdi. avuç içi kadar böldüm yarısını oğlan yedi. çikolatalı kahvaltılık gevrek yedim biraz. şimdi çay demliyorum. hıı 2 bardağa yakın ayran ve 1 çay bardağı şalgam içtim.
çok karıştırdım yani.
heleki dünden sonra resmen facia
lesli yapmam gerek kesinlikle. yapınca yazarım
su 1 lt ye yakın içtim
huzurunmeraklisi gelmiyosun olmuyo böyle şu an wc dw yazıyorum burayı bırakmamak için bilmem anlatabildim mi?
Ooo süper manzara memleket neresiydi canimAkmayan bir cayımız da varbirde kanal ve baraj :)
Yok canım ac kalmak bunuda yiyebilirmiyim demekten iyi. Gördüğün gibi karnımı doyuracak bisiler yoktu orada. Sadece ağzımda oluşan tat durumu. Önceki gün sürekli cigneyecek birşeyler aradım. Ama netti. Yenmeyecek içilecek bende yemedim.Dün yemek yememiştin canım. Vücut o kadar aç kalmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?