Biliyorum canım ama resmen aseriyirum. Büyük turşu kavanozunu önüme cekesim var resmen.Ne zamana nikahmıydı düğünmüydü herneyse :)
Turşu şalgam zararlı değil ama hergün kullanma saf tuz şişirir artı yapar
Günaydın hanımlar
Biliyorum canım ama resmen aseriyirum. Büyük turşu kavanozunu önüme cekesim var resmen.
Balık piştiği zaman alırız salgami sadece. Geçen sırf kendim için aldım. Eşim bile şaşırdıAllah allah bazen banada oluyo tatlı istemek gibi tuzlu isteği
Afiyet olsunMenemen yapıyorum buyrun sizde :))
Biraz modum düşük arkaya bi menemen fonu koydum kafamı toplamaya çalışıyorum
Geçen sene kırmızı biber. Ve patlican kozledim. Yemeklik domates doğradım pişirdim koydum fasulye.Kızlar kışlik hazırlıgı yapıyomusunuz? Yapıyosanz neler atıyosnz buzluga
Bitti bitti, artisa gectim durdurmaya calisiyorumTartı öncesi dikkatli olalım ki inşallah sonucuda güzel olsun.
Nana,minik,60 kiloyum niye uğramıyosunuz?
Mumu sen ne alemdesin KT bitti mi?
Maviş sende yoksun
E eboe
Nur1835
asumanzeynep
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra
Mthn83
Ben bayrama kadar kalmaya karar verdim çünkü kurbani burda kesecgz git gel yapmylm dedik ama kıyafetlerden anlyrm alıp verdgmi.Benimde yok kuzum cumartesi dönücem anca pazartesi bildirim yaparım inş almadan dönerim
Menüler harika sporda 40dakikdn fazla yapyrsn olur bence. Bu arada bazen diyette vucudnu şaşırt yoksa vucudn tutablr kiloyuGünaydın kızlar yarın için heycanlym insallah düz 100 görürum
4 yıldır evlym 1 ay önce aldm dondurucu bebegim için.Kızlar kışlik hazırlıgı yapıyomusunuz? Yapıyosanz neler atıyosnz buzluga
Vişne koymak gerekiyor. Ben çocuklara koyuyorum meyve suyu ve pasta süsü olarak kullanıyorum. Kozlemeler çok seviyoruz biz. Bamya bezelye filan konuyor.4 yıldır evlym 1 ay önce aldm dondurucu bebegim için.
Taze fasulye haşlayıp koydu annem, bezelye, karadut, semizotu, tereyağ, lor peynir. Ben de dusunuyrm başka ne koysam diye bebegim için.
Benim bütün kontrol günüm. O yüzden kaçamak yapıyorumTartı öncesi dikkatli olalım ki inşallah sonucuda güzel olsun.
Nana,minik,60 kiloyum niye uğramıyosunuz?
Mumu sen ne alemdesin KT bitti mi?
Maviş sende yoksun
E eboe
Nur1835
asumanzeynep
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra
Mthn83
Ooo süpersin canım tebriklerBenim bütün kontrol günüm. O yüzden kaçamak yapıyorum7 haftada 7 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?