Tüm tüm köy canım. Doğramak daha zorKizlar bende küçük 3cekmeceli dondurucu aldım yeni arcelikten
Mısır
Fasulye
Cökelik
Kırmızı yesil biber
Bamya düşünüyorum
Domates hiç denemedim nasıl oluyor kizlar
Lezzetli oluyormu canım yaparimTüm tüm köy canım. Doğramak daha zor
Ben kabuklarını soyup küp küp doğruyorum. Biberi de küp küp doğrayım yemeklik ayrı ayrı poşetliyorum. Kışın tavuk sote et sote yapıyorum çok pratik oluyor. Yalnız biberi önceden çözdürmüyorum kullanmadan önce direk buzlu yemeğe atyrm yoksa kararıyor. Taze fasülye biber kabuğu soyulmuş domates bunları da biraz pişirip rengi dönünceye kadar atyrm buzluğa. Annem biber ve domatesi kavurup da atar. Bu yaz acı biber kızartıp koymayı düşünüyorum. Biz özellikle közlenmiş kırmızı biber yeşil biber ve patlıcanı çok seviyoruz. Kışın çıkarınca bir de domatesi pişiriyorum sarımsaklı üzerine doğranmış köz biber ve köz patlıcan çok prarik ve hafifKizlar bende küçük 3cekmeceli dondurucu aldım yeni arcelikten
Mısır
Fasulye
Cökelik
Kırmızı yesil biber
Bamya düşünüyorum
Tebrikler canım. Çok iyi gidiyorsunBenim bütün kontrol günüm. O yüzden kaçamak yapıyorum7 haftada 7 kilo vermişim
Biber atmaya basladim. Koyde yeni cikmaya basladilar :d birde erik falan atiyorum komposto icin guzel oluyor. Malum bende iki kucuk cocuk baska birsey yapma sansim olmuyorKızlar kışlik hazırlıgı yapıyomusunuz? Yapıyosanz neler atıyosnz buzluga
Sahi bamya ve misir da atarimKizlar bende küçük 3cekmeceli dondurucu aldım yeni arcelikten
Mısır
Fasulye
Cökelik
Kırmızı yesil biber
Bamya düşünüyorum
Sağ ol canımTebrikler canım. Çok iyi gidiyorsun
Canım 2 tane domatesi at dolaba 1 günde donarLezzetli oluyormu canım yaparim
Geçmiş olsunAçlıktan mi uykusuzluktan bilmiyorum başım ağrıyor
Hiç huyum değildir ağrı kesici içtim şimdi
Uyusam gece sıkıntı
Hacamti aştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?