Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam yemeği 2 kaşık yoğurt taze fasulye salata

Öğle yemeği 3 kaşık yoğurt türlü

Saat 11 ara öğün 2 kayısı 1 çay bardağı süt ve tarçın

Kahvaltı

İyi akşamlar
Sıralaması ters oldu ama
İkindi vakti de beyaz çay
Yatmadan zencefilli limonlu çay
Bol su 50 dk yürüyüş
Ve kahve günüm böyle geçti

Kaç kilosun? Yap ilk bildirimini hadi :)

Nasıl kilo aldın? Daha önce hiç verdin mi?
90-91 arasıyım bugün regl olduğum için tartılmadım gerçi
Boy 1.60
Geçen sene hasibe ile birlikte aynı gruptaydıl o zaman 83 ten 75 lere inmiştim maalesef sonra yavaş yavaş geri geldi kilolar özellikle şu pandemi dönemi beni bitirdi bu kiloya en son hamileyken çıkmıştım ve hamile kalmadan önce de 80 kiloadaydım uzun süredir
İnşallah öncelik hedefim 70 sonra, tabiki 60 ve daha altını görürsem süper olur, sadece motive olmaya ihtiyacım var ve grupla olunca insan daha dkkt ediyor biliyorum kendi çapımda ıf diyetine başlamıştım o da son 1 haftadır yalan oldu ama bugün tekrar başladım diyelim

Hoşgeldiniz umarım istediğiniz kiloya ulaşrsnz

Korkulacak hiç bişey yokmuş kuzucuk

Yitik şifa seviyesinde en korktuğum şeyi yaptirdim çok rahatım şuan

Bu arada bugünkü tartı yine değişmedi

83.1 Bonus Pembe Lotus

İki-3 gündür hayvansal gıdayı kestigim icin

Kahvaltı da salça ekmek tahin pekmez yemiştim

Akşam uemeginde salata sebze yemekleri

Dikkat etmedim yalan değil

Herşey şimdi başlıyor Pembe Lotus

Şifa olsun inşallah ya korktuğumdan değil benimde tercih etmedim hacamattanda çok korkmuştum ilk 10 seneyi geçti yaptırıyorum şimdi

Iyi geceler kizlar
Tebrikler

Geçmiş olsun Hasibecim

Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canim
Wc de az daha zorlasaydin

Geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim kizlar. Sabah antibiyotikle beraber biraz karma bir serum taktik sanirim ondan aksam biraz daha iyiydim bir iki is yapabildim. Dun aksam hep yatmistim. Annem diyorki sen serumun gaziyla yapiyon bu isleri neyse insallah gunden gune daha iyi olurum. Allah butun hastalarimiza sifa versin.
Bonuscum ben geldim artik burdayim beni de etiket listene dahil edebilirsin cnm
Mrb arkadaşlar bende zayıflamaya çalışıyorum nasıl bir sistemle ilerliyorsunuz bilmiyorum biraz bahsedermisiniz 90 lardayım maalesef
Hosgeldin cnm
Beni de pandemi vurdu uzerine tatile gittim geldim. Bugun basladim bende tartilip. Hadi yine beraber basaralim ❤❤❤

Menu yazmayi unutmayayim

8.30 domates salatalik peynir 1zeytin maydanoz dereotu 1 kandira biberi yarim kapya biber
10.00 hindiba kahvesi
11.00 normalde acikmazdim ama serumdan mi bilmiyorum icim bi hos oldu arkadastan kalan acma vardi bana da almis ama ben yememistim onu yedim
13.30 1 kepce ezogelin corba tavuk sarma coban salata ayran
19.00 1 kepce yayla corbasi bulgurlu kabak cacik avuc icim kadar kiymali yumurta (yemegimiz az vardi iki gun once karniyarik kalmistik ordan kiymali harc kaldi. Bugun az yemek var diye kiymali harca yumurta kirip onu degerlendirelim dedik ondan cok cesitli gibi oldu ama miktarlarimiz azdi)
Bugun su icemedim. Sisemide hastanede unutmusum normalde 1 lt iste 1 lt evde bitiriyordum. Simdi sisem olmadigi icin ne kadar su ictim hic farkinda degilim
Bonus E eboe

Günaydın kızlar
Doğum yaptım artık emzirme dönemini fırsata çevirmek kalıyor sanrm doğuma 99-100 arası gittim şu an 93.2 kgyum karnım baya toparlandı ilk güne göre kursağımi toparlamak zaman alacak snrm bugün 6 günlük olucak bnm minik dikislerim dışında iyiyim şükür hızla doksanlardan da düşerim insAllah

Bebeğinizi güle güle büyütün
Sağlıklı beslenirseniz hem bebeğe süt olur hem kilolar yavaş yavaş azalır inşâAllah

Şifa olsun canım benimbende çok korkarim o şahıslardan iyi cesaret valla

Haaa bu arada güldürme beni dostum 2kez yendim seni
Çok fena hırs yaptım bayramdan önce 7li kilolari gormek istiyorum
Yanı hiç sansin yok tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…