Aslında evde geçiriyorduk ama cocuklarim fenalasinca hastaneye geçmiştik,9 gün resmen kabus gibiydi..Çok şükür bugüne
Selamlar çok şükür yaradana negatif çıktık bugün ve evimizdeyiz..
Aslında evde geçiriyorduk ama cocuklarim fenalasinca hastaneye geçmiştik,9 gün resmen kabus gibiydi..Çok şükür bugüne
Çok sağol canım.. eşime iş arkadaşından geçti,bizde bi belirti olmadı,ama cocuklarimda nefes alma,öksürük problemi oldu 3.gün..Tekrardan geçmiş olsun canım. Çocuklar şimdi nasıllar. Nasıl şikayetlernz oldu
Sağol canim..Çok şükür.Çok şükür tuğçecim atlattınız
90-91 arasıyım bugün regl olduğum için tartılmadım gerçiKaç kilosun? Yap ilk bildirimini hadi :)
Nasıl kilo aldın? Daha önce hiç verdin mi?
Hoşgeldiniz umarım istediğiniz kiloya ulaşrsnz90-91 arasıyım bugün regl olduğum için tartılmadım gerçi
Boy 1.60
Geçen sene hasibe ile birlikte aynı gruptaydıl o zaman 83 ten 75 lere inmiştim maalesef sonra yavaş yavaş geri geldi kilolar özellikle şu pandemi dönemi beni bitirdi bu kiloya en son hamileyken çıkmıştım ve hamile kalmadan önce de 80 kiloadaydım uzun süredir
İnşallah öncelik hedefim 70 sonra, tabiki 60 ve daha altını görürsem süper olur, sadece motive olmaya ihtiyacım var ve grupla olunca insan daha dkkt ediyor biliyorum kendi çapımda ıf diyetine başlamıştım o da son 1 haftadır yalan oldu ama bugün tekrar başladım diyelim
Korkulacak hiç bişey yokmuş kuzucukMinik Duduklu Tencere inş şifa olur kuzum ❤
Korkulacak hiç bişey yokmuş kuzucuk ☺
Yitik şifa seviyesinde en korktuğum şeyi yaptirdim çok rahatım şuan
Bu arada bugünkü tartı yine değişmedi
83.1Bonus Pembe Lotus
İki-3 gündür hayvansal gıdayı kestigim icin
Kahvaltı da salça ekmek tahin pekmez yemiştim
Akşam uemeginde salata sebze yemekleri
Dikkat etmedim yalan değil ☺
Herşey şimdi başlıyorPembe Lotus
Sulukten de korkma hepsi benim gibi dombili olup gittilerŞifa olsun inşallahya korktuğumdan değil benimde tercih etmedim hacamattanda çok korkmuştum ilk 10 seneyi geçti yaptırıyorum şimdi
Tebrikler
Geçmiş olsun Hasibecim
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canim
Tesekkur ederim kizlar. Sabah antibiyotikle beraber biraz karma bir serum taktik sanirim ondan aksam biraz daha iyiydim bir iki is yapabildim. Dun aksam hep yatmistim. Annem diyorki sen serumun gaziyla yapiyon bu isleriWc de az daha zorlasaydin
Geçmiş olsun canım
Bonuscum ben geldim artik burdayim beni de etiket listene dahil edebilirsin cnmHayırlı cumalar ❤❤
Ne güzel eksiler var maşallah
Ben tartılamıyorum bu hafta.
E eboe
Nur1835
asumanzeynep
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra
Hosgeldin cnmMrb arkadaşlar bende zayıflamaya çalışıyorum nasıl bir sistemle ilerliyorsunuz bilmiyorum biraz bahsedermisiniz 90 lardayım maalesef
Bebeğinizi güle güle büyütünGünaydın kızlar❤
Doğum yaptım artık emzirme dönemini fırsata çevirmek kalıyor sanrm doğuma 99-100 arası gittim şu an 93.2 kgyum karnım baya toparlandı ilk güne göre kursağımi toparlamak zaman alacak snrm bugün 6 günlük olucak bnm minik dikislerim dışında iyiyim şükür hızla doksanlardan da düşerim insAllah
Şifa olsun canım benimKorkulacak hiç bişey yokmuş kuzucuk ☺
Yitik şifa seviyesinde en korktuğum şeyi yaptirdim çok rahatım şuan
Bu arada bugünkü tartı yine değişmedi
83.1Bonus Pembe Lotus
İki-3 gündür hayvansal gıdayı kestigim icin
Kahvaltı da salça ekmek tahin pekmez yemiştim
Akşam uemeginde salata sebze yemekleri
Dikkat etmedim yalan değil ☺
Herşey şimdi başlıyorPembe Lotus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?