- 8 Nisan 2017
- 57.306
- 308.032
- 698
Bende korkumdan çenemin yanına tshirtimi doldurdumŞifa olsun canım benimbende çok korkarim o şahıslardan iyi cesaret valla
Haaa bu arada güldürme beni dostum2kez yendim seni
Çok fena hırs yaptım bayramdan önce 7li kilolari gormek istiyorum
Yanı hiç sansin yok tatlim
Sağol canım insAllahBebeğinizi güle güle büyütün
Sağlıklı beslenirseniz hem bebeğe süt olur hem kilolar yavaş yavaş azalır inşâAllah
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar yaşım 33 olacak bu ağustos
14 yaşımdan beri polikistik over hastasıyım ilaç içmeden adet göremiyorum şimdi insülin direnci de başladı uzun süreli diyet denemelerim oldu ama hep bıraktım hazır yeme alışkanlıklarımı değiştiremedim yalnız yaşadığım için
şimdi tekrar diyetisyene başlayacağım motivasyon olsun diye buraya yazdım güncel kilom 119 boy 1.63
desteklerinizi bekliyorum
Hadi bakalım kim kimi ezecek kilolariylaBende korkumdan çenemin yanına tshirtimi doldurdum
Kadına da dedim bırakırsa ağzımın yanına düşmesin ne olur yoksa bagiririm
Geçmiş e bakma baby seni zevkle ezecegimama kilolarimla değil eksilerimle
Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt canım. Abur cuburu abartmasan yeterli. Emzirmek çok güzel kilo verdiriyorGünaydın kızlar
Doğum yaptım artık emzirme dönemini fırsata çevirmek kalıyor sanrm doğuma 99-100 arası gittim şu an 93.2 kgyum karnım baya toparlandı ilk güne göre kursağımi toparlamak zaman alacak snrm bugün 6 günlük olucak bnm minik dikislerim dışında iyiyim şükür hızla doksanlardan da düşerim insAllah
Hoşgeldiniz. Başlayınca devamı geliyor emin olun. Günlük menü yazın faydası çok olurMerhaba arkadaşlar yaşım 33 olacak bu ağustos
14 yaşımdan beri polikistik over hastasıyım ilaç içmeden adet göremiyorum şimdi insülin direnci de başladı uzun süreli diyet denemelerim oldu ama hep bıraktım hazır yeme alışkanlıklarımı değiştiremedim yalnız yaşadığım için
şimdi tekrar diyetisyene başlayacağım motivasyon olsun diye buraya yazdım güncel kilom 119 boy 1.63
desteklerinizi bekliyorum
hoşbuldum canım çok teşekkür ederimHoşgeldin canım aramıza
Günlük menü spor paylaşıyoruz sohbete gel sık sık motivasyonun artar
hoşbuldum çok tesekkürlerHoşgeldiniz. Başlayınca devamı geliyor emin olun. Günlük menü yazın faydası çok olur
Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Daha çok yeni doğum yapmışsınız. Bir anda ödemleriniz gidecek muhtemelen. Ama bebeğe gaz yapmayan yiyecekler de hep kaloriliGünaydın kızlar❤
Doğum yaptım artık emzirme dönemini fırsata çevirmek kalıyor sanrm doğuma 99-100 arası gittim şu an 93.2 kgyum karnım baya toparlandı ilk güne göre kursağımi toparlamak zaman alacak snrm bugün 6 günlük olucak bnm minik dikislerim dışında iyiyim şükür hızla doksanlardan da düşerim insAllah
Günaydın kızlar❤
Size katılabilirmiyim
Tabiki Hoşgeldiniz . Kendinizi tanıtanilirsiniz. Yaşınız boyunuz kilonuz evli çocukların z var mı vs. Hedefiniz kaç kilo vermek vb.Size katılabilirmiyim
Hoşgeldin canım aramızaTeşekkür ederim 1,62 boyunda evli bir erkek çoçuğu annesiyim Konyada yaşıyoruz Daha önce 10.cu takımda yarıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?