Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende korkumdan çenemin yanına tshirtimi doldurdum

Kadına da dedim bırakırsa ağzımın yanına düşmesin ne olur yoksa bagiririm

Geçmiş e bakma baby seni zevkle ezecegim ama kilolarimla değil eksilerimle

Merhaba arkadaşlar yaşım 33 olacak bu ağustos
14 yaşımdan beri polikistik over hastasıyım ilaç içmeden adet göremiyorum şimdi insülin direnci de başladı uzun süreli diyet denemelerim oldu ama hep bıraktım hazır yeme alışkanlıklarımı değiştiremedim yalnız yaşadığım için
şimdi tekrar diyetisyene başlayacağım motivasyon olsun diye buraya yazdım güncel kilom 119 boy 1.63
desteklerinizi bekliyorum

Hoşgeldin canım aramıza
Günlük menü spor paylaşıyoruz sohbete gel sık sık motivasyonun artar

Bende korkumdan çenemin yanına tshirtimi doldurdum

Kadına da dedim bırakırsa ağzımın yanına düşmesin ne olur yoksa bagiririm

Geçmiş e bakma baby seni zevkle ezecegim ama kilolarimla değil eksilerimle
Hadi bakalım kim kimi ezecek kilolariyla
Çok hafif bi kahvalti yaptim
Ev temizliğine başlıycam tatlım pes edersin sen benim menüleri gördükçe

Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt canım. Abur cuburu abartmasan yeterli. Emzirmek çok güzel kilo verdiriyor

Hoşgeldiniz. Başlayınca devamı geliyor emin olun. Günlük menü yazın faydası çok olur

Hoşgeldin canım aramıza
Günlük menü spor paylaşıyoruz sohbete gel sık sık motivasyonun artar
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim
diyetisyenimle görüşmeye başlayınca listelerimi yediklerimi yaptıklarımı günlük paylaşacağım inşallah konuyu takibe aldım.
herkese sağlıklı fit günler

Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Daha çok yeni doğum yapmışsınız. Bir anda ödemleriniz gidecek muhtemelen. Ama bebeğe gaz yapmayan yiyecekler de hep kalorili
Çiğ sebze meyve, süt ürünleri, bulgur, baklagil hep gaz yapıyor. Bademli pilav tarifleri falan var. İnternette gaz yapmayan birçok tarif var. Tavsiye ederim

canım benim hayırlı olsun bebişin. Rabbim güzel bir ömür versin bebişe sizinle birlikte.

Teşekkür ederim 1,62 boyunda evli bir erkek çoçuğu annesiyim Konyada yaşıyoruz Daha önce 10.cu takımda yarıştım
Hoşgeldin canım aramıza
Benimde 4bucuk yasinda bi kizim var 34 yasindayim
Buraya 88.5 başladım
Senin güncel kilon kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…