Allah senin güldürsün, kilo çizergen doğru olsun inşAllah
İnşallah ama boy uzamaz dimi artık 1.76 yapmıştım çünküAllah senin güldürsün, kilo çizergen doğru olsun inşAllah
Bende kırmızı sınırındayımkendimi alnimda "sisko" yazan etiket var gibi hissettim
Düşünsene bizim girdigimiz gercek verilerle yeşil e vuracak ibre basalim gazakendimi alnimda "sisko" yazan etiket var gibi hissettim
elimdeki dondurmayi birakiverdimDüşünsene bizim girdigimiz gercek verilerle yeşil e vuracak ibre basalim gaza
elimdeki dondurmayi birakiverdim
son maddeye cok sasirdimBelki ihtiyaç vardır suluk tedavisini yapan haccame nin gönderdiği kurlerden Eki Görüntüle 2664397
Bende yediğim için öyle olması normal sanıyordumson maddeye cok sasirdim
aynen ben de normal saniyordum hep. yaptiricakmisin sülük veya hacamatBende yediğim için öyle olması normal sanıyordum
Dün yaptirdim :)aynen ben de normal saniyordum hep. yaptiricakmisin sülük veya hacamat
nasildi ya? acı falan oldu muDün yaptirdim :)
Hesap detaylarında kilo bilgisine gir :)Kızlar nereden eklediniz vke ben de yapayım. Acı gerçekle karşılaşayım
Hacamatta çizik atıyorlar ya ondan korkmiyorsan suluk ten de korkmazsin suluk çok can yakmıyornasildi ya? acı falan oldu mu
en korktugum sey. bana da migren icin sülük önermislerdi gitmedim dusuncesi bile çıldırtıyorHacamatta çizik atıyorlar ya ondan korkmiyorsan suluk ten de korkmazsin suluk çok can yakmıyor
Ben de hayvan korkusu olduğu için kadına korkuyorum deidm bidon önümde olmasina rağmen cekinmedim
Hacamat kupaları üstünde kapalı kalsa olmaz mı dedim olmaz dedi
Koluma yüzüme düşmesin yoksa bagiririm dedim ama bıraktığını hissediyorsun hoopp sarhoş gibi salıyor kendini
Haccame 16 sene çektim migren acısını diyor 3 seans da geçmiş kendi agrilari kesinlikle tavsiye ediyorum dışardan göründüğü kadar korkunç değil :)en korktugum sey. bana da migren icin sülük önermislerdi gitmedim dusuncesi bile çıldırtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?