- 8 Nisan 2017
- 57.306
- 308.016
- 698
Yapmamıştım ama yeni elime geçti bu bilgi daha detaylı temizlik için bilgiler atacak hanfendi bana :) sen yaptın mı hiçMinik Duduklu Tencere cano sen daha önce bağırsak temizliği yapmış mıydın?
Evet yapmıştım çok öncesi karbonatlı su ile ama fenaydı daha sağlıklı bir tarif arıyorumYapmamıştım ama yeni elime geçti bu bilgi daha detaylı temizlik için bilgiler atacak hanfendi bana :) sen yaptın mı hiç
Buraya attığımı gordun muEvet yapmıştım çok öncesi karbonatlı su ile ama fenaydı daha sağlıklı bir tarif arıyorum
Ben maalesef yiyecekk içinde hariç , sarmisak yiyemiyorum mideme dokunur 1 başBuraya attığımı gordun mu
Bunu bana atan kisiler herşeyi kendileri yapıyorlar benim sırtımı temizlerken ev yapımı sirke ev yapımı kantaron kullandı kesinlikle kimyasal kullanmadı
Çok dikkatliler bu konuda
Riskli olsaydı benimle paylasmadi diye düşünüyorum
Çünkü ben hacamat ve sülük le ilgili çok soru sordum benim detaycı olduğumu anlamistir
Bilmiyorim canım ben bunu da yapmadım amaBen maalesef yiyecekk içinde hariç , sarmisak yiyemiyorum mideme dokunur 1 baş
Ben full temizlik için istiyorumBilmiyorim canım ben bunu da yapmadım ama
Sabah aç karnına bir kaşık bal bir kaşık sirke bir bardak ılık su da bağırsak çalıştırıyor diyorlar temizliyor mu bilmiyorum ama
Yarın gündüz sorayım mi o kadına sarimsakszi var mı diye sürekli müşterisiyim artık yardımcı olurBen full temizlik için istiyorum
Tamam sorYarın gündüz sorayım mi o kadına sarimsakszi var mı diye sürekli müşterisiyim artık yardımcı olur
Tamam sonra sana dönüş yaparım benim kıl oldugumi anladi heralde bugün bana msj atmış nasıl oldunuz iyi misiniz diyeTamam sor
Işe yaradı mı bariTamam sonra sana dönüş yaparım benim kıl oldugumi anladi heralde bugün bana msj atmış nasıl oldunuz iyi misiniz diye
AtYaradı foto atayım mi sana
Nasıl oluyor bende istiyorum
Tatlım herkesin damak tadı değişir. At buzluğa 2 tane ertesi güne donar. Çıkart kullan. Kendi zevkine göre olsunVişne suyundan dondurma ve meyve suyu yapmstm kalan posalarini koymuştumdomates hep kesip koyar annemler tüm olunca daha mı iyi oluyor
Profilini tıkla hesap detayları ni tıkla boy kilo bilgilerini gir :)Nasıl oluyor bende istiyorum
MaşallahBugün kendimi çok mutlu hissettim. İlkkez zayıf hissettim. Dünyanın en güzel kadını gibi. Çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?