Oy masallah. Gozun aydin olsun ömrü Bahti açık olsun. Gecmis olsunGünaydın kızlar❤
Doğum yaptım artık emzirme dönemini fırsata çevirmek kalıyor sanrm doğuma 99-100 arası gittim şu an 93.2 kgyum karnım baya toparlandı ilk güne göre kursağımi toparlamak zaman alacak snrm bugün 6 günlük olucak bnm minik dikislerim dışında iyiyim şükür hızla doksanlardan da düşerim insAllah
saol cnm Allah razı olsun amin insAllahHayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt canım. Abur cuburu abartmasan yeterli. Emzirmek çok güzel kilo verdiriyor
saol cnm Allah razı olsunHayırlı olsun. Gözünüz aydın. Daha çok yeni doğum yapmışsınız. Bir anda ödemleriniz gidecek muhtemelen. Ama bebeğe gaz yapmayan yiyecekler de hep kalorili
Çiğ sebze meyve, süt ürünleri, bulgur, baklagil hep gaz yapıyor. Bademli pilav tarifleri falan var. İnternette gaz yapmayan birçok tarif var. Tavsiye ederim
saol cnm Allah razı olsun amin insAllahcanım benim hayırlı olsun bebişin. Rabbim güzel bir ömür versin bebişe sizinle birlikte.
saol cnm Allah razı olsunOy masallah. Gozun aydin olsun ömrü Bahti açık olsun. Gecmis olsun
Gaz sancıları ikinci hafta başlayıp dördüncü aya kadar sürer canım. Ben unutup az kısır yemiştim. Sabah 6.30’a kadar ağladı yavrum. Sebze meyveyi pişmiş tüketirsen rahat edersaol cnm Allah razı olsun amin insAllahinsAllah ya kızımda emziremedim bilmiorum verdiriyor mu bunda güzel tecrübe etmek nasip olur inşAllah
saol cnm Allah razı olsunbaklagil dışında diğerlerini yedim şimdilik sıkıntı olmadı insAllah olmaz bklm cnm olursa netten yeni tarif arayışına girerim
saol cnm Allah razı olsun amin insAllah
saol cnm Allah razı olsunamin inşAllah ❤
Doğrudur cnm kızımda hiç çekmedim sıkıntı ama o çok emmedi mama da yemişti belki ondandr dikkat ederim sıkıntı olacaksa elbet sebze pişmiş tüketiyoruz zaten meyveye de dikkat edermGaz sancıları ikinci hafta başlayıp dördüncü aya kadar sürer canım. Ben unutup az kısır yemiştim. Sabah 6.30’a kadar ağladı yavrum. Sebze meyveyi pişmiş tüketirsen rahat eder
bi bura kaldi demeyen burda da adım tescillendi
18 Temmuz CUMARTESI
KAHVALTI
1 porsiyon menemen
salata
1 kk peynir
1 adet zeytn
ÖĞLE
3 Tane erik
1 su bardagı süt
AKŞAM
1 kase corba
1 adet karniyarık
4 kasık salata
3 litre su
Bugün misafirlerim var diye yürüyüşümden mahrum kaldım☹☹
Merhaba arkadaşlar yaşım 33 olacak bu ağustos
14 yaşımdan beri polikistik over hastasıyım ilaç içmeden adet göremiyorum şimdi insülin direnci de başladı uzun süreli diyet denemelerim oldu ama hep bıraktım hazır yeme alışkanlıklarımı değiştiremedim yalnız yaşadığım için
şimdi tekrar diyetisyene başlayacağım motivasyon olsun diye buraya yazdım güncel kilom 119 boy 1.63
desteklerinizi bekliyorum
Size katılabilirmiyim
Tabi beklerm buyur gel canımCanım hiç sorun değil arada bırakıp boş günde geçirmek lazım vucut dinlensin diye.
Menün çok güzel
Sana yemeğe geleyim bi hafta :)
Teşekkür ederimHoşgeldin
İnsülin direnci mağduru çok var burda.
Birlikte verelim inşallah.
Hoşgeldin sende kumsal okurken görüyodum seni hep
ben neye sasirdimayseMsb neye şaşırdın kuzum ❤
ahah ben buna mi sasirmisim yanlis emoji gitmis gulecektimBurda ben varken sen mi şişko olucan
hoşbuldum çok teşekkür ederimHoşgeldin
İnsülin direnci mağduru çok var burda.
Birlikte verelim inşallah.
Hoşgeldin sende kumsal okurken görüyodum seni hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?