Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oy masallah. Gozun aydin olsun ömrü Bahti açık olsun. Gecmis olsun

Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt canım. Abur cuburu abartmasan yeterli. Emzirmek çok güzel kilo verdiriyor
saol cnm Allah razı olsun amin insAllah insAllah ya kızımda emziremedim bilmiorum verdiriyor mu bunda güzel tecrübe etmek nasip olur inşAllah
saol cnm Allah razı olsun baklagil dışında diğerlerini yedim şimdilik sıkıntı olmadı insAllah olmaz bklm cnm olursa netten yeni tarif arayışına girerim
canım benim hayırlı olsun bebişin. Rabbim güzel bir ömür versin bebişe sizinle birlikte.
saol cnm Allah razı olsun amin insAllah
Oy masallah. Gozun aydin olsun ömrü Bahti açık olsun. Gecmis olsun
saol cnm Allah razı olsun amin inşAllah

Gaz sancıları ikinci hafta başlayıp dördüncü aya kadar sürer canım. Ben unutup az kısır yemiştim. Sabah 6.30’a kadar ağladı yavrum. Sebze meyveyi pişmiş tüketirsen rahat eder

Gaz sancıları ikinci hafta başlayıp dördüncü aya kadar sürer canım. Ben unutup az kısır yemiştim. Sabah 6.30’a kadar ağladı yavrum. Sebze meyveyi pişmiş tüketirsen rahat eder
Doğrudur cnm kızımda hiç çekmedim sıkıntı ama o çok emmedi mama da yemişti belki ondandr dikkat ederim sıkıntı olacaksa elbet sebze pişmiş tüketiyoruz zaten meyveye de dikkat ederm

18 Temmuz CUMARTESI
KAHVALTI
1 porsiyon menemen
salata
1 kk peynir
1 adet zeytn
ÖĞLE
3 Tane erik
1 su bardagı süt
AKŞAM
1 kase corba
1 adet karniyarık
4 kasık salata
3 litre su
Bugün misafirlerim var diye yürüyüşümden mahrum kaldım☹☹

Canım hiç sorun değil arada bırakıp boş günde geçirmek lazım vucut dinlensin diye.
Menün çok güzel

Sana yemeğe geleyim bi hafta :)

Hoşgeldin

İnsülin direnci mağduru çok var burda.
Birlikte verelim inşallah.

Size katılabilirmiyim

Hoşgeldin sende kumsal okurken görüyodum seni hep

Hoşgeldin

İnsülin direnci mağduru çok var burda.
Birlikte verelim inşallah.

Hoşgeldin sende kumsal okurken görüyodum seni hep
hoşbuldum çok teşekkür ederim inşallah birlikte kurtuluruz hem kilolardan hem dirençten
pazartesi listelerimi alınca aktif şekilde paylaşım yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…