Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel ya

Iyi geceler kizlar
Bugun disaridaydik hep yemek isi de hep disarida oldu

Kahvaltiyi gec yaptik 12.30 gibi disaridan kahvalti tabagi soyledik acik bufeyi coronadan dolayi kaldirmislar. Kizartmalarimi cocuklara verdim kalanini yedim. Domates salatalik zeytin peynir 1 yumjrta sarisi (beyazini cocuga verdim) menemen 1 sosis

Aksam 19.00 uzun zamandir doner yemiyordum doner siparis ettik. Emine bazlama arasi doner istedi. Zeynebe kasap kofte menu aldik. Annemin esimin doneri geldi. Bekle bekle benimki yok ortalikta. Beyfendinin aklina tabagi bitince geldi benim tabagimin gelmedigi. Garsona sordu unutmuslar hemen atalim dedi. Sinir oldum bende kalsin istemez bu saatten sonra dedim. Zeynep menusunun pilav ve patatesini yedi kofteleri kalmisti ben bu kofteleri yerim dedim. Geldigimizde restoranda 1 aile vardi onlarin servisleri verilmisti zaten 2. Aile bizdik oyle kalabalik olsa dicem yogunluktan atladilar ama bu ne sorumsuzluk sen 5 tane servis aciyorsun 6 icecek getiriyorsun ama 4 tabak servis ediyorsun bi bak burda ters giden bi sey var di mi. Sozde ailecek yemek yiyecektik burnumdan geldi. Yedigim koftelerde sinirden mideme oturdu. Restoranin sorumsuzlugu ayri sinir bozucu esimin ilgisizligi ayri sinir bozucu oldu. Sinirden bir kac damla yas akti gozumden esim neden agliyorsun diyor. Dedim sinirliyim vunku sinirden hakim olamiyorum kendiliginden akiyor yaslar. Neyse dedim ben meryemi alip gidiyorum cocuklar yemeklerini yiyince hesabi oder gelirsiniz. Dedim hesaptaki kalemleri tek tek sor getirmedikleri urunun parasini almaya kalkmasinlar.

Ayy yazerken sinirim yine aklima geldi destan yazmisim mubarek.

Neyse aksam 22.30da kahve yaptim kendime acligim yatissin diye. Onuda meryem hanim beni istiyormus uyurken diye onun yanina gittim. Sonra o kalkti gitti yanimdan bir kac kez yatti kalkti oyun yapti. En son salonda annemin yaninda uyumus. Aldim yatirdim yatagina. Allahtan kahvemi kahve bardagina koymustum bu aralikta sogumamis ilik icilebilor kivamdaydi. 23.50de kahvemi ictim ziyan olmasin dedim

Bulamiyorum Geçmiş olsun canım sanada atlamışım ben daha iyimisin?
Cok sukur cnm genel durumum daha iyi ama bogazimdaki sislik hala duruyor. Yemek yerken cnm aciyor
Hayirli olsun cnm saglikla huzurla guzel gunlerde buyut insallah bebegini ❤❤
Hosgeldin cnm
Teşekkür ederim 1,62 boyunda evli bir erkek çoçuğu annesiyim Konyada yaşıyoruz Daha önce 10.cu takımda yarıştım
Hosgeldin cnm
Bugün kendimi çok mutlu hissettim. İlkkez zayıf hissettim. Dünyanın en güzel kadını gibi. Çok mutluyum
Masallah cnm cok guzel olmussun ❤❤❤❤❤❤❤

Bu arada meryem artik besikte uyumak istemiyor izmirdeyken yatakta yatmaya alisti. Bugun carsida biraz mobilyacilari dolastik. En son modalife tan satin aldik. 2 baza 2 yatak 2 baslik 1 tanede 6 kapili gardirop 5700 tuttu sizce uygun mu bana uygun gibi geldi ama. 3 kiz cocugu var bunlarin genclikleri vs olacak Allah omur verirse ha bire dolap degistirmeyelim diye birden buyuk bir gardirop aldim.

Çok uygunmus ben cilekten alıcam 8000 tutuyo ama ders calsma masasi felanda vr

saat 9.30 da kahvaltı yaptım
2 haşlanmış yumurta
1 büyük dilim peynir
5 zeytin
1 domates salatalık
4 dilim çavdar ekmeği ısıtılmış (ekmek biraz fazla oldu ama yedim hepsini )
taze semiz otu
1 fincan yeşil çay limon sıktım bir de

şimdi de ara öğün 1 soda 2 kayısı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…