- 8 Nisan 2017
- 57.306
- 308.009
- 698
Ne güzel yaGelinliğim ve kına kiyafetimden sonra ilkkez aşkla kendi abiyem oldu çocuk gibi mutluyum. Evlenirken kiloluydum hiç bişey bulamadım
Şimdi fiziğin güzel bu sana bol oldu diyorlar ya muhteşem bir duygu.
Belin çok güzel dedi kaç mağaza.
Eski alışkanlık yapıştım teyze işlerine battal bedenlere. Bugün anladım ki zayiflamisim
Cok sukur cnm genel durumum daha iyi ama bogazimdaki sislik hala duruyor. Yemek yerken cnm aciyorBulamiyorum Geçmiş olsun canım sanada atlamışım ben daha iyimisin?
Hayirli olsun cnm saglikla huzurla guzel gunlerde buyut insallah bebegini ❤❤Günaydın kızlar❤
Doğum yaptım artık emzirme dönemini fırsata çevirmek kalıyor sanrm doğuma 99-100 arası gittim şu an 93.2 kgyum karnım baya toparlandı ilk güne göre kursağımi toparlamak zaman alacak snrm bugün 6 günlük olucak bnm minik dikislerim dışında iyiyim şükür hızla doksanlardan da düşerim insAllah
Hosgeldin cnmMerhaba arkadaşlar yaşım 33 olacak bu ağustos
14 yaşımdan beri polikistik over hastasıyım ilaç içmeden adet göremiyorum şimdi insülin direnci de başladı uzun süreli diyet denemelerim oldu ama hep bıraktım hazır yeme alışkanlıklarımı değiştiremedim yalnız yaşadığım için
şimdi tekrar diyetisyene başlayacağım motivasyon olsun diye buraya yazdım güncel kilom 119 boy 1.63
desteklerinizi bekliyorum
Hosgeldin cnmTeşekkür ederim 1,62 boyunda evli bir erkek çoçuğu annesiyim Konyada yaşıyoruz Daha önce 10.cu takımda yarıştım
Bugün kendimi çok mutlu hissettim. İlkkez zayıf hissettim. Dünyanın en güzel kadını gibi. Çok mutluyum
Masallah cnm cok guzel olmussun ❤❤❤❤❤❤❤Buda digeri
Bak bir sordun bin ahh isittin
Çok uygunmus ben cilekten alıcam 8000 tutuyo ama ders calsma masasi felanda vrBu arada meryem artik besikte uyumak istemiyor izmirdeyken yatakta yatmaya alisti. Bugun carsida biraz mobilyacilari dolastik. En son modalife tan satin aldik. 2 baza 2 yatak 2 baslik 1 tanede 6 kapili gardirop 5700 tuttu sizce uygun mu bana uygun gibi geldi ama. 3 kiz cocugu var bunlarin genclikleri vs olacak Allah omur verirse ha bire dolap degistirmeyelim diye birden buyuk bir gardirop aldim.
Sağol canım Allah razı olsunHayirli olsun cnm saglikla huzurla guzel gunlerde buyut insallah bebegini ❤❤
Ödem vardır tabi bugün bak sonra bol su iç bugün yarın asıl belli olurTartılcam bi tırsıyorum
Iyiyim canim sadece kabul haftasi gibi misaforden basimi kaldiramiyorum bugün yarin yine varMuMu85 uğramadın kuzum iyimisin?
huzurunmeraklisi
Maviskelebegimm 1 haftadır yoksun.
Amine Busra büşüm sen nassın?
Nur1835 sen niye hiç uğramıyosun acaba
Ödem vardır tabi bugün bak sonra bol su iç bugün yarın asıl belli olur
Kaçak seniTartılamadan evden çıktım oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?