eliminasyon diyeti yapayım dedim. sonra zor geldi. daha önce aranızda hiç yapan var mı?
Hiç duymadım beneliminasyon diyeti yapayım dedim. sonra zor geldi. daha önce aranızda hiç yapan var mı?
Bence aralıklı oruç çok güzel zayıflatıyor tavsiye ederm. Ben şimdilik o tarz yapacam.elimden geldiğince. 2 öğün beslenme dayanamadığım zaman ara öğün yaparım. Bir de akşam yemeğimi daha erkene çektim. Gece çok acıkırsam biraz yoğurt ya da süt. Haftada 3.4gün uysam bile tartıda eksi görebilirm. Az olsun ama devamlı olsuneliminasyon diyeti yapayım dedim. sonra zor geldi. daha önce aranızda hiç yapan var mı?
sözü bile feleğimi şaşırttı mı diyon bonusum
Bana bi tür özel listeler çok zor sürekliliği olmayan beslenme şekilleri geliyor. ben daha önce yine ünlü bir diyetisyenin listeleri ile 40 kilo vermiş geri almış insanım neyse geçmişte kaldı ...eliminasyon diyeti yapayım dedim. sonra zor geldi. daha önce aranızda hiç yapan var mı?
İyi düşünmüşsün büyük gardırop işini, yeni odalarında sağlıkla büyüsünler :)Bu arada meryem artik besikte uyumak istemiyor izmirdeyken yatakta yatmaya alisti. Bugun carsida biraz mobilyacilari dolastik. En son modalife tan satin aldik. 2 baza 2 yatak 2 baslik 1 tanede 6 kapili gardirop 5700 tuttu sizce uygun mu bana uygun gibi geldi ama. 3 kiz cocugu var bunlarin genclikleri vs olacak Allah omur verirse ha bire dolap degistirmeyelim diye birden buyuk bir gardirop aldim.
Çok güzel elbiselerin ikisinide aldın mı? Hangisi daha güzel diye ayırt edemedim doğrusu. düğün kimindi? Yazmışsan ya kaçırdım ya balık hafızamdan dolayı unutmuşumdur :)Buda digeri
@MuMu85 uğramadın kuzum iyimisin?
@huzurunmeraklisi
@Maviskelebegimm 1 haftadır yoksun.
Amine Busra büşüm sen nassın?
@Nur1835 sen niye hiç uğramıyosun acaba
Herkese Hayırlı Geceler
Bugün misafirlerimden ötürü bildirimim gecikti
19 Temmuz PAZAR
KAHVALTİ
4 kasık mıhlama
domates
salata
2 adet zeytin
ÖĞLEN
1 fincan kahve
1 adet lokum(bimin minik lokumu)
AKŞAM
akşam mangalımız geç kaldı haliyle çok acıktım
8 adet mangalda köfte
3 adet tavuk kanat
salata
3 kasık bulgur pilav
1 bardak ayran
Çay yanında da
1 adet baklava
1 dilim maraş dondurması(vanilya)
Bugün yediklerime çok pişman oldum☹ ama artık yedim morel olsun diye ödül olarak tatmin ediyorum kendimi
4 litre su içtim
spor yok
Geçmiş olsun çabuk toparlar inşallahEslem ateslendi onla uğraşıyorum
Eslem ateslendi onla uğraşıyorum
Geçmiş olsun canımEslem ateslendi onla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?