Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eliminasyon diyeti yapayım dedim. sonra zor geldi. daha önce aranızda hiç yapan var mı?
Bence aralıklı oruç çok güzel zayıflatıyor tavsiye ederm. Ben şimdilik o tarz yapacam.elimden geldiğince. 2 öğün beslenme dayanamadığım zaman ara öğün yaparım. Bir de akşam yemeğimi daha erkene çektim. Gece çok acıkırsam biraz yoğurt ya da süt. Haftada 3.4gün uysam bile tartıda eksi görebilirm. Az olsun ama devamlı olsun

İyi akşamlar menümü yazayım

Kahvaltı bir kupa neskafe

Öğlen: bir tabak ıspanak, 2 haşlanmış yumurta bir domates

Ara: bir kaysı

Akşam: 150 gr kadar tavuk ızgara, salata

Yeni 13 günlük özel bir program uyguluyorum. bakalım, çay ve gün içinde de kahve içmemem lazım ama ben türk kahvesi ve çay içtim doğrusu ....

İlk gün sıkıntısız geçti rahatım

eliminasyon diyeti yapayım dedim. sonra zor geldi. daha önce aranızda hiç yapan var mı?
Bana bi tür özel listeler çok zor sürekliliği olmayan beslenme şekilleri geliyor. ben daha önce yine ünlü bir diyetisyenin listeleri ile 40 kilo vermiş geri almış insanım neyse geçmişte kaldı ...

Şu an 13 günlük bir program yapıcam hızlı düşüş olur ama sonrasında verileni korumak nasıl olur işte zor olan o ...

Yınede çevremin motivasyonu ve baskıları ile bugün başladım bir kerede yapayım dedim sonuç ne olucak bilmiyorum deneyip göreceğiz....

Herkese Hayırlı Geceler
Bugün misafirlerimden ötürü bildirimim gecikti
19 Temmuz PAZAR
KAHVALTİ
4 kasık mıhlama
domates
salata
2 adet zeytin
ÖĞLEN
1 fincan kahve
1 adet lokum(bimin minik lokumu)
AKŞAM
akşam mangalımız geç kaldı haliyle çok acıktım
8 adet mangalda köfte
3 adet tavuk kanat
salata
3 kasık bulgur pilav
1 bardak ayran
Çay yanında da
1 adet baklava
1 dilim maraş dondurması(vanilya)
Bugün yediklerime çok pişman oldum☹ ama artık yedim morel olsun diye ödül olarak tatmin ediyorum kendimi
4 litre su içtim
spor yok

Ben aslında tatilden eksi ile gelirdim 2 hafta kaldım ilk hafta çok sıkı tutum 2. Hafta fena cozuttum 600 gr artı ile gelmiştim

Dün fena yedim Son gün diye mı nedir denk geldi puaçalar, yaşpastaları, zeytinyağlı dolmalar havalarda uçuştu ....

Dünki yediklerime bak bu gün ki listeme Allah sonumu hayretsin ne diyelim

İyi düşünmüşsün büyük gardırop işini, yeni odalarında sağlıkla büyüsünler :)

Pilav baklava aynı anda olunca kötü olmuş ama kaç haftadır yemiyodun.

Mangal + salata sonrada maraş olaydı mis gibiydi :))

temmuz pazar
Uyanınca limonlu ılık su

09:00 sahanda yumurta domates peynir 6zeytin biber közlenmiş bi dilim tm buğday ekmegi

12:00 bi küçük erik bi küçük kayısı yeşil çay

15:00 (kizkardesimde)
Sade kahve 5cig badem

17:30 4kofte bi kapya biber közlenmiş,bi kase mercimek çorbası,bi tabak salata

19:00 bi bardak ayran

21:00 yeşil çay

Spor
60dk hızlı tempolu yürüyüş
Su 4lt
Minik Duduklu Tencere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…