Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin adaşım bol ve kalıcı eksiler olsun
İlk gün iyi geçmiş tebrikler
Baklava olmasaymış iyiymiş ama takılma hafta sonu olabiliyor geçti bitti önümüze bakıyoruz

Çocuğuateşlenen arkadaşı da alintillayacaktim ama kalmış
Geçmiş olsun inşâAllah iyidir şimdi

Çok güzel elbiselerin ikisinide aldın mı? Hangisi daha güzel diye ayırt edemedim doğrusu. düğün kimindi? Yazmışsan ya kaçırdım ya balık hafızamdan dolayı unutmuşumdur :)
Sağol canım
İkisinide aldım
Gorumcemin düğünü.
Dışardan ne düşünürler demeden giydiğim nadir kıyafetlerden. Özellikle balık elbise beni çok mutlu etti
Eslem ateslendi onla uğraşıyorum
Geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah

Ne güzel, Allah mesut etsin yeni çiftinizi. insanın aldığı kıyafetin içine sinmesi gibi bişey yok gerçekten.

Ben dün uzun kapşonlu bir ceket gidim aynada baktım baktım bir türlü içime sinmedi. eşim yanımda tabiii ceketi uzun görünce al al çok güzel oldu diye tuturdu almadım. hiç bişeyde bulamadım bayram öncesi gereksiz pahalı oluşu can sıkıcı nettense çok alamıyorum üzerime giyip içime sönerek almayı daha çok seviyorum

Sağol canım devamı da gelir inşallah ve kalıcı olur tabikii

Salonu bir toparlasam katlancak çamaşırlar var. bi salata yapıcam birde çamaşır asıp duş alıp çıkarım

Gelemiycek, devam edemiycek olan varsa bana yazsa keşke bu kadar zor değil bi haber vermek gerçekten.
Helede KK da aktif olupta yazmayan.
Zorunlu değil ki zaten bonus beni etikketen çıkar dersiniz olur biter.

Habersiz çıkarırım sorun yok.

E eboe
Nur1835
asumanzeynep
74FRIDA
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Maviskelebegimm
Begonya2
Zeyzeyay91
ayseMsb
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
KumsalveDeniz
Namaria
M -Murphy

Canım ben söylemiştim. Bir türlü başlayamadım. Çünkü şuan tek aklımda olan başka şey var ilk önce onu netleştirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…