Günaydın mutlu haftalar hepimize
Sabah tartılmayı unuttum işe hazırlık bi de temizlik için abla geliyo yardıma perdeleri çıkar makineye at derken
Şimdi işyerindeyim öğlen eve geçince tartılacağım inşallah
Sabah 4.40 1 bardak su ve çörekotu yağı
Sabah 7.30-Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 yarım salatalık 1 yarım domates
sürk peyniri ve tuzlu yoğurt zeytinyağlı (abla getirmiş hepsi el yapımı)
1 fincan yeşil çay limonlu
evet canım ben de hataya atandım 5 senedir burdayım tek yaşıyorum memleket mersin annem ordaÖğlen ne yiyceksin? Hataylı arkadaşlar var tuzlu yoğurdu duydum hep onlardan.
evet canım ben de hataya atandım 5 senedir burdayım tek yaşıyorum memleket mersin annem orda
yemekleri cok güzel ama ağır tuzlu yğurt sürk falan sağlıklı neyse ki
öğlen abla taze fasulye almış onu yapacak bi kase yoğurtla onu yemeyi planlıyorum inşallah iki dilim de ekmek yerim
sen ne yemeyi düşünüyorsun?
Çok güzel öğlen yemeğin.
Tuz ödem yapmıyorsa yersin tabiki.
Benim hiç yemeğim yok valla ne yaparım bilmiyorum hiç.
Tatildeydim sağlam üşüttüm orda şimdi grip dolanıyorum. Tek grip sinüzit olsun başka şey olmasında.
Hoşgeldin canım güzel memleketler hatay, mersinevet canım ben de hataya atandım 5 senedir burdayım tek yaşıyorum memleket mersin annem orda
yemekleri cok güzel ama ağır tuzlu yğurt sürk falan sağlıklı neyse ki
öğlen abla taze fasulye almış onu yapacak bi kase yoğurtla onu yemeyi planlıyorum inşallah iki dilim de ekmek yerim
sen ne yemeyi düşünüyorsun?
MaşaAllah Allah bağışlasınKumsalveDeniz Namaria tanışmadık biz dimi.
Ben 35 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.
İstanbuldayım.
Uzun yıllardır KK da diyet bölümündeyim verdim aldım verdim aldım en çokta uzun yıllar sabit kaldım 100 üzerinde.
İnşallah bu son sefer verişimdir.
Geçmiş olsun kuzumÇok güzel öğlen yemeğin.
Tuz ödem yapmıyorsa yersin tabiki.
Benim hiç yemeğim yok valla ne yaparım bilmiyorum hiç.
Tatildeydim sağlam üşüttüm orda şimdi grip dolanıyorum. Tek grip sinüzit olsun başka şey olmasında.
Hoşbuldum çok sağol canımHoşgeldin canım güzel memleketler hatay, mersin
Yakın takipteyim haberin olsun
Geçmiş olsun kuzumdünde dışarı çıktın neden benim hala yıkanacak çamaşırlarım bitmedi
Hoşbuldum çok sağol canım
ben de hepinizi takip ediyorum vallahi iyi ki keşfetmişim burayı arkadaş ortamı gibi maşallah
Bitmiyor arkadaş. bitmeyen kirli yapmışlar yıkamaktan katlamaktan ütü kısmına hiç gecemiyorum@
benim bi beyazlar kaldı bide terlikler ha bide şapkalar bitti diye hava atacaktım olmadı.
Özellikle onu çok beğendim bende güle güle giy ❤
dostluklar daim olsun kilolar çabucak azalsın inşallah :))Arkadaşız zaten çok samimi dostluk kurduk burda yıllardır. Şişman ve duygusalız :))
Ben netten alsam 46-48 alacaktım.Ne güzel, Allah mesut etsin yeni çiftinizi. insanın aldığı kıyafetin içine sinmesi gibi bişey yok gerçekten.
Ben dün uzun kapşonlu bir ceket gidim aynada baktım baktım bir türlü içime sinmedi. eşim yanımda tabiii ceketi uzun görünce al al çok güzel oldu diye tuturdu almadım. hiç bişeyde bulamadım bayram öncesi gereksiz pahalı oluşu can sıkıcı nettense çok alamıyorum üzerime giyip içime sönerek almayı daha çok seviyorum
Canim ben gelicem insallah ama yogunluk 1 hafta daha sürücek gibiGelemiycek, devam edemiycek olan varsa bana yazsa keşke bu kadar zor değil bi haber vermek gerçekten.
Helede KK da aktif olupta yazmayan.
Zorunlu değil ki zaten bonus beni etikketen çıkar dersiniz olur biter.
Habersiz çıkarırım sorun yok.
@eboe
@Nur1835
@asumanzeynep
74FRIDA
MuMu85
@bengisu022
@huzurunmeraklisi
@Sozen
N Nana
@60kiloyum
@Minik Meleklerim
@Beyazkugu87
@nisandeniz
@Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
@L O L
@Zeyzeyay91
@ayseMsb
@LeonOcean
@aijoo
@HasibeG
KumsalveDeniz
Namaria
@Murpyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?