Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nudıl ne nudıl karpuzın yanında mis gibi peynir yiycektin.

balım böcüğüm haklısın ama o kadar yoğun bi hafta geciriyorum ki
dün sabah 5:30 da uyandım 6 da kahvaltı olarak 1 dilim börek yedim
akşam 10 kadar durmadan çalıştım tüketebildiğim tek şey çay kahve oldu
gelde evde peynirle geçiştir

Sabah 9
İki dilim k ekmek
Domates peynir
bir tatlı kaşığı tahin pekmez
Şekersiz çay

Öğlen bir salatalık

Akşam 17:00

İki dilim ev ekmeği
Taze fasulye
Domates salatası
İki kaşık yoğurt
Sivri biber

15 -20 dk yürüyüş
2.5 litre su Pembe Lotus

Önceden hazırlamadan olmuyor mağlesef. uzun süre açlıkta korbonhitrata yöneltiyor, kendimden bilirim

Çantana meyva ve kuruyemiş koyabilirsen çok iyi olur sankiii

Ben bozmuştum canım. Bugün tekrar başladım ama çıkmak istemiyorum. Sizden haber alıyorum. Yaz olduğu için sürekli yazamıyorum

Kahvaltı canım bişey istemedi elma be 2 ceviz
Ara minik armut tarçınlı süt
Öğle salata yoğurt
Ara beyaz çay 1 hurma
Akşam tavuk salata
Kahve yanına incir
Bol su zencefilli limonlu çay
Tamam ben 13 günlük bir kür uyguluyorum da, senin bu listeler neden böyle ölümcük onu anlamadım az değilmi yaa dayanabiliyormuşun resmen detoks gibiii

Iyi geceler kizlar

Dun gece mesajlari okurken uyuyup kalmisim. Insallah alintilarim gitmemistir. Sabahta yogundum is yerinde giremedim.

Dahiliye servisini bosaltmistik gecen hafta cumartesi gunu servis temizlendi bayramdan sonra dahiliye olarak acilacak insallah. Hafta ici de tekrar temizletiyorum gozum gorsun bastan savma yapilmasin diye. Is yerindede temizlik var yani bugun personel arkadasa ilac kutularini yikatiyorum benim elimde damaryolu oldugu icin suya sokamadim. Ben de tedavi arabasini bosalttim soktum raflari ona verdim yikasin diye kalanini kendim siliyorum. Diyorum sen bi elinde yuzey dezenfektani diger elinde bez boyle temizlik yapan bir sorumlu hemsire gordun mu? O da diyorki yok gormedim. Ben de diyorumki nasil bir manyayim nasil bir takintili insanim sen dusun yani

Cok sukur covid servisimiz teke dustu insallah bir daha artmaz ve onun da kapandigi o servisin de temizlendigi gunleri goruruz insallah.

Çok uygunmus ben cilekten alıcam 8000 tutuyo ama ders calsma masasi felanda vr
Ben kizlara pirenses serisinin ranzasini almistim cilekten. Cok saglam mobilyasi var ama gercekten. Daha once coluk cocuk yokken calisma odamiz vardi esimle ikeadan kitaplikla masa almistik. Ders calisma masasi olarak onu kullaniyorum. Kitapligida bosalttim ders kitaplarini okuma kitaplarini oraya koyduk. Huş renginde oldugu icin ayri bir takim gibi durmuyor
İyi düşünmüşsün büyük gardırop işini, yeni odalarında sağlıkla büyüsünler :)
Sagol cnm tesekkur ederim

Sanki bir kac alintim daha vardi ama simdi hatirlayamadim

Pazartesi tartisina gelince
Cuma 95.9
Bugun 98
Aslinda kacamak dengesiz beslenme vs de yapmadim ama antibiyotiklerden sistim herhalde hele dun 98.5 cikmistim

Dunku menum 10.30 2 dlm tb ekmegi arasina kasar ve sucuk
15.00 kahve
18.00 4 kucuk biber dolma bulgurlu ve yogurt

Bugunku menum
08.30 1 haslama yumurta domates salatalik 1 kandira biberi yarim kirmizi biber maydanoz dereotu peynir
10.00 kahve
12.00 yesilmercimek corbasi et sote ayran
17.00 avuc ici kadar ekmek (damardan antibiyotigi biraz hizli verdim sanirim midem bulandi biraz tansiyonum dustu gibi oldu isten cikip araba kullanacaktim kendime geleyim icimi bastirsin diye yedim. Yarim saat dinlendim kendime gelince ciktim isten)
19.00 tarhana corbasi firinda et (parca et haslanip salcali suyla firina verilir) salata
21.00 2 kucuk nektarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…