Bonus menü beklioon sen şimdi benden demi
sabah 10:00 - iki ince dilim ekmeğine sucuklu tost
sonrasında kocamaaaannn boooooşşşşşşşluuk
akşam 21:15 noodle - karpuz - 1 bardak kola
Bonus usuttum mu suluk yan etki mi yaptı bilmiyorum ama ben tutamiyorum kendimi 3 gündür bağırsaklar bozuldu gibi
Aynen öyle ama neden böyle olduk bilmem hiç reyhan uemezdik tadını bilmezdik bu ara salatalar a bir tutam koymaya baskadim eşim o mu yaptı acaba diyorİshalmi oldun? Yarın pattis yersin tuzlu
Nudıl ne nudılkarpuzın yanında mis gibi peynir yiycektin.
Önceden hazırlamadan olmuyor mağlesef. uzun süre açlıkta korbonhitrata yöneltiyor, kendimden bilirimbalım böcüğüm haklısın ama o kadar yoğun bi hafta geciriyorum ki
dün sabah 5:30 da uyandım 6 da kahvaltı olarak 1 dilim börek yedim
akşam 10 kadar durmadan çalıştım tüketebildiğim tek şey çay kahve oldu
gelde evde peynirle geçiştir
Ben bozmuştum canım. Bugün tekrar başladım ama çıkmak istemiyorum. Sizden haber alıyorum. Yaz olduğu için sürekli yazamıyorumGelemiycek, devam edemiycek olan varsa bana yazsa keşke bu kadar zor değil bi haber vermek gerçekten.
Helede KK da aktif olupta yazmayan.
Zorunlu değil ki zaten bonus beni etikketen çıkar dersiniz olur biter.
Habersiz çıkarırım sorun yok.
E eboe
@Nur1835
@asumanzeynep
74FRIDA
@MuMu85
@bengisu022
huzurunmeraklisi
@Sozen
@Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
@Tgcervanne0133
@Maviskelebegimm
@L O L
Zeyzeyay91
@ayseMsb
@LeonOcean
@aijoo
Bulamiyorum
@KumsalveDeniz
Namaria
@Murpyy
Tamam ben 13 günlük bir kür uyguluyorum da, senin bu listeler neden böyle ölümcük onu anlamadım az değilmi yaa dayanabiliyormuşun resmen detoks gibiiiKahvaltı canım bişey istemedi elma be 2 ceviz
Ara minik armut tarçınlı süt
Öğle salata yoğurt
Ara beyaz çay 1 hurma
Akşam tavuk salata
Kahve yanına incir
Bol su zencefilli limonlu çay
Sanada tatlııımHayırlı geceler canlar Allah rahatlık versin
Ben kizlara pirenses serisinin ranzasini almistim cilekten. Cok saglam mobilyasi var ama gercekten. Daha once coluk cocuk yokken calisma odamiz vardi esimle ikeadan kitaplikla masa almistik. Ders calisma masasi olarak onu kullaniyorum. Kitapligida bosalttim ders kitaplarini okuma kitaplarini oraya koyduk. Huş renginde oldugu icin ayri bir takim gibi durmuyorÇok uygunmus ben cilekten alıcam 8000 tutuyo ama ders calsma masasi felanda vr
Sagol cnm tesekkur ederimİyi düşünmüşsün büyük gardırop işini, yeni odalarında sağlıkla büyüsünler :)
Bonus GÜNÜN nasıl geçti, gribin nasıl oldu?
Tamam ben 13 günlük bir kür uyguluyorum da, senin bu listeler neden böyle ölümcük onu anlamadım az değilmi yaa dayanabiliyormuşun resmen detoks gibiii
Hayırlı sabahlar ♥
4.30 da bir bardak su ve çörekotu yağı ile güne başladım
Adaşın İlk üç günlük detoxunda bende olabilir dedim ama, sonra diyetisyeni antin kuntin listeler verdi ilginçİlerlemiyor ama geçmiyorda.
Belki onada belli süre vericektir dr bu listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?