Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ağustostan önce ne yapsan kar mı diyosun :)) çok güzel geçicek inşallah çabuk toparlanıcan.
Evet aynen öyle, büyük ablam var ama kahvaltılık yapmak dursun kavanoz sıkamaz, hep çalıştığı için
Biraz daha kahvaltılık ve menemen yaparsam içim rahat edecek. Küçük ablam ben yardım ederim diyor da, ablamda olsa güvenemiyor insan içim rahat etmiyor

Evet canim pandemiden dolayi gelemedi kimse ( yeni ev almistik ) simdi siraya girdiler :) tabi bide diyetten dolayi ölü taklidi yapiyodum

InsAllah haber verip geliyorlardir, benim teyzelerim haber vermeden gelirler şimdide çocukları öyle geliyor, kışlık için kahvaltı hazırlarken geldiler pasakliydim

Geçmiş olsun bonus. Ben de öğlene taze fasulye pişiriyorum. Bağ evindeyz dalından toplanmış taze taze fasulye :)

Haberliler sükür , bana habersiz biri gelse kalp krizi geciririm heralde zira evim özelikle mutfagim.daginiktir hep
Bana habersiz gelirler , yemek vakti bile bende içten içe kendimi yer bitiririm, zor değil yarim saat olsa bile önceden haber vermek

Memnun oldum canım Allah bağışlasın sizlere Bende alıp verenlerdenim inşallah hepimiz için son olur Ben sizi ve arkadaşları uzun zamandır takip ediyorum

öğlen işten gelir gelmez yemek hazır diye yedim tartılmayı da yemekten sonra yaptım maalesef

öğle yemeğim

1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

cuma kilo.m:119
pazartesi: 118.9 (ama tok karna)

0.1 kilo vermişim :) böyle böyle gidecek hepsi

Zaten pazartesi kontrol bizim için asıl cuma tartımız önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…