- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canim ben gelicem insallah ama yogunluk 1 hafta daha sürücek gibi
Nickim dualarla özdeşleşti
Bu ara hep pazarlardayım desem, dün komposto ve biraz kahvaltılık yaptım sonra yapamayacağım diye
Evet aynen öyle, büyük ablam var ama kahvaltılık yapmak dursun kavanoz sıkamaz, hep çalıştığı içinAğustostan önce ne yapsan kar mı diyosun :)) çok güzel geçicek inşallah çabuk toparlanıcan.
Evet canim pandemiden dolayi gelemedi kimse ( yeni ev almistik ) simdi siraya girdiler :) tabi bide diyetten dolayi ölü taklidi yapiyodumNoldu böyle ya misafir mi?
Evet canim pandemiden dolayi gelemedi kimse ( yeni ev almistik ) simdi siraya girdiler :) tabi bide diyetten dolayi ölü taklidi yapiyodum
Haberliler sükür , bana habersiz biri gelse kalp krizi geciririm heralde zira evim özelikle mutfagim.daginiktir hepInsAllah haber verip geliyorlardir, benim teyzelerim haber vermeden gelirler şimdide çocukları öyle geliyor, kışlık için kahvaltı hazırlarken geldiler pasakliydim
Geçmiş olsun bonus. Ben de öğlene taze fasulye pişiriyorum. Bağ evindeyz dalından toplanmış taze taze fasulye :)Çok güzel öğlen yemeğin.
Tuz ödem yapmıyorsa yersin tabiki.
Benim hiç yemeğim yok valla ne yaparım bilmiyorum hiç.
Tatildeydim sağlam üşüttüm orda şimdi grip dolanıyorum. Tek grip sinüzit olsun başka şey olmasında.
Bana habersiz gelirler , yemek vakti bileHaberliler sükür , bana habersiz biri gelse kalp krizi geciririm heralde zira evim özelikle mutfagim.daginiktir hep
Memnun oldum canım Allah bağışlasın sizlere Bende alıp verenlerdenim inşallah hepimiz için son olur Ben sizi ve arkadaşları uzun zamandır takip ediyorumKumsalveDeniz Namaria tanışmadık biz dimi.
Ben 35 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.
İstanbuldayım.
Uzun yıllardır KK da diyet bölümündeyim verdim aldım verdim aldım en çokta uzun yıllar sabit kaldım 100 üzerinde.
İnşallah bu son sefer verişimdir.
öğlen işten gelir gelmez yemek hazır diye yedim tartılmayı da yemekten sonra yaptım maalesef
öğle yemeğim
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
cuma kilo.m:119
pazartesi: 118.9 (ama tok karna)
0.1 kilo vermişim :) böyle böyle gidecek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?