- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Kotu olmus canim yaa neyse saglik olsunda nasilsin iyilestin miSlm kizlar
Dun isteyken annem aradi. Bir kac gun once annem dondurucunun alarmi caliyor diye alarm susturma tusu yerine kapatma tusuna basmis. Dun dedi iste dondurucu erimiz sular akmis icindekiler kokmus. Eve gidince oralari temizledim yiyeceklerden bozulmayanlari pisirdim kalanini attim. Butun aksam ayaktaydim yoruldum cok.
Canım senin bebegn uslu mu evde yardimcn mı var maşallah diyeyim özellikle bebeli diye bakyrm sana.23 Temmuz PERŞEMBE
KAHVALTI
2 Haslanmış yumurta
1 kk peynir
domates
salata
1 litre su
2 mil leslie
Allah kabul etsin inşallahHer mümine yardım ediyosun maşallah
Slm kizlar
Dun isteyken annem aradi. Bir kac gun once annem dondurucunun alarmi caliyor diye alarm susturma tusu yerine kapatma tusuna basmis. Dun dedi iste dondurucu erimiz sular akmis icindekiler kokmus. Eve gidince oralari temizledim yiyeceklerden bozulmayanlari pisirdim kalanini attim. Butun aksam ayaktaydim yoruldum cok.
Öncesi 2 bardak sonrasnda da 3 bardak olarakSuyu kahvaltıyla mı içiyorsum önce mi??
Canım benimki kadar cadı olamaz leslie yaptım ama bide bna sor ne eziyetler cekiyorum balkonda otrmak nedir bilmiyorum demirler yok dusucek diye ev dubleks ust kata cıkmak icin ayrı çabada ömrümü yiyo anlıycagın tatil mi yapıyorum henuz anlayamadımCanım senin bebegn uslu mu evde yardimcn mı var maşallah diyeyim özellikle bebeli diye bakyrm sana.
Ağustos 8de 1 yaş olacak ne uyku var benmknde ne de düzen. Kahvaltı bile yapamyrm ağız tadıyla annemin yannda oldgm hâlde. Deneme yayını cekelim dedik dün çatı katına çıktım ınt. Daha iyi çeker diye cikmamla nefessz ağlamaya başladı direk indim
Cok guzelmis manzarasiSalonun manzarası
8 yasnda kizm var kahvaltı hazirlarken odada ilgileniyor kardesiyle uyku sorunu bizde de aynı hamakta hc durmadan sallaynca uyur yoksa uyanıyoCanım senin bebegn uslu mu evde yardimcn mı var maşallah diyeyim özellikle bebeli diye bakyrm sana.
Ağustos 8de 1 yaş olacak ne uyku var benmknde ne de düzen. Kahvaltı bile yapamyrm ağız tadıyla annemin yannda oldgm hâlde. Deneme yayını cekelim dedik dün çatı katına çıktım ınt. Daha iyi çeker diye cikmamla nefessz ağlamaya başladı direk indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?