Yaşam koşulları işte, benim büyük ablam mesela hiç bilmez yemek yapmayı anca 3-5 tane, hep çalışmak zorunda kaldı, o nedenle biz öğrendik
Bende bugün halka tatlisi yiyeyim miYarın sıkı başlıyoruz diye bugün biraz doyurayım kendimi didim son yemeğimi yemiş gibi hissediyorum
Ben çok uyuşuk mıymıyım çok konuşursan içinden birşeyler saydırabilirim haberin olsunNe değişik hayatlarımız var dimi bi şekilde buluşmuşuz burda ❤ belki yolda görsek haz etmeyiz birbirimizden
Dur o zaman pembe yapayımYazı renginden kendim yazdım sandım birde diyorum ne saçma yazmışım
Yok yok kalsın güzel renkDur o zaman pembe yapayım
Ben çok uyuşuk mıymıyım çok konuşursan içinden birşeyler saydırabilirim haberin olsun
Görevden yeni geldim tavuk sote yapacam inş. yorgunum
Arkandan sallarımElakası yok yazdığım gibi canlı konuşurum bülbüller sesime heyran
Arkandan sallarım
Çok konuşuyor diyeHayır neyimi beğenmeyim sallıyosun acaba bakim ben seni beğenmişmiyim
Çok konuşuyor diyeBizde 24 saatin 20 si tv kapalı var sen düşün gerisini
Yemesin yaa
Yarın sıkı başlıyoruz diye bugün biraz doyurayım kendimi didim son yemeğimi yemiş gibi hissediyorum
[/QUOTE
Yarın tartı günü değil mi neden çok yiyoruz
YemeeeBende bugün halka tatlisi yiyeyim mi
Afiyet olsun ekmek miktarı çok değilse güzelAra:
5 tane badem
1 şeftali
1 fincan sade türk kahvesi
Akşam :
Et ekmek salata ( evde değil )
1 bardak ayran
Ara :
Limonlu sıcak su
3,5 lt su
Açık dedinde aklıma memişlerim geldiOnun yerine açık olan bişey vardır.
Demek çok konuşuyorum
Mantıklı canım başlamış bululdum bi dahaki sefer öyle yapayım inşallahSoteye uğraşma direk yağlayıp pişir istersen.
Ben haşlayop 200 gr lık poşetlere koydum çok iyi oluyo hemen çıkarıp yiyosun.
Kendi yağında pişmişte olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?