Canım valla ben eziyet ceksemde mümkün değil yapamyrm yaka iğnem gibi wc zor gdyrm.Canım benimki kadar cadı olamaz leslie yaptım ama bide bna sor ne eziyetler cekiyorum balkonda otrmak nedir bilmiyorum demirler yok dusucek diye ev dubleks ust kata cıkmak icin ayrı çabada ömrümü yiyo anlıycagın tatil mi yapıyorum henuz anlayamadım
Benimkide bn wc den cıkana kadar kıyameti kopariyo☹Canım valla ben eziyet ceksemde mümkün değil yapamyrm yaka iğnem gibi wc zor gdyrm.
Kötü olmuş ama yapacak bişey yok nasip değilmişSlm kizlar
Dun isteyken annem aradi. Bir kac gun once annem dondurucunun alarmi caliyor diye alarm susturma tusu yerine kapatma tusuna basmis. Dun dedi iste dondurucu erimiz sular akmis icindekiler kokmus. Eve gidince oralari temizledim yiyeceklerden bozulmayanlari pisirdim kalanini attim. Butun aksam ayaktaydim yoruldum cok.
Senin kızın var büyük tek sandım küçüğü8 yasnda kizm var kahvaltı hazirlarken odada ilgileniyor kardesiyle uyku sorunu bizde de aynı hamakta hc durmadan sallaynca uyur yoksa uyanıyo
Yazı renginden kendim yazdım sandım birde diyorum ne saçma yazmışımGöreve geldim İskenderuna mola verdik şekersiz kahve içtim
Canım közlenmiş olarak mi yaptın doğrama olarak mi?N Nana
Arkadaşlarım geçen yaz kırmızı kapya biber koydum kavanozlara çoğu bozulmustu yada sirkesi fazla gelmişti anlayamadım
Sizlerin nasıl yaptığınızı merak ediyorum ben zeytinyağ,sirke tuz sarımsak koyup yaptım sirke tadı baskın gelince yiyemedik
Çok ta seviyorum kozlenmeden yaptiginiz tarifler varsada öğrenmek isterim
Canım közlenmiş olarak mi yaptın doğrama olarak mi?
Benim şimdiye kadar hiç bozulmadı
N Nana
Arkadaşlarım geçen yaz kırmızı kapya biber koydum kavanozlara çoğu bozulmustu yada sirkesi fazla gelmişti anlayamadım
Sizlerin nasıl yaptığınızı merak ediyorum ben zeytinyağ,sirke tuz sarımsak koyup yaptım sirke tadı baskın gelince yiyemedik
Çok ta seviyorum kozlenmeden yaptiginiz tarifler varsada öğrenmek isterim
Sen beni eziklersin kaynana olarak, istememOğlum ufak yoksa alırdım seni maşallah elinden her iş geliyor
Oyyyy bana bunlarla gelÇok ta seviyorum kozlenmeden yaptiginiz tarifler varsada öğrenmek isterim
Sen beni eziklersin kaynana olarak, istemem
Küçük yaşta öğrenmenin faydaları, ablamla ikimiz evde kimse yokken ilk manti yaptigimızda 12 yaşındaydım ablam 15hiç tuzu yoktu ama bu onemsiz detay
Yaşam koşulları işte, benim büyük ablam mesela hiç bilmez yemek yapmayı anca 3-5 tane, hep çalışmak zorunda kaldı, o nedenle biz öğrendik17 yaşım bitmemişti evlendiğimde herşeyi o yaştan sonra yaptım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?