- 8 Mart 2020
- 5.840
- 28.224
- 548
Bu arada meryem artik besikte uyumak istemiyor izmirdeyken yatakta yatmaya alisti. Bugun carsida biraz mobilyacilari dolastik. En son modalife tan satin aldik. 2 baza 2 yatak 2 baslik 1 tanede 6 kapili gardirop 5700 tuttu sizce uygun mu bana uygun gibi geldi ama. 3 kiz cocugu var bunlarin genclikleri vs olacak Allah omur verirse ha bire dolap degistirmeyelim diye birden buyuk bir gardirop aldim.
İyi niyetle mesaj yazıyorum etiket yapıyorum hiç tanımasamda.
Zahmet edip bir cevap yazmaya acizleniyor insanlar.
E eboe
Nur1835
asumanzeynep
74FRIDA
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
KumsalveDeniz
Namaria
Daha önce 6.takımla yarış yapmıştık bi daha varmısınız yarışa?
Fiyatı çok iyi bence
Kusura bakma kötü bir hafta geçirdim amcam ameliyat oldu izmire gidip geldim. Fırsat olmafı bakmaya
Bana uyar
Bikaç kaçamakla bişey olmaz emin ol. Diyeti bıraktıktan sonra bile bir süre yağlar erimeye devam ediyorÖĞLE
5 dilim karpuz
AKŞAM
1 porsiyon fırında patates tavuk
3 litre su
60 dk tempolu yürüyüş
bugünü bu şekilde kapattm kızlar yarın için heycanım yok☹misafirlerle yedigm bulgur pilavı, dondurma ve baklava bunları yedigm yetmezmiş gbi yürüyüsede gidemedm bi kaç gün☹umudum yok insallah artı olmamıştr
İnsallah öyle olmustr 9 saat sonra hersey cikıck ortayaBikaç kaçamakla bişey olmaz emin ol. Diyeti bıraktıktan sonra bile bir süre yağlar erimeye devam ediyor
Tebrikler canım süper iniş olmuşGünaydııın
Bu gün tartı topikçek yüzlerimizi güldürsün
Kilo bildirimim
Geçen hafta:113.6
Bugünki bildirimim 108.8
yaptığım listeler yüzünden hızlı tartıda eksi görüyorum. ama sonuçta bunu korumak listeleri yapmaktan daha zor bunu hepimiz biliyoruz.
çok değil telafi edersin insAllah üzülme canımKİLO BİLDIRIMI
Geçen hafta:100.400
Bu hafta:100.700
Fark:+300
Morelim 0 0 0☹
WaowwwwwwwGünaydııın
Kilo bildirimim
Bugünki bildirimim 108.8
yaptığım listeler yüzünden hızlı tartıda eksi görüyorum. ama sonuçta bunu korumak listeleri yapmaktan daha zor bunu hepimiz biliyoruz.
Moral bozma canım bugün dikkat edersen yarına gidecek bir artı benceKİLO BİLDIRIMI
Geçen hafta:100.400
Bu hafta:100.700
Fark:+300
Morelim 0 0 0☹
Harika adaşım daim olsunGünaydııın
Kilo bildirimim
Bugünki bildirimim 108.8
Önemli olan bu işte yeme boşver hepsini bol bol yedik zatenYalnız tikkatinizi çekerim, dün doğum günündeydim bir dilim pasta yemedim. Parbekü partisinde su eşliğinde bir hamburger köftesi, bir kasap köfte, bir tanede kanat yedim yanında da bir servis kaşığı salata
Geçtiğimiz hafta içinde yanımda neler yendi neler millet kısırları götürürken üstüne karpuz yediler hain dom domlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?