Günaydın, bizde öğleden sonra pikniğe gideceğiz öğle dolmalı börekli corekli değil, aksama tavuk salata yer döneriz
Ben o görevi sana verdim kuzum öğünlerini çifter çifter yap ekmek önemli unsur her öğünde 4dilimOnlarla bir daha yaparsın ayol ye gitsin
Günaydın❤
Hiç heveslenme canım. Biz pazar kahvaltısını bırakalı çoook oldu.
Günaydın fit hatunlar kaçamak yapiyomusunuz pazar pazarda nasilda güzel gidiyor diyilmiyiyin yiyin afiyet olsun gözümüz yok
Neyiyon ozaman kiz kahvaltidami etmiyonHiç heveslenme canım. Biz pazar kahvaltısını bırakalı çoook oldu.
Günaydın fit hatunlar kaçamak yapiyomusunuz pazar pazarda nasilda güzel gidiyor diyilmiyiyin yiyin afiyet olsun gözümüz yok
Sen gitsene misafirinle ilgilen AllahimyaYokluğumda hemde
Kahvaltı yapıyoruz da pazara özel hazırladığımz cısslardan yemiyoruzNeyiyon ozaman kiz kahvaltidami etmiyon
Kız bizde özel yapmiyoruz heleki ben mahrumum simdi yedigim çeyrek simit peynir,menemen cay bukadar isteKahvaltı yapıyoruz da pazara özel hazırladığımz cısslardan yemiyoruz
Sen gitsene misafirinle ilgilen Allahimyagözün hep burda
Bisey olmaz canim yaninda salata ye yeterGelen kardeşim akşamada burdalar kfc tavığı istediler
Kendine yağsız yap canım benimGelen kardeşim akşamada burdalar kfc tavığı istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?