Kesinlikle , benimde bir donem öyleydi tatile gitmiştik full domates salatalık peynir zeytin yedim akşam yemeği dahil kahvaltıydı ablam düzgün ye demistide o zaman kiloyu sen al demistim, o hafta 2 kiloya yakın gitmiştiİşte ben hep veriyorum araya bişey giriyor çok güzel gidiyoduk tatil dengeyi bozdu mesela.
İşte nolursa olsun çok diyetin çok etkilenmemesine uğraşmak lazm
Benimki hariçCanım bir tam anlamıyla versen kendini ben çok çok eminim sen çok rahat 1 senede tüm kilonu verirsin.
Bırak ayakkabıyı kıyafet mağazalarından çıkmazsın, ben ilk kot gömlek denemezdim harika bir histi umarım daha iyisini sen yaşarsın ❤
Bu arada ayakta küçülüyor kilo verince
Ne zaman gidiyosun? Gittiğin gibi tartıl görelim farkı önemli olan o tartıda eksiye düşmenBonus ben yarış konusunda kararszm. Memlekete gidecem orda annemin tartısında tartılabilrm ancak. Tartı farkı sorun olmayacaksa yarışta olayım dikkat etmiş olurum. Yoksa da çıkabilrm sorun değil canım
Haftaiçi gidecem öyle de olur gidince tartlrm.Ne zaman gidiyosun? Gittiğin gibi tartıl görelim farkı önemli olan o tartıda eksiye düşmen
Arsuzdayız canımYaaa çok güzel benim yerime de yüz nerde yüzüyorsunuz
Bugün Ahmet apa nin tavsiyeleri şeklinde kahvaltı öncesi bir bardak su yarım saat sonrası çay seklimde ekmeksiz bir kahvalti yaptım
O açlık aslında aç olduğun için değil, mideye daha öncesinden daha az gittiği için vücudun şaşkınlıkla tepki vermesi. Yemeden önce mutlaka bak ve yavaş yavaş ye ki çok yemek sinyali beyne gitsinBugün Ahmet apa nin tavsiyeleri şeklinde kahvaltı öncesi bir bardak su yarım saat sonrası çay seklimde ekmeksiz bir kahvalti yaptım
Yarım kabak ile 2 yumurta pişirdim sebzeli
Domates acı biber
peynir bayağı çok du
Şuan hafif açlık var ama yemeğe de az kaldı :))
Yine kabak yaptım akşama ve bulgur pilavın hazır suyu mu içtim bekliyorumO açlık aslında aç olduğun için değil, mideye daha öncesinden daha az gittiği için vücudun şaşkınlıkla tepki vermesi. Yemeden önce mutlaka bak ve yavaş yavaş ye ki çok yemek sinyali beyne gitsin
Yoğurdu unutma yanınaYine kabak yaptım akşama ve bulgur pilavın hazır suyu mu içtim bekliyorum
Karar veremedim yoğurt mu salata miYoğurdu unutma yanına
Yogutta ye salatada, sebze ve kurubakliyat yanında mutlaka yoğurt yemelisin, et yemeğinde yoğurt yerine daha bol salata tercih etmek daha iyiKarar veremedim yoğurt mu salata mibir kadinin izledim yapan verdiği tarifler coşturdu beni anlatımı
Arada kurban var bro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?