Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İşte ben hep veriyorum araya bişey giriyor çok güzel gidiyoduk tatil dengeyi bozdu mesela.
İşte nolursa olsun çok diyetin çok etkilenmemesine uğraşmak lazm
Kesinlikle , benimde bir donem öyleydi tatile gitmiştik full domates salatalık peynir zeytin yedim akşam yemeği dahil kahvaltıydı ablam düzgün ye demistide o zaman kiloyu sen al demistim, o hafta 2 kiloya yakın gitmişti

Bunları yaşamış biri olarak sana altın değerinde birşey söyleyeyim mi? Mesela 10 kilomu vardır kesinlikle 1 hafta ne kilo al ne kilo ver, daha rahat ol ki vücut bıkmasın

Benimki hariç
Benim ayak taraklı hiç kuculmedi

Ne zaman gidiyosun? Gittiğin gibi tartıl görelim farkı önemli olan o tartıda eksiye düşmen

Kız hedef 65 neredesin gel buraya 3 ayda 65 olacaksin Minik Duduklu Tencere
Bugün Ahmet apa nin tavsiyeleri şeklinde kahvaltı öncesi bir bardak su yarım saat sonrası çay seklimde ekmeksiz bir kahvalti yaptım

Yarım kabak ile 2 yumurta pişirdim sebzeli
Domates acı biber
peynir bayağı çok du

Şuan hafif açlık var ama yemeğe de az kaldı :))

O açlık aslında aç olduğun için değil, mideye daha öncesinden daha az gittiği için vücudun şaşkınlıkla tepki vermesi. Yemeden önce mutlaka bak ve yavaş yavaş ye ki çok yemek sinyali beyne gitsin

Yine kabak yaptım akşama ve bulgur pilavın hazır suyu mu içtim bekliyorum

Karar veremedim yoğurt mu salata mi bir kadinin izledim yapan verdiği tarifler coşturdu beni anlatımı
Yogutta ye salatada, sebze ve kurubakliyat yanında mutlaka yoğurt yemelisin, et yemeğinde yoğurt yerine daha bol salata tercih etmek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…