- 8 Nisan 2017
- 57.304
- 307.956
- 698
Bugün önümde sıcak ekmeği bandikca eşim
Minik senin zayiflamaya ihtiyacın var dedim kendime
Tatli yemesen verirsin, al sana büyük sınav. Bayram sonrası -3 e yakın görürsen bilki tez gelecek 70Arada kurban var bro
Sakinolun yapmayın sakın yine kendinize yaparsinizBu kulaklar 25 yasima kadar kilomla ilgili pek cok sey duydu, ama son duyduklarim kadarını kimse duymamistir herhalde.. cok mutsuz ve cok uzgunum. Ustelik ekmege cikolata sürüp sürüp yiyesim var..
Bu kulaklar 25 yasima kadar kilomla ilgili pek cok sey duydu, ama son duyduklarim kadarını kimse duymamistir herhalde.. cok mutsuz ve cok uzgunum. Ustelik ekmege cikolata sürüp sürüp yiyesim var..
Bayıldım bu cevabaHangi paçozmuş o sana laf eden? Ver cevabını salla gitsin değer mi üzüldüğüne herkes kendine baksın önce
insanlar çok saygısız ve terbiyesiz olabiliyorlar bu konudaBu kulaklar 25 yasima kadar kilomla ilgili pek cok sey duydu, ama son duyduklarim kadarını kimse duymamistir herhalde.. cok mutsuz ve cok uzgunum. Ustelik ekmege cikolata sürüp sürüp yiyesim var..
Oooohhhh miiisArsuzdayız canım ♥
Kaçamak yok tek kötü yani akşam yemeği sonrası bir saat sonra falan uyumuşum
Aç hissetmenin yorgunluğu o ,çoğumuz yaptık bunuKaçamak yok tek kötü yani akşam yemeği sonrası bir saat sonra falan uyumuşum
Yoksa kabak bulgur pilavı salata yoğurt hepsinden yedim bol bol çay su içtim :))
Onlarla bir daha yaparsın ayol ye gitsinGünaydın ❤❤
Güne limonlu ılık suyumla başlıyorum
1saat sonrada kahvaltimi yaparım
esimle kızımın uyanmasını bekliyemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?