Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kulaklar 25 yasima kadar kilomla ilgili pek cok sey duydu, ama son duyduklarim kadarını kimse duymamistir herhalde.. cok mutsuz ve cok uzgunum. Ustelik ekmege cikolata sürüp sürüp yiyesim var..
Sakinolun yapmayın sakın yine kendinize yaparsiniz
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz çok iyi anlıyorum sizi
20 li yaşlarından beri kiloluyum kk da 10 senedir varım bir ara güzel zayıfladım son 2 senedir yine aldım ve yine vermeye çalışıyorum yaşım 46
Ömür boyu sürecek bir mücadele bizimki napalım vazgeçmek yok

Bu kulaklar 25 yasima kadar kilomla ilgili pek cok sey duydu, ama son duyduklarim kadarını kimse duymamistir herhalde.. cok mutsuz ve cok uzgunum. Ustelik ekmege cikolata sürüp sürüp yiyesim var..

Hangi paçozmuş o sana laf eden? Ver cevabını salla gitsin değer mi üzüldüğüne herkes kendine baksın önce

merhaba arkadaşlar denizden geldim çok şükür. yüzüme cok krem sürdüm ama yandı gene de :/
genel olarak diyet listeme uymaya çalıştım ama öğün saatleri vs. bi de eve geldim komsum yemek getirdi derken düzen biraz bozuldu ama 2-3 saat denizden cıkmadım 30 dk da yürüdüm dengelemiştir inşallah
yorgunluktan bayılıcam iyi geceler herkese

insanlar çok saygısız ve terbiyesiz olabiliyorlar bu konuda
sırf dış görünümümüzden dolayı bizle dalga geçme cüretini kendilerinde buluyorlar.
elinizde ise o insanları hayatıızdan cıkarın değilse tavrınızı net koyun bi daha ağızlarını açamasınlar size karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…