- 8 Nisan 2017
- 57.303
- 307.923
- 698
9 da kalkiyorum canım öyle yapayım madem hiç bisey içmeden tartıya çıkayım :))Sabah uyandıktan sonra wc sonrasi, kiyafetsiz ilk tarti dogru olani canim
Hic birsey icmeden tartilman gerekiyor
Kacta uyanıyorsun uyandiktan sonra 1-2 saat içmeden beklerim dersen o tartida olur :))
Cuma bayram ya belki kendi takımlarında yarin tarti bildirimleri vardir :))
HeeCuma bayram ya belki kendi takımlarında yarin tarti bildirimleri vardir :))
Bu hafta guzel eksi göreceksin benceHeeolabilir onu dusunmedim
Eğer benden çok vermiş olursa haksızlık der çıkarım bende
Minik 1 bardak içtiğim su bile gün içinde + yapar, sabahtan akşama kadar yediklerimizle +2 kilo alabiliyoruz gün içinde en sağlıklı tartı sabah aç karnına olandırAhmet apa nin verdigi listeye göre besleniyorum her zaman kilo farklı çıkıyor kahvaltı öncesi mi kilo geçerli kahvaltı 12:30 da falan o zaman a kadar su çay kahve serbest
Zipzip- N Nana Bonus Pembe Lotus
Ahmet apa nin verdigi listeye göre besleniyorum her zaman kilo farklı çıkıyor kahvaltı öncesi mi kilo geçerli kahvaltı 12:30 da falan o zaman a kadar su çay kahve serbest
Ben haftaya tartılırım bu hafta tartilsamda + olur büyük ihtimal regl geliyor c.tesiMıhteşem günler ❤
Erkenden çıkmam gerekti yazamadım.
Biraz modumuz düştü olaylardan.
Yolumuza devam etmek zorundayız ne yapalım.
Cuma günü bildirim zorunlu değil ama tartılıp yazan yazsın.
6.takımdan iyi çıkmalıyız bayram sonrası.
Onlar kendine güvenip yesinler inşallah.
Nur1835
asumanzeynep
74FRIDA
MuMu85
bengisu022
huzurunmeraklisi
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@nisandeniz
Tgcervanne0133
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
KumsalveDeniz
Namaria
Ben haftaya tartılırım bu hafta tartilsamda + olur büyük ihtimal regl geliyor c.tesi
işte bende ondan seyettim su icmeyip kahvaltiyi bekleyeyim iyice eksilsin12 ye kadar beklenmez ilk suyunu kaçta içicen 9 mu 10 mu o saatten önce tartıl mutlaka.
Ben 1.seviyede bazen 11:30 a kadar bekliyodum su için
Ben ilk kalktığımdaki tartıyı hiç yazamam ödemli bi garıyım zaten 1 kilo farkeder uyanıncaişte bende ondan seyettim su icmeyip kahvaltiyi bekleyeyim iyice eksilsin
Bende adet olacagim az kaldıBen ilk kalktığımdaki tartıyı hiç yazamam ödemli bi garıyım zaten 1 kilo farkeder uyanınca
Bende adet olacagim az kaldıyine beklediğim gibi olmadı :/ ama nasip bakalım onceki tartilarda eksi 500 görsem bile bir gün sonra daha ekşi görebiliyorum bakalım uarin ne olacak :))
Evet ayarını kaçırmamak lazimBulgur var ya oluyo öyle ama bırakma devam et.
Bugün semizotu yemeğim var bulgur pilavim var y. mercimek hasladim ama onu salata gibi mi yapsam ne etsem bilemedim :/
Diyetisyen şöyle demişti. 12 saatlik açlık sonrası, uyandıktan 2-3saat sonra, wc sonrası olacak. Ama uyanıp su içmemek mümkün değil benceAhmet apa nin verdigi listeye göre besleniyorum her zaman kilo farklı çıkıyor kahvaltı öncesi mi kilo geçerli kahvaltı 12:30 da falan o zaman a kadar su çay kahve serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?