- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aman Allahim sen cagardinda benmi gelmedimOhoooo hemde hiç, sıfır"0"aksama tavuk yapacagim gel davet ediyorum
Benim Nana mi optulerAman Allahim sen cagardinda benmi gelmedim
Benim ciger loadingEkmek yaptım fırında tazecik evi kokusu sardı yarın kavurmaya banar yersin
Ohhhh hemde butun tavuk firinda bar gibiAman Allahim sen cagardinda benmi gelmedim
Kız taze ekmege bayilirim ama yağa banip yiyememEkmek yaptım fırında tazecik evi kokusu sardı yarın kavurmaya banar yersin
Senin için 5dilimmiBen çok yerim ama benim için en az 5 dilim yemen lazım
Seninmiydi pardonBenim Nana mi optuler
Valla içeri dışarı çıkıp kokluyorum resmenKız taze ekmege bayilirim ama yağa banip yiyemem
Senin için 5dilimmi
EvetSeninmiydi pardon
Kız ben 1dilim anca yiyom 5nereme yiyimValla içeri dışarı çıkıp kokluyorum resmen
5 dilim çok değil canim
Ya anlaşılır mı tadı öyle yaKız ben 1dilim anca yiyom 5nereme yiyim
Yarin senin icin yicemYa anlaşılır mı tadı öyle ya
Birinde cevizin lezzetini alacaksın
İkincide katları iyi açılmış mi bakacaksın
3. De serbet e puan vereceksin
2 tanesi de zevkine yiyeceksin
Korona öpücüğü o uzaktan uzaktanBenim Nana mi optuler
5 tane baklava mi yiyeceksin simdiYarin senin icin yicem
aaaa sendemi burdaydin kaptanim ben sadece onlara şaka ettim5 tane baklava mi yiyeceksin simdi
Rakiplere bir bakayim dedim ama sende onlara yardim ediyorsunaaaa sendemi burdaydin kaptanim ben sadece onlara şaka ettim
Yok yok gerçekten şaka dedim ben onlari kandiriyom yicem diye onlarda ben yicem dedigim icin rahatlıkla yicekler anlaRakiplere bir bakayim dedim ama sende onlara yardim ediyorsun
Aaa soylesene bende 10 tane yedigimi soylerdimYok yok gerçekten şaka dedim ben onlari kandiriyom yicem diye onlarda ben yicem dedigim icin rahatlıkla yicekler anlasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?