Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar.. final sonrası rehavetiyle bol bol film izliyorum nete falan fazla girmiyorum. diyetim idare eder durumda çizelgede değilim ama 76yım onları da vereyim iyice asılırım diye düşünüyorum.. hepinizi öpüyorum:*

dilenciii'm nasıl durumlar,varmı veremediğin ders..??
Evde okadar çok izlenecek film varki,bende bu sıralar izleme moduna hiç giremiyorum...daha doğrusu boş boş film izlemek zevkli olmuyor..:)) Çerez,kola eşliğinde iyi oluyor..:))
canım ailemde bitti,üzüldüm bittiğine ..Gerçi saçmalamışlardı son zamanlarda ama olsun uğur yücel izlemek yetiyodu diimi ciğerim..:))

Son düzenleme:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! çığlık attım evde! final haftası 2 hafta takip edemedim o ara nasıl biter yaaa şimdi öğrendim. benim dizimdi o. senaryo değil de meliha samim furkan halim için seyrediyordum! of yaaa moktan o kadar dizi varken atv onu mu bitirmiş!

ha bi de beyaz leblebi ve light kolayla da izliyorum bak onlar daha masum.

dersleri sorma bu sene okulun enleri arasına girerek tam 24 ders aldım 2 tane kaldı eh o kadar da olsun diye teselli arıyorum şu an:) ama maalesef bizde bütünleme olmadığı için 2 tırt ders yüzünden yazokuluna kaldımeyvahedigeldismile

Evet yaaa canım ailem bitti bende sırf furkan hastasıydım

Bugün hayatımda ilk kez light cola içtim ve söylediğim ilk şey bunun içinde şeker var demek oldu :) light falan değilmiş 25 tane küp şeker yerine 10 tane küp şeker atmışlar sempatiksalakcinni

Bizde de BÜT yoktu yazında okula gitmek kadar iğrenç birşey yok :umursamaz: Millet deniz kenarı tatil yapıyor sen otur derse gir ders çalış. Allah yardımcın olsun tatlım. kaydirigubbakcemile5

bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
3 salataalık

ara
2 kayısı
10 erik

öğlen
2 kk peynir
4 parmak karpuz
1 kase yourt
1 dl ekmek

ara
2 kayısı
1 dilim kavun

akşam
8 kaşık yeşil mercimek
6 kaşık karışık sebze
salata

ara
3 kayısı
10 erik

kaçamak: 1 minik elmalı pasta

az önce kardeşimle telefonda konuştuk 70 kilo olma sözü verdiğim için diyete başladığım kardeşimle hatırlarsınız kızlarrr aralıkta kendim tartıcam dedi bi de ben yüz on civarındayım falan dedim ki yalan yani daha oraya on beş kilo civarında bi fark var kardeşim inanamadı abla hemen zayıfla naaptın sen ya falan dedi ay bilse ki ben 136dan 120lere yeni indim ayyy bayıliciiiiiimmmm

bu arada pregant ya maşallah harika gidiyosun yakında tığ gibi görcez seni:))) ama yemeyi de kesmeden veriyosun hem ben senin listelerine baktıkça acıkıyorum sana uycam artık çaresi kalmadı:)))))

umutbahar yasafat dostlarım naaparsınız kızlaarrr olumunekankayizsmile cumaya herkes iki kilo vermiş olcak ok hedef belirleyelim mi aramızda yakın kilolarımız nasılsa eksi iki diyoruz bu hafta ok:))))

bu erkek milleti hakikaten çok tuhaf. bu insan evlimi, çocuğu varmı, benim yüzümden eşiyle arası bozulur mu... hiç düşünmeden terbiyesizliğin sınırlarını zorluyorlar. facebook hesabını dondurabilirsin, yada o kişiyi engelleyip seni hiç bir şekilde görememsini sağlayabilirsin. ben tanımadığım ya da şüphelendiğim kişiler olduğunda hemen engelliyorum. çok üzüldüm ama sıkma canını telefonunu değiştir. inşallah bir an önce kurtulursun...

merhaba, karbonhidrat diyetiyle bende çok kısa zamanda 120 kilodan 75 80 e düşmüştüm. 3 4 ay falan sürmüştü. hakikaten çok hızlı kilo verdiriyor. ben listeye göre hareket edip günde 5 karbonhiratı geçmiyordum. buraya daha öncede yazmıştım sonra hamileliğimde çok kilo aldım depresyon ilaçları yüzünden kilo aldım. listemi bulamıyorum ama internette mutlaka vardır bende bulursam buradan bildiririm. bu arada sadece ben değil kız kardeşimde 3 ayda 25 kilo verdi bu diyetle ve bir daha geri almadı şu an 62 kilo ve sanırım 6 sene oldu hiç geri almadı. ekmek, sebzelerin çoğu, meyzelerin çoğu yok. ama dilediğince et, yumurta, karbonhidrat değerine bakarak yoğurt, sucuk salam, sosis yağ mayonez..... yiyebiliyorsun. ben marketten tavuk burger alıyordum 4 5 tane istediğim şekilde pişirip genelde fırında, yanında biraz yoğrtla yiyordum mesela. bazı paket ekmeklerdede karbonhidrat değeri düşük olanlar olabiliyor ama ona dikkat etmek gerek. şimdilik benim kolestrol sorunum var onu çözdükten sonra tekrar başlıycam inşallah. umarım hepimiz şu kilolardan kurtuluruz. iyi akşamlar.kaydirigubbakcemile2

Bu akşam iki film izledim ne kadar kıskancım diimi..:))

İlk filmi,ailecek izledik kızımın seçimi , teenage film..:)) film başladı oğlumu sallamaya başladım film bitti anca uyudu...Sonra çocuklar uyuduktan sonra eşimle sermiyan Midyat'ın filmini izledik,''ay-lav-yu'' hoş sıcak bir filmdi..
Mardin'in bir köyünde geçiyor konu,köylülerin kimliği yok vs. hafif Aziz Nesin'den çalıntı gibi konu ama ben beğendim..:)

Yanlız dikkat ederseniz iyice geyik topiği yaptım burayı..Diet namına bişey konuşmuyorum,beni ihrac edebilirsiniz..:)

Unutmadan 24 ders ten sadece ikisi kalmış öylemi...ne diyeyim sana yani...Önce maaşallah sonrada..buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis

carnivale sendemi gececisin..:))

Bu arada azmin hiç bitmesin, maşallah çok hevesli ve istikrarlı görüyorum seni..
Kısa zamanda hedefine varırsın inanıyorum ben..yerimseniben.

ya kızlar çok özür diliyorum wordde ödev yazarken açık olduğunu farketmemişim burdayım tabiimki ben gececi olmayım kim olsun ders ders ders var bugünlerde sadece ((

yenacım çok sağol canımcım inşallah kurtulurum şu kilolardan bir an önce sen de bana güveniyosun madem tam gaz devammmmmm:)))) olumunekankayizsmile

zalimicim indi benim ayaklar ödemden kurtuldum yannış hatırlamıyosam sende de ödem vardı attın di mi canım ben halen tam anlamıyla inmiş değilim üfürülmüş gibiyim şiştim de şiştim anacım:))))) :CüvCüv:

Gunaydinnnn herkezeeeeee...
karbonhidrat diyeti kafami karistiriyor. acaba sagliklimi...
ben birdaha verdigim kilolari almak istemiyorum. yillardir yoyo gibiyim. ver al ver al....
o yuzden saglikli ve kalici kilo vermek istiyorum.

Günaydın...

Dün oğlumun doğum günüydü rahatsızdım biraz ama pasta yaptım ona söz vermiştim.

Ben yaptım babasıda üstünü süsledi ( insan olma yolunda )

Son düzenleme:
ödemi büyük ölçüde atıyorum sonra yine oluşuyor yorulmaktan oluyormuş xsten bu hafta birinci olmamın sebeplerinden biride bu

doğum günü kutl olsun oğlunun ne güzel eşinin yardım etmesi bu arada cnm çekti iyiki buralarda pasta yapma şmkanım yok satılan yerde yok yiyemicem..

umutbahar yasafat dostlarım naaparsınız kızlaarrr olumunekankayizsmile cumaya herkes iki kilo vermiş olcak ok hedef belirleyelim mi aramızda yakın kilolarımız nasılsa eksi iki diyoruz bu hafta ok:))))

Ben varım valla Cumaya kadar 120 olmuş olacağım inşallah :Saruboceq: regl olmazsam tabi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…