İnsana yaşama sevinci veren bir yazı paylaşımın için teşekkürler...
kopyalayıp yapıştırıyorum :) bilgine.
canım sorma yaa. hem de bi hoca yüzünden olunca. neyse işte bitiyo diye çekicez napalım.Evet yaaa canım ailem bittibende sırf furkan hastasıydım
Bugün hayatımda ilk kez light cola içtim ve söylediğim ilk şey bunun içinde şeker var demek oldu :) light falan değilmiş 25 tane küp şeker yerine 10 tane küp şeker atmışlar sempatiksalakcinni
Bizde de BÜT yoktu yazında okula gitmek kadar iğrenç birşey yok :umursamaz: Millet deniz kenarı tatil yapıyor sen otur derse gir ders çalış. Allah yardımcın olsun tatlım. kaydirigubbakcemile5
olsun ya ne güzel yazıyorsun, hep diyet hep diyet manyak oldum ben şahsen:) iyi yapmışsınız bi ara bakayım o filme de neymiş. bi de deccal diye bi film geldi vizyona onu da merak ediyorum. aklında olsun. aman çocuklarla gidilmez yalnızyerimsenibenBu akşam iki film izledim ne kadar kıskancım diimi..:))
ılk filmi,ailecek izledik kızımın seçimi , teenage film..:)) film başladı oğlumu sallamaya başladım film bitti anca uyudu...Sonra çocuklar uyuduktan sonra eşimle sermiyan Midyat'ın filmini izledik,''ay-lav-yu'' hoş sıcak bir filmdi..
Mardin'in bir köyünde geçiyor konu,köylülerin kimliği yok vs. hafif Aziz Nesin'den çalıntı gibi konu ama ben beğendim..:)
Yanlız dikkat ederseniz iyice geyik topiği yaptım burayı..Diet namına bişey konuşmuyorum,beni ihrac edebilirsiniz..:)
Unutmadan 24 ders ten sadece ikisi kalmış öylemi...ne diyeyim sana yani...Önce maaşallahsonrada..buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis
daha nice yıllara sağlıkla huzurla ailesiyle.. pastalar da nefismişcokacimcoookSağolasın ablası 7 yaşına girdi. Kuşum derken koca bi dana oldu :)
kızlar nasılsınız ozledım sızı......
şişman manifesto bilen biliyordur zaten ama bilmeyen bayanlar girip bir okusun bence. Ben çok etkilendim 18 ayda 56 kilo veren genç bir bayan. Aklıma gelen tek şey ... ''neden bende veremiyim ? '' inancım ve motivasyonum arttı. blogunda anlatıyor herşeyi.[/B]
Bu yazıları okumama aracı olan carnivaleye çok teşekkür ederim.
Hmmm onu bilmiyordum faceden kendisi paylaşmış blog ismini ondan ziyan görmemiştim paylaşmakta kaldırdım linki :)
Şuanda 76 kiloymuş ve rejiminin 79. haftasındaymış benimki daha 2 hafta oldu
Çok fazla spor yapıyor ama okuduğum kadarıyla ben spor yapacak kuvvet bulamıyorum kendimde yürüyorum tamam ama ağırlık çalışmak egzersiz yapmak kendimi çok yorgun hissediyorum enerji sıfır :) enerji lazım banaaa enerjjjiii :)
günde 2.5-3 lt su içince de bira fıçısına dönüyor insan midemden loklok sesler geliyor hahayattığım yerde kalıyorum valla
Kızlar günaydın. Ben her pazar sabahı tartılıyorum ve geçen hafta 2 kilo vermişim. Acayip motive etti beni ve dar gelen bir kaç pantolona girince deymeyin keyfime. Tabi bu kiloyu vermem de misafir ağırlamamın da etkisi oldu. nasıl derseniz. Evi temizle pasta börek yap derken 2 gün helak oldum doğru düzgün yemek bile yiyemedim ve mükafatı 2 kilo.
Hadi canım şişman halinin resmi var mı sende ? bende sabahtan beri önceki halini merak edip duruyorum. çabuk doldur 100 msjı resimi görüp gaza gelmem lazım çünkü bugün 3 lt su içtim ama yine de çok acıktım normalde 7den sonra hiçbirşey yemiyorum ama açlıktan kıvranıyordum kavun peynir bir dilimde kepek ekmeği yedim az önce. ırademi kaybetmek istemiyorum
canım çok az kaldı bak 91. mesajım bu:)))) önceki halini sadece bi yerde buldum neresi diye sorma hatırlamıyorum ama inanamadım bahar, yani eğer bizde de böyle bir değişim olursa annem bile beni tanıyamaz:))))))))))))))))))))))))) umut veriyor umutbahar...olumunekankayizsmile
İnşalllaaaahhhhh canım beni kimse tanıyamasın kendime yeni bir ben lazım çok sıkıldım kendimden şişman nmanifestonun boyu kaç biliyormusun o da başladığında 132 kiloymuş şuan 75 kilo ama öyle 75 gibi durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?