Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar aranıza slim n lift kullanan var mı?

korse dimi o slim n lift ?

Ben 2-3 yıl önce almıştım birsürüde para vermiştim :sinifsinif:
En büyüğünü almıştım ama Valla kıçımdan yukarı çıkmadı desem yeridir kaydirigubbakcemile3 zar zor giydim hiçbir değişiklikte olmadı normal korseden bir farkı yok. Daha iyi bir korse bulabilirsin bence yerimseniben

Sonunda 100 msjı tamamladım galiba. Zayıflamam da motive kaynağı olan resmi yüklemek istiyorum tabi becerebilirsem :)

Eveeeettt ekledim işte :) ben bu resimdeki tombişin aynısıyım yani aynada gördüğüm bu :) Bu resimle zayıflamaya motive oluyorum. Bilgisayarımın ekranında bu var ve her gördüğümde beni daha hırslandırıyor. Haziran 1i itibariyle başladık. Bakalım ne zaman fıstık olucaz :)

sen bana takıl canım. sakın az yeme.sen bilsen aslında ne kadar avantajlısın.şu an benden bile fazla yiyerek benden hızlı kilo verebilirsin. sakın az yeme. ben onu da denedim. yok denecek kadar az yeyip zayıflayacağımı sanıyordum ama verdiğim 2-3 kiloyu hep hızla geri aldım. böylece her diyet girişimim hüsranla sonuçlanıyordu. ama bu kez yiyerek zayıflamaya başladım ve yedikçe birsürü kilo verdim. 48 bedendim en başta. hatta 50 beden bi pantolonum da var. bazı markaların kesimleri farklı oluyor. şu an 42 beden giyiyorum ama üzerime çok bol gelmeye başladı. sanırım 40 beden oldum ama henüz 40 beden alışverişine çıkmadım. açıkçası cesaretim de yok içine giremem diye. biraz daha zaman geçsin o da olucak.benim hedefim 38 beden. yalnız memlekete gidersem bozulmaktan korkuyorum. annem yemeklerin içine kuyruk yağı karıştırıyo :)

Günaydın...

Dün oğlumun doğum günüydü rahatsızdım biraz ama pasta yaptım ona söz vermiştim.

Ben yaptım babasıda üstünü süsledi ( insan olma yolunda )

anaaaam bi dilim virsene cokacimcoook

yaşı uzun olsun oğlunun

Ayh çok mutluyum zemuszemus
Arkadaş grubuyla sohbette kilodan söz açıldı da herkes benim 90 kilo olduğumu düşünüyor kaydirigubbakcemile3
Çooookk mutluyum sositososito

[/QUOTE]Eveeeettt ekledim işte :) ben bu resimdeki tombişin aynısıyım yani aynada gördüğüm bu :) Bu resimle zayıflamaya motive oluyorum. Bilgisayarımın ekranında bu var ve her gördüğümde beni daha hırslandırıyor. Haziran 1i itibariyle başladık. Bakalım ne zaman fıstık olucaz :) [/QUOTE]

harika bu bende buzdolabının üstünü önceki sonraki fotoları ile doldurdum insan motive oluyo gerçekten senin kız da iyi değişmiş ha:))))

kızlar beşi bi yerde çayına ne diyosunuz kullnan var mıdır acep???

Son düzenleme:
Ayh çok mutluyum zemuszemus
Arkadaş grubuyla sohbette kilodan söz açıldı da herkes benim 90 kilo olduğumu düşünüyor kaydirigubbakcemile3
Çooookk mutluyum sositososito

bunların hepsi aynı insan tombik olmayınca gözü ölçemiyor demek ki bi de konduramıyolar kız kısmısı 100 kilo üstünü:)))) daha zayıflayalım 60 zannetsinler 90 iken inşallah canımcım:Saruboceq:

İnşallaaahhh canım yaaa biz zayıflayalım da onlar kaç sanarsa sansın Ben alışverişe çıktığımda kıçıma göre pantolon bulmak istiyorum ayakkabı bulmak istiyorummmmmm... delikafadulden

merhaba canım valla utandıgım ıçın fazla yazmıyorum gecen hafta rejımı bırazcık bosladımda:gitme::kedi:ama bu hafta 2 kılo erecegız degılmı ben varım hemen jımlatıge baslmalıyımhihoyyythadı bakalım hemen baslıyouz

Bonusçum nice mutlu,sağlıklı ve güzel yıllar görsün emre..:)a.s.

ok canım sakin sakin vercez kiloları bak haftadda iki kilo versek aralıkta elli kiloya yakın kilo vermiş oluruz bu da günde yaklaşık üç yüz gram vermek demek ki bizim gibi bünyelerde bu suyu biraz arttırıp ekmeği kesince olan bişey bu hafta iki kilo hedefini o şekilde düşünüyorum bence çooookkk rahat veririz inşallah :Saruboceq:

bu arada canımcım meyveleri yemekleri sindirdikten sonra yemek, tercihen iki üç saat bekleyip yemekten sonra, ööle tüketmek gerekiyormuş. bilginize... :CüvCüv:

bu arada neyi farkettim çizelgeye bakınca, ilk hedefim olan 100 kilo için 36 kilo vermem gerekiyodu başta şimdi onun üçte birini vermişim. 12 verdim 24 kaldı zaman en çabuk geçiyor ya... ben bu arada üstüne bile almış olurdum o kilonun bu azmi bulamasaydım eminim belki de tam zamanında frene bastık yasakkelime yoksa sonu yok yani...

üçte bir. hemen üçte ikiyi halledip yeni hedef koymam lazım... 80? ya düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni ya. savaş zamanları... dediğim gibi aralıkta elli kilo vermiş olursak yetmişleri görücem senin o kadar vermeye de ihtiyacın yok zaten düşünsene... bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım sonra da. sağlıklı beslenmek lazım... neyse bi verelim kilo koruma forumlarına üye oluruz:))) olumunekankayizsmile
yerimseniben

Son düzenleme:

Senin sözlerin gaza getiriyor insanı 130 kiloluk bünyeyle günde 300 gr veremeyeceksek yazıklar olsun bize kaydirigubbakcemile3 . 80 kiloyu düşünmek hayal gibi onu bırak ben 119 lu kiloya düşmek için bile heyecanlanıyorum. ayyy birde 2 haneli sayılara düşebilsek :Saruboceq:

Bu işin okulunu okumuş ve işi sporcuların skletini belirlemek olan bir sporcu antrenörüyle tanıştım muhabbet ilerleyince vermek istediğim kilolarımdan bahsettim ve bana ulaşmak istediğim kilo için yapmam gereken rejim ve egzersizlerle alakalı bir program hazırlıycak beni zayıflatacağına söz verdi :kedi: bende programımı sizlerle paylaşırım kızlar.

Aralığa çok varmı ki 50 kilo vermiş olmak istiyorum :gitme: 2011 bizim yılıımız olsun kızzlaarrr olumunekankayizsmile :lepi: sositososito

Kızlar günaydın. Ben her pazar sabahı tartılıyorum ve geçen hafta 2 kilo vermişim. Acayip motive etti beni ve dar gelen bir kaç pantolona girince deymeyin keyfime. Tabi bu kiloyu vermem de misafir ağırlamamın da etkisi oldu. nasıl derseniz. Evi temizle pasta börek yap derken 2 gün helak oldum doğru düzgün yemek bile yiyemedim ve mükafatı 2 kilo.

günaydınnnnn fıstıklarrrrr...hayırlı bir hafta olsun hepimize...

kızlar bu yazıyı çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim...

Faturalarımı ödeyebiliyorsam; bir işim var demektir· Pantolonum biraz sıkıyorsa; aç kalmıyorum demektir· Gölgem beni izliyorsa; güneş ışığını görüyorum demektir· Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu çok uzun buluyorsam; yürüyebiliyorum demektir· Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından da duyabiliyorsam; konuşma özgürlüğümüz var demektir· Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam; duyuyorum demektir· Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa; bir evim var demektir· Doğal gaz faturam yüklü geliyorsa; ısınıyorum demektir· Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa; yığınla giyeceğim var demektir· Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa; yaşıyorum demektir· Akşamları kendimi yorgun hissediyorsan ve bacaklarım ağrıyorsa; o gün üretici olmuşum demektir· VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM ; MUTLUYUM DEMEKTİR.... GÜNAYDINNNN:))

birde kilo verebilsem çok daha mutlu olucam...:))))))

İnsana yaşama sevinci veren bir yazı paylaşımın için teşekkürler...
kopyalayıp yapıştırıyorum :) bilgine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…