arkadaşlar aranıza slim n lift kullanan var mı?
az önce kardeşimle telefonda konuştuk 70 kilo olma sözü verdiğim için diyete başladığım kardeşimle hatırlarsınız kızlarrr aralıkta kendim tartıcam dedi bi de ben yüz on civarındayım falan dedim ki yalan yani daha oraya on beş kilo civarında bi fark var kardeşim inanamadı abla hemen zayıfla naaptın sen ya falan dedi ay bilse ki ben 136dan 120lere yeni indim ayyy bayıliciiiiiimmmm
bu arada pregant ya maşallah harika gidiyosun yakında tığ gibi görcez seni:))) ama yemeyi de kesmeden veriyosun hem ben senin listelerine baktıkça acıkıyorum sana uycam artık çaresi kalmadı:)))))
umutbahar yasafat dostlarım naaparsınız kızlaarrr olumunekankayizsmile cumaya herkes iki kilo vermiş olcak ok hedef belirleyelim mi aramızda yakın kilolarımız nasılsa eksi iki diyoruz bu hafta ok:))))
Günaydın...
Dün oğlumun doğum günüydü rahatsızdım biraz ama pasta yaptım ona söz vermiştim.
Ben yaptım babasıda üstünü süsledi ( insan olma yolunda )
Ayh çok mutluyum zemuszemus
Arkadaş grubuyla sohbette kilodan söz açıldı da herkes benim 90 kilo olduğumu düşünüyor kaydirigubbakcemile3
Çooookk mutluyum sositososito
bunların hepsi aynı insan tombik olmayınca gözü ölçemiyor demek ki bi de konduramıyolar kız kısmısı 100 kilo üstünü:)))) daha zayıflayalım 60 zannetsinler 90 iken inşallah canımcım:Saruboceq:
kızlar nasılsınız ozledım sızı......
anaaaam bi dilim virsene cokacimcoook
yaşı uzun olsun oğlunun
az önce kardeşimle telefonda konuştuk 70 kilo olma sözü verdiğim için diyete başladığım kardeşimle hatırlarsınız kızlarrr aralıkta kendim tartıcam dedi bi de ben yüz on civarındayım falan dedim ki yalan yani daha oraya on beş kilo civarında bi fark var kardeşim inanamadı abla hemen zayıfla naaptın sen ya falan dedi ay bilse ki ben 136dan 120lere yeni indim ayyy bayıliciiiiiimmmm
bu arada pregant ya maşallah harika gidiyosun yakında tığ gibi görcez seni:))) ama yemeyi de kesmeden veriyosun hem ben senin listelerine baktıkça acıkıyorum sana uycam artık çaresi kalmadı:)))))
umutbahar yasafat dostlarım naaparsınız kızlaarrr olumunekankayizsmile cumaya herkes iki kilo vermiş olcak ok hedef belirleyelim mi aramızda yakın kilolarımız nasılsa eksi iki diyoruz bu hafta ok:))))
haftaya listede görür gbi oluyorum canım seni inşallah:)))) şööle eksi iki mi esem iki buçuk mu deseeeemmm:)))) fotolar kötü o fotolar ahhh bakma onnara yirmi kilodan öce bakmaaa:)))
merhaba canım valla utandıgım ıçın fazla yazmıyorum gecen hafta rejımı bırazcık bosladımda:gitme::kedi:ama bu hafta 2 kılo erecegız degılmı ben varım hemen jımlatıge baslmalıyımhihoyyythadı bakalım hemen baslıyouz
üçte bir. hemen üçte ikiyi halledip yeni hedef koymam lazım... 80? ya düşüncesi bile heyecanlandırıyor beni ya. savaş zamanları... dediğim gibi aralıkta elli kilo vermiş olursak yetmişleri görücem senin o kadar vermeye de ihtiyacın yok zaten düşünsene... bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım sonra da. sağlıklı beslenmek lazım... neyse bi verelim kilo koruma forumlarına üye oluruz:))) olumunekankayizsmile yerimseniben
günaydınnnnn fıstıklarrrrr...hayırlı bir hafta olsun hepimize...
kızlar bu yazıyı çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim...
Faturalarımı ödeyebiliyorsam; bir işim var demektir· Pantolonum biraz sıkıyorsa; aç kalmıyorum demektir· Gölgem beni izliyorsa; güneş ışığını görüyorum demektir· Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu çok uzun buluyorsam; yürüyebiliyorum demektir· Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından da duyabiliyorsam; konuşma özgürlüğümüz var demektir· Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam; duyuyorum demektir· Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa; bir evim var demektir· Doğal gaz faturam yüklü geliyorsa; ısınıyorum demektir· Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa; yığınla giyeceğim var demektir· Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa; yaşıyorum demektir· Akşamları kendimi yorgun hissediyorsan ve bacaklarım ağrıyorsa; o gün üretici olmuşum demektir· VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM ; MUTLUYUM DEMEKTİR.... GÜNAYDINNNN:))
birde kilo verebilsem çok daha mutlu olucam...:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?