Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm cnm
Bizim bahce teras isleri bitnedi daha
Bide iş yeride cok yogun
Baya yorucu geciyor günler malesef

Sen nasilsin, nasil gidiyor
Daha iyimisin
merhaba canım kolay gelsin o zaman sana. evde tadilat-iş zor oluyor. ustaların başında olmak gerekiyor. temizliği şuyu buyu yorucu oluyor haklısın.
valla ben de son zamanda çok dalgalıyım. toplayamadım. şöyle bir iyice silkelenmem lazım.
benim bazı sıkıntılarım vardı. ayrıca demir hapına başlayınca iştah da çok zorluyor. o da ayrı bunalıma sebep oldu ben de. kendimi hiç iyi hissetmiyorum son zamanlarda. açıkçası gelemedim buralara. şimdi de dolunay öncesi acayip bir şişlik var vücutta. 1 haftadır tartıya çıkmıyorum. dolunayla birlikte Allahın izniyle yeni bir başlangıç yapacağım. bir an önce şu demir hapından kurtulmam gerekli. buraları da çok ihmal ettim. ama gerçekten çok mutsuzum bu aralar

zamanla yoluna koyacağım Allahın izniye hepimiz işlerimizi halledelim topluca harekete geçelim. büyük 90+ lar zayıflama taarruzu başlatalım

canım yürüyüşlerini spor ayakkabı ile yap. çok farkediyor. ayakların çok rahat eder. normal ayakkabılar yürüyüşte çok yoruyor.
Canım ayak baş parmarmağım su topladigi icin giyinemiyorum bir suredir kapali ayakkabi, ya terlik ya sandalet giyiniyorum

benim de ağzım hiç boş durmuyor bu aralar

Yaaa bayramda kim üzülür kiii
dün evimize geldik sabahın 6sinda hemen yürüyüşe çok özlemişim. Namazımı da kıldım bir huzur da geldi oğlumun dogum gunu 8inde o zamana kadar azcik gobisim insee didimm tartılcam bakalım kilo alms myim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…