Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada yardımcı birini tutmaya karar verdik eşimle. Koronaya kadar annem geliyordu ben gidiyordum, dışardan yiyip 10 günde temizlik yapan abla geliyordu derken bir şekilde idare esiyorduk. Korona olunca esim yaptı genelde ben çamaşır aşıyordum ve oglum sürekli mememde oldgu için ona yemek yapip ancak basedyrdm.
Eşim özel derslerne geri döndü derken. annem yok temizliğe gelen yok dışardan da yemek soylemdm derken 1 ayda bunalım takilyrdm.
Eşim teklif etti bayramdan sonra temizliğe gelen abla gelirim dedi. öğledn akşama kadar birini bulmuş ogrncssnn annesi tavsiye etmiş daha doğrusu.
Bakalım nasl olacak çocuğa baksa ben tezimi mı yazsam yemek ütü yapsa mi aklimda sorular. Siz ne yaptrrdnz?

Kadın alıcaksam temizliğe yemeğe yardıma alırım. Çalışıcaksan çocuğuda tutup pişpişleyecek biri lazım tabiki.

Küçük çocuklu olupta bunalmayan olamaz zaten buda bi süreç.

çalışacaksan en başta çocuk önemli. dikkatli ve özenli baksın. çocuğun sakinse tabi ki evin temizliğiyle, düzeniyle ve yemekle de ilgilensin. o kadar para vereceksin. zaten günlük yemeği yapar. çamaşır makinesini çalıştırır, çamaşırları asar. ütü varsa ütüyü yapar. bunlar da hergün olmaz zaten. bir vileda atar, bir toz alır. iş bu. ama çocuğun çok hareketliyse bunların hepsini yapamaz.

Merhaba sevgili hanimlarbenide araniza kabul edermisiniz?
95 kilo 167 boyunda 28 yasinda bir bireyim wallahi yildim artik yillardir verememekten ustume yapisti bu kilolar..devamli diyet sporla ugrasmaktan biktim iradem sifir. Beni destekleyen kimse yok tam tersine dayiyolar karsima pastayi boregi e bendede irade zaten zayif.birakiyorum. yarin baslamak istiyorum nolur birlik olalim kurtulalim su kilolardan incecik olalim. 17 ocakta dogum gunum var ve 67 kiloya inmek istiyorum kendime bi hediyem olsun..hemde en guzelinden

Tabi ki neden olmasın oba başı ekmeği ellediginde lafları ile eline eline vuran N Nana ve Bonus a selam ver hele ..benim yenmelere doyamadigim rakibem Pembe Lotus

Boyuna +1 cm , yaşına da +1 ekle, doğduğun ayın 1 ay sonrası da hesapladık mı aynı ben, ama ben kilomu verdim, şuan 70 lerdeyim
Hoşgeldin canım, olur olur ilk iki ay da belli olur hedef tutar mı tutmaz mi, diyet koçun oluruz

Senin rekor kilon kaçtı Nana en fazla kaç olmustunv

Buarada hanimlar benim falcim dediki yarin diyete baslamak icin en iyi zaman cunku dolunay var dolunay zamani baslanan diyet yada herhangi yapacagin bi yenilik kalici olur adimlarini saglam ve istikrarli atarsin dedisoyliyim deDim
Yalniz falcin yanılmış, en doğru an tamda şuan, bitti sağlıklı beslenmeye başlandı. Gece kaçamak yok

Maşallah

hoşgeldin canım aramıza
106 minikim, 24 yaşımda burada 98 ile başlamıştım
ciddi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…