Yarisi unuttunuz galiba bir hatirlatayim dedimTünaydın ❤
Yarından itibaren normale dönelim inşallah yedik yedik şiştik dimi?
@Nur1835
@asumanzeynep
@74FRIDA
@bengisu022
@Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@Zeyzeyay91
PiaLeon
@aijoo
@HasibeG
@KumsalveDeniz
@Namaria
Dün akşam dışarı çıktık sütlü tatlı yedim sadceTünaydın ❤
@Nur1835
@asumanzeynep
@74FRIDA
@bengisu022
@Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@Zeyzeyay91
PiaLeon
@aijoo
@HasibeG
@KumsalveDeniz
@Namaria
Ben herşeyi ilk günde bıraktım ama şişlik devam ediyor, yarın 2 günlük detoks yapmayı düşünüyorumTünaydın ❤
@Nur1835
@asumanzeynep
@74FRIDA
@bengisu022
@Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@Zeyzeyay91
PiaLeon
@aijoo
@HasibeG
@KumsalveDeniz
@Namaria
Biz ve unutmakYarisi unuttunuz galiba bir hatirlatayim dedim
Bu arada yardımcı birini tutmaya karar verdik eşimle. Koronaya kadar annem geliyordu ben gidiyordum, dışardan yiyip 10 günde temizlik yapan abla geliyordu derken bir şekilde idare esiyorduk. Korona olunca esim yaptı genelde ben çamaşır aşıyordum ve oglum sürekli mememde oldgu için ona yemek yapip ancak basedyrdm.
Eşim özel derslerne geri döndü derken. annem yok temizliğe gelen yok dışardan da yemek soylemdm derken 1 ayda bunalım takilyrdm.
Eşim teklif etti bayramdan sonra temizliğe gelen abla gelirim dedi. öğledn akşama kadar birini bulmuş ogrncssnn annesi tavsiye etmiş daha doğrusu.
Bakalım nasl olacak çocuğa baksa ben tezimi mı yazsam yemek ütü yapsa mi aklimda sorular. Siz ne yaptrrdnz?
Bu arada yardımcı birini tutmaya karar verdik eşimle. Koronaya kadar annem geliyordu ben gidiyordum, dışardan yiyip 10 günde temizlik yapan abla geliyordu derken bir şekilde idare esiyorduk. Korona olunca esim yaptı genelde ben çamaşır aşıyordum ve oglum sürekli mememde oldgu için ona yemek yapip ancak basedyrdm.
Eşim özel derslerne geri döndü derken. annem yok temizliğe gelen yok dışardan da yemek soylemdm derken 1 ayda bunalım takilyrdm.
Eşim teklif etti bayramdan sonra temizliğe gelen abla gelirim dedi. öğledn akşama kadar birini bulmuş ogrncssnn annesi tavsiye etmiş daha doğrusu.
Bakalım nasl olacak çocuğa baksa ben tezimi mı yazsam yemek ütü yapsa mi aklimda sorular. Siz ne yaptrrdnz?
Ben dün regl oldum inşallah biraz daha inecek odemlerTünaydın ❤
@Nur1835
@asumanzeynep
@74FRIDA
@bengisu022
@Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
@Zeyzeyay91
PiaLeon
@aijoo
@HasibeG
@KumsalveDeniz
@Namaria
Tabi ki neden olmasınMerhaba sevgili hanimlarbenide araniza kabul edermisiniz?
95 kilo 167 boyunda 28 yasinda bir bireyimwallahi yildim artik yillardir verememekten ustume yapisti bu kilolar..devamli diyet sporla ugrasmaktan biktim iradem sifir. Beni destekleyen kimse yok tam tersine dayiyolar karsima pastayi boregi e bendede irade zaten zayif.birakiyorum. yarin baslamak istiyorum nolur birlik olalim kurtulalim su kilolardan incecik olalim. 17 ocakta dogum gunum var ve 67 kiloya inmek istiyorum kendime bi hediyem olsun..hemde en guzelinden
Boyuna +1 cm , yaşına da +1 ekle, doğduğun ayın 1 ay sonrası da hesapladık mı aynı ben, ama ben kilomu verdim, şuan 70 lerdeyimMerhaba sevgili hanimlarbenide araniza kabul edermisiniz?
95 kilo 167 boyunda 28 yasinda bir bireyimwallahi yildim artik yillardir verememekten ustume yapisti bu kilolar..devamli diyet sporla ugrasmaktan biktim iradem sifir. Beni destekleyen kimse yok tam tersine dayiyolar karsima pastayi boregi e bendede irade zaten zayif.birakiyorum. yarin baslamak istiyorum nolur birlik olalim kurtulalim su kilolardan incecik olalim. 17 ocakta dogum gunum var ve 67 kiloya inmek istiyorum kendime bi hediyem olsun..hemde en guzelinden
Senin rekor kilon kaçtı Nana en fazla kaç olmustunvBoyuna +1 cm , yaşına da +1 ekle, doğduğun ayın 1 ay sonrası da hesapladık mı aynı ben, ama ben kilomu verdim, şuan 70 lerdeyim
Hoşgeldin canım, olur olur ilk iki ay da belli olur hedef tutar mı tutmaz mi, diyet koçun oluruz
Yalniz falcin yanılmış, en doğru an tamda şuan, bitti sağlıklı beslenmeye başlandı. Gece kaçamak yokBuarada hanimlar benim falcim dediki yarin diyete baslamak icin en iyi zaman cunku dolunay vardolunay zamani baslanan diyet yada herhangi yapacagin bi yenilik kalici olur adimlarini saglam ve istikrarli atarsin dedi soyliyim deDim
Maşallah31temmuz menü
Uyanınca limonlu ılık su
09:00
Mantarlı omlet 4zeytin bir 1dilim peynir 1dilim tm buğday ekmegi
11:00 sade kahve 2kare bitter
14:00(annemde)
1dilim el açması börek7_8 yaprak sarma,
4_5 küçük ev baklavası bi kâse et sote ayran bi kase çorba
( 14:00 18:00 arası bu yediklerim)
Şu 4lt
106 minikim, 24 yaşımda burada 98 ile başlamıştımSenin rekor kilon kaçtı Nana en fazla kaç olmustunv
hoşgeldin canım aramızaMerhaba sevgili hanimlarbenide araniza kabul edermisiniz?
ciddi mi106 minikim, 24 yaşımda burada 98 ile başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?