- 4 Ağustos 2016
- 98
- 74
- 38
- 33
104 ten 70 e..harikasin.darisi bana ins.senin gibi iradem olsa..peki nasi dayandin..daha dogrusu soyle diyim seni tamam kesinlikle zayiflicam dedirten sey neydi106 minikim, 24 yaşımda burada 98 ile başlamıştım
Evet canım, hatta diyet başarı hikayem var, burada pembe gömleğin meşhurdurciddi mi
Ohooo 70 ne ki daha da zayıftım kilo almış halim bu104 ten 70 e..harikasin.darisi bana ins.senin gibi iradem olsa..peki nasi dayandin..daha dogrusu soyle diyim seni tamam kesinlikle zayiflicam dedirten sey neydi
Benim nasıl haberim yokEvet canım, hatta diyet başarı hikayem var, burada pembe gömleğin meşhurdur
Maşallah çok iyi korumussun106 minikim, 24 yaşımda burada 98 ile başlamıştım
Evet canım, hatta diyet başarı hikayem var, burada pembe gömleğin meşhurdur
Konularımda var, dur etiketleyeyimBenim nasıl haberim yok
Maşallah çok iyi korumussun
Teşekkür ederim canım, çok şükür fazla fazla almadan devam ediyorumne güzel kilo vermişsin maşallah süphanallah
hadi inşallah
aman öyle olsun. vermek kadar korumak da çok önemli. hatta koruyamazsan vermenin bir anlamı da yok. çok büyük hayal kırıklığı oluyorTeşekkür ederim canım, çok şükür fazla fazla almadan devam ediyorum
En zoru bence korumak. 70 kiloysan ozaman boyuna gore cok iyisindir. Biara bende 72 73 falandm gorunusum gayet iyiydi. Kilo fazlam belli olmuyodu hic sporlada alakasi var. Deli gidi spor salonuna gidiyodum ozamanlar gerci sikilasmistim o kiloya ragmen. Suandafa 1 senelik uyeligim war ama cogu gitti..dedigim gibi yarin start veriyorm cok kararliyimhadi inşallah
aman öyle olsun. vermek kadar korumak da çok önemli. hatta koruyamazsan vermenin bir anlamı da yok. çok büyük hayal kırıklığı oluyor
En zoru bence korumak. 70 kiloysan ozaman boyuna gore cok iyisindir. Biara bende 72 73 falandm gorunusum gayet iyiydi. Kilo fazlam belli olmuyodu hic sporlada alakasi var. Deli gidi spor salonuna gidiyodum ozamanlar gerci sikilasmistim o kiloya ragmen. Suandafa 1 senelik uyeligim war ama cogu gitti..dedigim gibi yarin start veriyorm cok kararliyim
Tartiya hiç çıkmadım 3gundur yiyorum ama
Ben de çok abartılı yemedim ama bir miktar şişlik var yine deBen herşeyi ilk günde bıraktım ama şişlik devam ediyor, yarın 2 günlük detoks yapmayı düşünüyorum
Merhaba sevgili hanimlarbenide araniza kabul edermisiniz?
95 kilo 167 boyunda 28 yasinda bir bireyimwallahi yildim artik yillardir verememekten ustume yapisti bu kilolar..devamli diyet sporla ugrasmaktan biktim iradem sifir. Beni destekleyen kimse yok tam tersine dayiyolar karsima pastayi boregi e bendede irade zaten zayif.birakiyorum. yarin baslamak istiyorum nolur birlik olalim kurtulalim su kilolardan incecik olalim. 17 ocakta dogum gunum var ve 67 kiloya inmek istiyorum kendime bi hediyem olsun..hemde en guzelinden
İyi akşamlar
Ben de çok abartılı yemedim ama bir miktar şişlik var yine de
Yarın 3 günlük detoksa başlayım diyordum ben de
Aynen canım, çok iyi olacakİyi akşamlar
Ben de çok abartılı yemedim ama bir miktar şişlik var yine de
Yarın 3 günlük detoksa başlayım diyordum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?