Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

B12 eksikliğide yapıyor evet inş kısa sürede toparlarsın. Et tüketmeye çalış

Nasilsniz arkadaslarbugun spordan cikinca yoldaki 12 yaslarinda bi cocuk teyze saat kac dedi hayatimda bu kadar bozulmamistim heralde. Belli etmedim tabi ama cocuk gidince bi hayati sorguladim gercekten oturdum banka dusundum.28 yasinda biriyim kilolar beni mahvediyo yilardir simdide teyze gibimi gorunuyorum dedim.aslinda boyle demesi isime yaradi.moralim bozuldu ama daha hirslandim

Oooo zamaninda nene de diyen oldu teyzede diyen oldu yengeye zaten alisigizda iykiiii dede demiyolar

kizlar merhaba
Persembeyi unutmayalım hafif geçirmek dilegiyle guzel eksiler görelim hep birlikte yarin sabah cokkk mutlu olalim yemedigimiz icin cunku simdiye kadar hep yedik ayni seyleri tadlarinida biliyoruz eee ozaman yememize gerek yokkkk sevgiyle kalin

Aaa günleri karıştrdm bonus. Sabah tartldm ve peşinden baklava yedim  çok kötü oldu yaa.. eksi değilim 100 gram artım var bakalm bugün bişeyler yapaym

Kızlarrr bisi danısmak ıstıyorum sıze
Koltuk altımda kararma oldu beyazlatıcı krem olarak bısey onerır mısınız?
Instagramda faaln bırsuru reklam urunu bar guvenemıyorum, kullanıp etkısını goren varmı acaba

Çok geçmiş olsun annene canım.

Hoşgeldin annene çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım benimde boyun damarında daralma başlamış acilen kilo vereceksin dedi doktor
Geçmiş olsun bende de var o daralma

Geçmiş olsun canım duyunca şok olmuştum Kilo bütün vücudun dengesini bozuyor
Öyle malesef çok doğru
Rabbim o kadar niğmet vermiş ölmeyecek miyiz yiyin için 3 günlük dünya nasıl olsa yaşlanınca ağzımızın tadı olmayacak yiyecek diş bile kalmayacak hele sizin derdinize
Yanlış düşünüyorsunuz Bedenimiz ve sağlığımız Allahın en büyük nimeti biz de onu korumaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…