Fizik tedavi hastanesi kan tahlili ve mr verdi orda b12 aşırı düşük çıkınca mri sonra cekilrsn önce bu değeri toprlylm şuan fitik gibi gorunmyr dedi.
Beyin cerrahna gttm ogledn sonra o direk mr verdi gün aldım tahlil yaptırmadı.
Ama uyuşukluk hissetmeme devame ediyor. Ateli gece takacaksn bileğine dedi birde.
Oooo zamaninda nene de diyen oldu teyzede diyen oldu yengeye zaten alisigizda iykiiii dede demiyolarNasilsniz arkadaslarbugun spordan cikinca yoldaki 12 yaslarinda bi cocuk teyze saat kac dedi hayatimda bu kadar bozulmamistim heralde. Belli etmedim tabi ama cocuk gidince bi hayati sorguladim gercekten oturdum banka dusundum.28 yasinda biriyim kilolar beni mahvediyo yilardir simdide teyze gibimi gorunuyorum dedim.aslinda boyle demesi isime yaradi.moralim bozuldu ama daha hirslandim
Emilimi az demek ki dedi iğne verdi amin tatlım çok sağol. Önce acaba felç mı oldum diye düşündüm arefe günü oldm bu şekilde çok korkmstm bunları da soyledm ki aklmzda olsnB12 eksikliğide yapıyor evet inş kısa sürede toparlarsın. Et tüketmeye çalış
Aaa günleri karıştrdm bonus. Sabah tartldm ve peşinden baklava yedim  çok kötü oldu yaa.. eksi değilim 100 gram artım var bakalm bugün bişeyler yapaymGünayyyydınnn
Hanimiş kutsal perşembe gelmişmiymiş
Tez ödem çayları yapıla salatalar tavuklar sebzeler yenile.
Bakliyata bulgura girmeyelim aman
Bende bir miktar eksi gördüm bahtiyarım
Nur1835
asumanzeynep
74FRIDA
bengisu022
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
KumsalveDeniz
Namaria
Q quenn of the city
P Papatya7890
Çok geçmiş olsun annene canım.Herkeslere gunaydin epeydir giremedim köyde çekmiyordu telefon . Hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun arkadaşlar . Gelir gelmez annemin saglik sorunlari ile zor gunler gecirdik sukur simdi daha Iyi bende yeni bakabiliyorum. Diyet pek yapamadim ama abartmamaya da calistim kilo veremedim ama bundan sonra Allah kismet ederse daha guzel verebilirim insallah . Hepinizi opuyorum.
Hoşgeldin annene çok geçmiş olsunHerkeslere gunaydin epeydir giremedim köyde çekmiyordu telefon . Hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun arkadaşlar . Gelir gelmez annemin saglik sorunlari ile zor gunler gecirdik sukur simdi daha Iyi bende yeni bakabiliyorum. Diyet pek yapamadim ama abartmamaya da calistim kilo veremedim ama bundan sonra Allah kismet ederse daha guzel verebilirim insallah . Hepinizi opuyorum.
Geçmiş olsun bende de var o daralmaGeçmiş olsun canım benimde boyun damarında daralma başlamış acilen kilo vereceksin dedi doktor
Geçmiş olsun canım duyunca şok olmuştum Kilo bütün vücudun dengesini bozuyorHoşgeldin annene çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun bende de var o daralma
Öyle malesef çok doğruGeçmiş olsun canım duyunca şok olmuştum Kilo bütün vücudun dengesini bozuyor
Yanlış düşünüyorsunuz Bedenimiz ve sağlığımız Allahın en büyük nimeti biz de onu korumaya çalışıyoruzRabbim o kadar niğmet vermiş ölmeyecek miyiz yiyin için 3 günlük dünya nasıl olsa yaşlanınca ağzımızın tadı olmayacak yiyecek diş bile kalmayacak hele sizin derdinize
Rabbim o kadar niğmet vermiş ölmeyecek miyiz yiyin için 3 günlük dünya nasıl olsa yaşlanınca ağzımızın tadı olmayacak yiyecek diş bile kalmayacak hele sizin derdinize
Yanlış düşünüyorsunuz Bedenimiz ve sağlığımız Allahın en büyük nimeti biz de onu korumaya çalışıyoruz
Dukanı unuttum ben oh may godAnca gelebildim
Bugun sabittim dukan çayı ve protein le bakalım yarın ne görcem
Bayramda abartmasaydım çok güzel eksi görebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?