Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinlar arkadaslar
Çok geçmiş olsun annene canım.
Hoşgeldin annene çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun bende de var o daralma
Sozen cok gecmıs olsun canm annene
Sozen Annen nasıl oldu atladım bak o mesajı
Çok sagolun arkadaşlar. bayramda öldüm öldüm dirildim valla . Bayramin son gunu annemleri disari cikaralim da bayramlasalim acik alanda cok ozledik diye plan yapmistik . Yaşlari ileri birsürü saglik sorunlari var diye ziyaretlerine gidemiyorum aylaradir . Gidip uzaktan hasret gideriyoruz arada. 4.gun sabah telefon actim ki babam annen hasta dedi ,o arada ablamin iceri girdigi kosturarak sesini duydum öldümü diye soruyor babama . Öldüm bittim ben burda . Yok dedi babam bilincini yitirmis ates kusma vardi ambulans hastaneye goturdu . Bende hastaneye gittim . Acil de annemin adini soyledim dr size aciklama yapacak dediler ,triyaj odasinin onunde bekliyorum burda anneniz dediler icerde kalp masaji yapiyorlar birine kim yapiyor kime yapiyor belli degil , dr cikti icerden hastaniz kim dedi soyledim yasamsal faliyetlerini geri getirmeye calisiyoruz dedi icerde kalp masaji yapmaya devam ediyor birileri goremiyorum kim diye . Oldum oldum dirildim . Dedim artik annem gitti abim başinda belki geri hayata döner diye birakmiyor kalp masaji yapiyor icerde heralda . O anin hicbir tarifi yok gercekten . Baskalari da dr a icerdeki hastayi soruyor onlarada biseyler anlatiyor ben iceri bakip cikayim diye güvenlige yalvariyorum ayni anda dr bi dakika dedi yanlislik oldu . Icerdeki hasta sizin degil burdaki kisilerin . Annem degilmis kalp masaji yapilan hasta . Allahim yasadigimin tarifi yok . 5-6 dakika sonra annemi gozlem odasinda gordum sukur kendine gelmis . Yazik diger kişi malesef vefat etti ama dr ve guvenlikler annem oldugunu soyleyerek beni de ölümüme sebep olacaklardi . Ogleden sonra hastaneden cikardik sukur daha iyi nedeni tespit edilemedi ama ates kusma nedeniyle sabah fenalasmis . Allahim kimseye yasatmasin .

Çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasn bidaha

Âmin çok geçmiş olsun tekrar canım

Allah şifa versin geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım.

günaydın.
24 temmuz 82
bugün 85.8
Canım son mesajlarına baktım demir hapı kullanıyorsun galiba bir de regl öncesindesin sanırım.
Hiç moralini bozma nacizane tavsiyem nası olsa aldım deyip şekerli yağlı ağır gıdalara yönelme.
Ben şu an 111 lerdeyim verdiğim 100 gram bile sağlığım için çok kıymetli hayat inişli çıkışlı olur böyle durumlar ben şu an 85 lerde olmak için neler vermezdim çok şanslısın

günaydın.
24 temmuz 82
bugün 85.8
Tabii ki de ilaç etkisi ödem vs dır halledersin moral bozmak yok
Çok doğru benim de hedefim olan kilo 85

Şöyle bir ziyaret ediyim dedim, mesajı okuyunca kayıtsız kalamadım , çok çok geçmiş olsun , Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…