- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Anladım ben de sonradanBizim takımdan gülümse ablacım takılıyor bize he diyip geçiyoruzaklı sıra bizi yoldan çıkarıcak
Güle güle kullanselam kızlar ben geldim. kuaföre gittim bugün. saçlarımı kestirdim. benim kuaför saolsun biraz fazla kesti
selam kızlar ben geldim. kuaföre gittim bugün. saçlarımı kestirdim. benim kuaför saolsun biraz fazla kesti
Kv si kaç tepsi baklava açtı sayamadık
Bütün kuaförler aynı sanırım. Hep daha kısa kesiyolarselam kızlar ben geldim. kuaföre gittim bugün. saçlarımı kestirdim. benim kuaför saolsun biraz fazla kesti
Yemek yesen daha iyiydiAslında çok tok sayılmam yemek olarak fazla yemedim kahvaltı da dahil ama baklavalar
Yemek yesen daha iyiydi
Evet ama yine de sabittim bugun + değilim en azından
saol canım. öyle ama fazla kısa kesti. biraz canım sıkıldıGüle güle kullan
Sıcakta rahat edersin olsun :)
biraz esinti hissedersin işte
benim yıllardır gittiğim kuaförüm yurt dışına gitti. bu da bir arkadaşımın kuaförü. aslında adam kesim, boya, röfle falan hepsini çok iyi yapıyor. çok da dürüst. ama kafasına göre takılıyor. tamam saçlarım çok döküldü demir problemimden dolayı ama 2 parmak kes dedim. tamam dedi gitti kırıkları temizlicem diye 4 parmak kesti. daha önce de oldu. hatta bir keresinde sert bir şekilde uyardım çok da kırmadan. ısrarla kafanıza göre kesiyorsunuz saçı dedim. biraz bozuldu. hatta bir daha gelmem zannetti. gittim. biraz daha ayarlı kesti. ama bugün yine coş geldi. tamam inceler, kırıklar gitti ama 4 parmak da çok yaniBütün kuaförler aynı sanırım. Hep daha kısa kesiyolar
Tebrikler gayet güzel bir daha 3 lü rakamlar gelmesin inşâAllahGünaydın kızlar
24 temmuz kilo bildirimi:100.700
7 agustos kilo bildirimi:98.500
Aradaki fark:2.200
Mutluyum ama çok mtlu degilim düzgün yürüyüş yapamadım fark daha fazla olmalydi☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?