Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güle güle kullan
Sıcakta rahat edersin olsun :)
saol canım. öyle ama fazla kısa kesti. biraz canım sıkıldı
biraz esinti hissedersin işte

Bütün kuaförler aynı sanırım. Hep daha kısa kesiyolar
benim yıllardır gittiğim kuaförüm yurt dışına gitti. bu da bir arkadaşımın kuaförü. aslında adam kesim, boya, röfle falan hepsini çok iyi yapıyor. çok da dürüst. ama kafasına göre takılıyor. tamam saçlarım çok döküldü demir problemimden dolayı ama 2 parmak kes dedim. tamam dedi gitti kırıkları temizlicem diye 4 parmak kesti. daha önce de oldu. hatta bir keresinde sert bir şekilde uyardım çok da kırmadan. ısrarla kafanıza göre kesiyorsunuz saçı dedim. biraz bozuldu. hatta bir daha gelmem zannetti. gittim. biraz daha ayarlı kesti. ama bugün yine coş geldi. tamam inceler, kırıklar gitti ama 4 parmak da çok yani yani zaten çok kiloluyum. moralimi iyi tutan saçımın modeli ve boyası. saolsun onu da halletti

yaaa kızlar şu demir hapını bırakmak istiyorum. ama saçlarım için de içmem lazım. çok dökülünce moralim bozuluyor hiç sevmiyorum bu hapı. öteki hap daha iyiydi. bu depo demir ilacı çok fena 1 ay tamamlanınca bırakıcam sanırım. daha fazla devam ettirmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…