Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım

evet haklısın canım ama depo demir ilacı kullandığın sürece doygunluk hissi hiç olmuyor. hep açım. kilo almayı engelleyemediğim için psikolojim çok bozuk. aralıktan şubat ayına kadar da bunu kullanmıştım. o zaman da aynıydım.

iştah çok ama çok açık. bugün bir karar verdim. zaten ferritin anormal de düşük değil. saçlarım çok dökülüyor ve çok halsiziz diye içiyordum. ben bugün itibariyle demir hapına ara vereceğim. çünkü o kadar emekle verdiğim kiloları geri almak psikolojimi alt üst ediyor. iştahımı kontrol edemiyorum bu hapla

Canım çok haklısın moralin bozulabilir demir ilacı iştahı etkiler tabi ama düzelmeyecek hiçbirşey yok Allahın izniyle. Ben de polikistik over sendromu insülin direnci anksiyete vs avuç avuç ilaç kullanıyorum ilaçsız regl olamıyorum bunlar hep dezavantaj ama moral bozmamak lazım canım benim bir iki haftaya toparlarsın Allahın izniyle

şimdi düşündüm de 1 ayı tamamlayayım olmazsa. zaten regl öncesi ve regl dönemine giriyorum. öyle bırakırım. böyle şişman yaşamak çok zor canım yaa zayıflamak istiyorum ben. böyle çok mutsuzum

Canım mesajlarımdaki olumlu şeylerin hiçbirini göremiyorsun çok karamsar gördüm seni
senin kilonda olmak için neler vermezdim gerçekten. Bakış açını değiştir canım olumlu düşün olacak gidecek bu kilolar de lütfen

Hay ağzın bal yesin kalori almasın

Çok karamsarlık bize iyi gelmiyor. Bırakmayıp çabalıycaz sonuç güzel olucak inşallah.
Canımız sağ çok şükür gerisinide yaparız.

Hay ağzın bal yesin kalori almasın

Çok karamsarlık bize iyi gelmiyor. Bırakmayıp çabalıycaz sonuç güzel olucak inşallah.
Canımız sağ çok şükür gerisinide yaparız.
Aynen canım bizim için 100 gr vermek bile çok değerli. Dediğin gibi canımız sağ gerisi hallolur inşaAllah

Günayyydınnnnn

Eziz mübarek cuma geldi
Hepimizin yüzü gülsün inşallah

Yeni gelenler listeye dahil olmak isterseniz bana yazın quen ve papatya.

6.takımla yarışımız vardı sonucu merak ediyor herkeşler ben kendime de size de çok güveniyodum da bayram tatili büktü belimizi.

Yarışı bu zamana denk getiren yüce zekamıda tebrik ediyorum puh

Nur1835
asumanzeynep
74FRIDA
bengisu022
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
KumsalveDeniz
Namaria
Q quenn of the city
P Papatya7890

yok canım. anladım seni. hak da veriyorum tabi. ben de mesela 70 kilo olup zayıflamaya çalışanlara çok özeniyorum. keşke 70 kilo olsam da uğraşsam diyorum. tabi ki herşeyin başı sağlık. önemli olan o. ama bu aralar bu aşırı iştah modumu çok düşürdü. karamsarlığım ondan. yoksa bugünümüze çok şükür. kaldığımız yerden devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…