Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasilsiniz kizlar☺hepiniz super gidiosunuz valla. Sali gunu is gorusmem var ankarada oraya gidicem pazartrsi gunu. Kaldimmi bir hafta kalirim teyzemler orda cunku. Bakalim noolcak ingilizce ogretmeniyim ama okullar acilirmi acaba acilsada kapanirmi tekrar..bi belirsizlik 1 hafta falan nasi gider diyetim bilemiom yapamasamda en azindan almam kilo. Acikcasi isi alirsam bi yandan istemiyorum adam gibi kilo verme firsati yakalim diyodum bi yandan issizlik cidden kotu..zaten okullarin durumu belli bile degil gerci

merhaba kızlarrrr güzel bir haftasonu diliyorum herkese bugün dışarı çıkma planım vardı. ama netten güneş kremi sipariş etmiştim. pazartesi salı gibi kargoya verilecekti. ama saolsun satıcı hemen kargoya verdi. bugün de hemen dağıtımdaymış. mecbur onu bekliyorum evde. ezcanelerde daha pahalı oluyor. böyle de mecbur eve bağlı kalıyorsun. işe gelince iyi oluyor. yerinde olmasan bile biri alıp dolaba koyuyor.

AYLIK BİRİNCİMİZ
Namaria -6,8 KG

AYLIK İKİNCİMİZ
asumanzeynep -3,9 KG

AYLIK ÜÇÜNCÜMÜZ
KumsalveDeniz -3,3 KG

20.45 ile 21.45 arası 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. çok yorgunum. elim ayağım şiş. şimdi de yeşil çay demledim içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…