- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Selam kızlar doğum sonrası ve tedavim vardı ilaçlardan da sİştim ve bende 90 kiloyu gördüm boyum 165 hamile kalmadan 78 kiloydum nasıl gidecek hiç bilmiyorum
Nasilsiniz kizlar☺hepiniz super gidiosunuz valla. Sali gunu is gorusmem var ankarada oraya gidicem pazartrsi gunu. Kaldimmi bir hafta kalirim teyzemler orda cunku. Bakalim noolcak ingilizce ogretmeniyim ama okullar acilirmi acaba acilsada kapanirmi tekrar..bi belirsizlik1 hafta falan nasi gider diyetim bilemiom yapamasamda en azindan almam kilo. Acikcasi isi alirsam bi yandan istemiyorum adam gibi kilo verme firsati yakalim diyodum bi yandan issizlik cidden kotu..zaten okullarin durumu belli bile degil gerci
Inşallah canım ya önceden de kilolar cok verdim ama bu kez motivasyon eksiğim var veremeyecekmisim gibi geliyorBu mesajı atlamışım hoşgeldin burda bizimle verebilirsin
Inşallah canım ya önceden de kilolar cok verdim ama bu kez motivasyon eksiğim var veremeyecekmisim gibi geliyor
Bende ayni canım kızım uyuyunca balkonda keyif yapmak çok hoşuma gidiyorvalla akşam yürüyüşü uykumu getirdi ama hala oturuyorum
Kizz sen ara 85kusur oldun
Dur yaparken tarif ekleyeceğim
Ayy çok sevinirim kuzum ya geçen sene yaptiklarim çöp oldu sirkesini çok atmisim çok sirkeli sevmiyorumDur yaparken tarif ekleyeceğim
Bende turşu hariç sirke kullanmıyorumAyy çok sevinirim kuzum ya geçen sene yaptiklarim çöp oldu sirkesini çok atmisim çok sirkeli sevmiyorum
Kizz sen ara 85kusur oldunkaristiriyormuyum yoksa
Dikkat et canım hemen aliniyor inş bu hafta aldıklarının çoğu giderhiç sorma 82 den 85 lere çıktım birden
Dikkat et canım hemen aliniyor inş bu hafta aldıklarının çoğu gider
Bende bayramda 1kilo aldım
Bu hafta 2kilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?