Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah sporuna yeni bir ekleme yaptım. Oğlumun dişler çıkıyor gece uyumuyor bende güneş doğunca ciktgm için sabah yürüysne en fazla 20 30 dakika yapyrm. Yürüyüş kankam leslie ile 45 dakikaya tamamladım bugün.
Akşamları da en az 30 40 dakika yapyrz yürüyüş. 3 gün oldu ama yeğenim olduğu da iyi oldu
Bu arada tartı yoktu burda eşim gelecek çarşamba günü ona getirmesini söyledim.kendime hassas tartı almak istyrdm burda kalır o alırım artık. O tartıdan foto atarım artık

Gunaydin kizlar

Bu haftasonu yine temizlik yine temizlikle gecti. Diyorumki insanlar 5 gun calisiyorlar haftasonu 2 gun dinlensinler diye tatil yapilmis ama ben delisi gelmis gibi temizlik yapiyorum daha cok yoruluyorum. Isyan ettim artik onumizdeki haftasonu temizlik yapmicam.

Cuma 95.9
Bugun 96.1
Fark +0.2
Sabah yorgunluktan ayaklari aciyordu sanirim odem tuttu

Tartinin resmini cekmeyi unutmusum uygulamanin ekran fotosunu aldim

Evet cnm bayramdan sonra seviye1e basladim. 10 gun oldu.

Tsm de miydin cnm sen. Pozitif hastalara gidicez derken ne yapacaksiniz? Allah yardimcin olsun.
Yok canım devlet hastanesi
Evde sağlık pozitif hastalarada gidiyoruz maske takın bişey olmaz dediler sagolsunlar
Allah kolaylık ve ferahlık versin
Sağol ablam

Allah kolaylık versin kuzum. işlerin kolaylasın.
Sağol canım
O müthiş yaa
Soldaki ben
Hoşgeldin nerelerdeydin.
Bende dönmek istiyorum. Yavaştan ipin ucu kaçmadan

Yeni bir başlangica merhaba diyorum, iyi haftalar herkese :)

108.3 ile yeniden başliyorum

Allah yardimcin olsun. Maskeylede dolasmak oyle zor ki hele sicakta. İnşallah bir an evvel havalarda serinler, şu illetde defolup gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…