Canım hoşgeldin ben de pko hastasıyım bekarım ama çok beter bir hastalık ilaçsız adet olamıyorum. Diyetisyene basladim ben de canım abur cubur u kestim ekmeği çok azalttım pilav makarna çok azalttım çok faydası oldu. Gün içinde ne yediysen yaz canım burada yorumlariz menulerlarkadaşlar beni de aranıza alın..
ben de bir ayda 5 kilo verdim 2 tüp bebeğim olumsuz 8 senedir bebek istiyorum artık kilo vermeden olamayacağına kanaat getirdim tüp bebekleri yapan doktor kilo önemsiz diyordu başka doktor sadece kilodan dedi pko hastasıyım..neler yapacağım gün boyu ne yediğimi akşamları mı yazacağız..
gerçekten çok kötü bir hastalık pko onun yüzünden bir de bu hayatımı sıkıntıya sokan kilolar yüzünden evlada hasret senelerim geçti..Canım hoşgeldin ben de pko hastasıyım bekarım ama çok beter bir hastalık ilaçsız adet olamıyorum. Diyetisyene basladim ben de canım abur cubur u kestim ekmeği çok azalttım pilav makarna çok azalttım çok faydası oldu. Gün içinde ne yediysen yaz canım burada yorumlariz menulerl
Öncelikle Hoşgeldiniz. İnş kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. Benim kadın doğum dr her yarım kilo bile hamileliğe faydası olur ve hamilelikte rahat edersn demişti..benim de biraz tedavi sürecim oldu. Şimdi bir iki ay kilo verip tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bir de kuzenim 13 sene sonra kilo verdikten sonra kendiliğinden hamile kaldı. Çocuğunu yaşını doldurmadan 2.de oldu :)arkadaşlar beni de aranıza alın..
ben de bir ayda 5 kilo verdim 2 tüp bebeğim olumsuz 8 senedir bebek istiyorum artık kilo vermeden olamayacağına kanaat getirdim tüp bebekleri yapan doktor kilo önemsiz diyordu başka doktor sadece kilodan dedi pko hastasıyım..neler yapacağım gün boyu ne yediğimi akşamları mı yazacağız..
Hoşgeldinz bende pko hastasıydm evlendm hemen hamile kaldm ama daha sonra kilo aldm kızm 7 yasina gelene kadar kilolu oldgum icn bebegm olmadı doktra gttgmde zayifla olr dedi gayret ettm 78 kiloya duştm hemen gebe kaldm cunku yumurtalarm yaglanmşti kilodan dolayı şımdi 2. Bebegm 15 aylık tabi yine kilo aldm suanda saglgm icin zayiflamk istiyorumgerçekten çok kötü bir hastalık pko onun yüzünden bir de bu hayatımı sıkıntıya sokan kilolar yüzünden evlada hasret senelerim geçti..
doktor da tüp bebeği yapıyor ama ooo senden daha kiloluların çocuğu oluyor diyerek çocuk kandırıyorlar..
herkes alacağı parasına bakıyor..
ben şekeri kestim çayda falan su içmek azdı ben de zorluyorum su içmeye..
abur cubur yemiyorum sadece canım çok tatlı çektiği için buzlu dondurma kaçırdığım oluyor tartılmalarımız cumadan cumaya mı oluyor arkadaşlar zayıflayalım hırslanalım gerçekten de ya..
senelerdir insanların dış görüntüm yüzünden egolarını da yeterince tatmin ettim..
ben de canım en az 85 e inince 3. tüp bebeği düşünüyorum birbirimizi gaza getirelim birbirimize yardım edelim gerçekten de...Öncelikle Hoşgeldiniz. İnş kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz. Benim kadın doğum dr her yarım kilo bile hamileliğe faydası olur ve hamilelikte rahat edersn demişti..benim de biraz tedavi sürecim oldu. Şimdi bir iki ay kilo verip tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bir de kuzenim 13 sene sonra kilo verdikten sonra kendiliğinden hamile kaldı. Çocuğunu yaşını doldurmadan 2.de oldu :)
ay canım inşallah darısı bize de inşallah ya en kısa zamanda şu kiloları vermem lazım ya ..Hoşgeldinz bende pko hastasıydm evlendm hemen hamile kaldm ama daha sonra kilo aldm kızm 7 yasina gelene kadar kilolu oldgum icn bebegm olmadı doktra gttgmde zayifla olr dedi gayret ettm 78 kiloya duştm hemen gebe kaldm cunku yumurtalarm yaglanmşti kilodan dolayı şımdi 2. Bebegm 15 aylık tabi yine kilo aldm suanda saglgm icin zayiflamk istiyorum
Insallah canm hayırlsı olsunay canım inşallah darısı bize de inşallah ya en kısa zamanda şu kiloları vermem lazım ya ..
ahh bir kendimi toparlayıp tam karar verip kilo veremedim ama pko yüzünden zor kilo veriyorum zaten yemesem bile gitmediği zamanlar oldu
Bende dün kendime kiydim menü çok fenaydıGünayyydınn ❤
Derinden bir eylül esintisi hissedilmiş iç burulmuştur.
Eki Görüntüle 2677309
Akşam gelemedim kısırlı poğçalı akşam öğünüm kendimi kötü hissettirdi.
Bu kadın, zayıflamak isteyen ben değil.
Boşvermişliğin üstüme sinmesine izin vermiycem.
Planladığım herşeyi yapıcam.
aaynaa hoşgeldin aramıza
Nur1835
asumanzeynep
bengisu022
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
KumsalveDeniz
Namaria
D demetc
aaynaa
Günayyydınn ❤
Derinden bir eylül esintisi hissedilmiş iç burulmuştur.
Eki Görüntüle 2677309
Akşam gelemedim kısırlı poğçalı akşam öğünüm kendimi kötü hissettirdi.
Bu kadın, zayıflamak isteyen ben değil.
Boşvermişliğin üstüme sinmesine izin vermiycem.
Planladığım herşeyi yapıcam.
aaynaa hoşgeldin aramıza
Nur1835
asumanzeynep
bengisu022
Sozen
N Nana
60kiloyum
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
KumsalveDeniz
Namaria
D demetc
aaynaa
Günaydın kizlar keşke yemeseydinizBende dün kendime kiydim menü çok fenaydı
Sanirim o yüzden takıma dahil değilimGünaydın kizlar keşke yemeseydiniz
Takimlarda listede olsaniz bence daha disiplinli olurdunuz
Günaydın kizlar keşke yemeseydiniz
Takimlarda listede olsaniz bence daha disiplinli olurdunuz
Sanırım yine eve kapanacagimiz zamana az kaldı2 haftaya giriyorum listeye inş kuğu. Beni evden uzak kalmak yavaşlattı bi öyle bi böyle bocalıyorum
Sanırım yine eve kapanacagimiz zamana az kaldıo zaman diyet i sıkı tutalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?