Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Artik toparlanmam lazim. Cok zaman kaybettim. Bu 3 ayı hic degerlendiremedim. Kiş geliyor yine evlere hapsolcaz eger diyete başlamazsam almaya da başlarim..
Dun markete gittik hic abur cubur sokmadim eve. Yersem bi dondurma yiyorum. Aylardir 107 bile gormedim yani nasil bir sabitlik anlamadim. Bu sabahta tartilmayi unuttum cocuklar gece uyutmadi, sabah eşim bakti da o zaman uyudum. Kalkınca da hemen kahvaltiya geçtik
108 civarindayim neticede.

İlk yaptığım beyaz ekmegi kesmek oldu
Esmer ekmeklere devam. İkinci kesecegim makarna pilav olacak. Biraz zor gelicek yalan degil. Cay da kahvede sekeri kesmek gerekecek. Gazli icecek icilmeyecek. Yesillik yeme orani arttirilacak. Daha cok sivi ve sebze ağırlıklı beslenilecek. Bakalim kendi uygulayacagim programla basarabilecek miyim?...
İlk hedefim ocak ayina kadar - 15 kg

aaynaa okudum ben mesajlarını üzüldüm çok uzun zamandır yiğen bekliyorum bende.
Hasreti özlemi kahretmeyi nasıl yaşıyor bir kadın çok iyi biliyorum.

Bu konuda bende doluyumdur çabuk ağlarım.
Allah gönlüne göre versin. Senin iki katın kadar bekledi sene olarak.

Kendi hayatına buna bağlama sakın her insanın mükemmel meziyetleri var bunları öne çıkar.
Sevgini vermek için bir hayvan besle mutlaka bu ruhuna çok iyi gelicek.
Millet ne der diye düşünme.

ALLAH kimseyi evlatsız bırakmasın verirse de ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah amin..
sabrımızın sonu selamettir inşallah ben de çok ağlıyorum canım ama tabii faydası yok..
kafamı ev işleriyle oyalıyorum film izliyorum astımım var kuş falan almak istiyorum ama bilmiyorum
zaman bakalım ne gösterecek..
inşallah senin de en kısa zamanda yepenin olur canım amin.

16 sene sonra tüp bebek denendi olmadı son bir deneme hakkı var bakalım nasipte var mı.

Ağlama allah hayırlısını versin evlat sahibi olup mutsuz olanda çok var inan.

Hep ev işi olmaz sürekli bişeyler yapacağın bişey olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…