Sağol canım
GünaydınGünaayyydınnn
Mutlu haftasonları
Yazın son günlerini içinize çekin tadını çıkarın.
Hayat kısa ne olacağımız belli değil günleri zehir etmeyelim kendimize.
Her olumsuzluğa karşı yine güzel uyanalım sabaha.
Eki Görüntüle 2678722
@Nur1835
asumanzeynep
bengisu022
@Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
@aijoo
Bulamiyorum
@Namaria
@demetc
@aaynaa
Sarayca
Allah rahmet eylesinMerhabalar mutlu hafta sonları
Ben yine geldim :) yaklaşık temmuz başından beri sürekli bir evden gidiş geliş halindeyim. son olarak 13 gün başında bekledigim hastam ben eve geldikten 1 hafta sonra vefat edince tekrar memlekete gittim 4 gün kaldım yeni eve geldim.
Bir ara 10 gün kadar çok katı listeler yaptım. biii 4 kilo verdim ama bu gidip gelmelerde saldım mağlesef ve fazlası ile geri aldım herhalde. yeniden toparlamam lazım ....
Günaydın canımGünaayyydınnn
Mutlu haftasonları
Yazın son günlerini içinize çekin tadını çıkarın.
Hayat kısa ne olacağımız belli değil günleri zehir etmeyelim kendimize.
Her olumsuzluğa karşı yine güzel uyanalım sabaha.
Eki Görüntüle 2678722
@Nur1835
asumanzeynep
bengisu022
@Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
@aijoo
Bulamiyorum
@Namaria
@demetc
@aaynaa
Sarayca
Allah rahmet eylsn canım. HoşgeldinMerhabalar mutlu hafta sonları
Ben yine geldim :) yaklaşık temmuz başından beri sürekli bir evden gidiş geliş halindeyim. son olarak 13 gün başında bekledigim hastam ben eve geldikten 1 hafta sonra vefat edince tekrar memlekete gittim 4 gün kaldım yeni eve geldim.
Bir ara 10 gün kadar çok katı listeler yaptım. biii 4 kilo verdim ama bu gidip gelmelerde saldım mağlesef ve fazlası ile geri aldım herhalde. yeniden toparlamam lazım ....
Allah rahmet eylesin canım. Hepimiz bir alıp bşr veriyoruz kilo büyük bir mesele bizler içinMerhabalar mutlu hafta sonları
Menüye nam namn yaptımİyi akşamlar
Kahvaltı mantarlı biberli yumurta peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek nane dereotu
Ara bikaç minik erik
Sonra dışarı çıktım yürüyüş yaptım felan derken öğle yemeği kaçtı ama çok acıktım
Eve gelince sütlü kahve ile biraz çiğ kuruyemiş
Akşam salata ve yağsız et sote
Bol su içtim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?