arkadaşlar bu benim değil 56 kilo vermiş bir arkadaşımızın önceki ve sonraki halidir.... baharcım sana ithafen: :)))) demetin son halini biliyosun burda annesi değil annanesi gibi durmuyor mu üstelik daha 20li yaşlarında!(
arkadaşımızın son halini görmek içinde lütfen resmin aşağısındaki linke tıklayınız. ikisini birden becerememişim:))))
http://img248.imageshack.us/img248/7348/demetson.jpg
fazla söze ne hacet!! ben bu resimleri ilk gördüğümde rejimden bezmek üzereydim hayatım değişti bunları görünce neden ben yapamayım dedim:)))
masallah ne kadar guzellesmis. kilo gercekten insani cok olgun gosteriyor. darisi bizim basimiza....
ilk resimdekini 50 yaşlarında filan sandım valla ne yalan söliim. ama çok güzel bir değişim. maşallah
orda 132 kilo boy da 1.60larda... yani yaş bakımından nasıl etkiliyor kilo anlamak için harika bi örnek arkadaşımı tekrarrrrr kutluyorum ben yaa gördükçe şaşırıyorum her seferinde...
arkadaşlar bu benim değil 56 kilo vermiş bir arkadaşımızın önceki ve sonraki halidir.... baharcım sana ithafen: :)))) demetin son halini biliyosun burda annesi değil annanesi gibi durmuyor mu üstelik daha 20li yaşlarında!(
arkadaşımızın son halini görmek içinde lütfen resmin aşağısındaki linke tıklayınız. ikisini birden becerememişim:))))
http://img248.imageshack.us/img248/7348/demetson.jpg
fazla söze ne hacet!! ben bu resimleri ilk gördüğümde rejimden bezmek üzereydim hayatım değişti bunları görünce neden ben yapamayım dedim:)))
anaaaaammmmm delikafadulden görebildim sonunda :1shok: demekki zayıflayınca daha genç görüneceğiz CADIARZU süpppppeeeerrr yaaaa zemuszemus ayyy heyecan bastı daha çabuk zayıflamam lazımmmm daha çabukkkk :roflol:
Teşekkürler carnivale olumunekankayizsmile
Senin resimlere de baktımda gerçekten göbek epey farketmiş akannehir tebrik ediyorum seni hepimiz şişman manifesto gibi incecik olabiliriz inşallahhhh :Saruboceq:
carnivale
canim resimilerinden fark ediyor kilo verdigin.cok iyi gorunuyorsun. ve ayrica hicte kilonu gostermiyorsun.
baban fark ettimi kilo verdigini.
en yakın arkadaşımla görüştük bugün. ya tamam en sevdiğim insanlardandır şu dünyada her şeyimizi paylaşırız biz ona çok borçlarım vardır her zaman yanımda olmuştur o ayrı ama ben hayatla ilgili yepyeni, taze bir enerji bulmuşken olumlu bir düşünceyle kendimi dönüştürmeye çalışırken, oturdu iki saat aralıksız mutsuzluğundan, hayata karşı artık direnemeyişinden, haksızlıklardan bıktığından söz etti. ben sürekli onu motvie etmeye çalıştım ama nafile. o gittikten sonra da bana bomboş gözlerle etrafa bakan biri haline gelmek kaldı ya benim enerjim gidiyor insanları umursamadan, sadece dinleyip konuşulanları orada bırakıp hayatına devam eden, konuşan insanı o anda en önemli şey onun dertleriymiş gibi dinlemeyip yorulmayan biri olmayı ne çok isterdim ben yaa
Aynen canım bende sana katılıyorum ömrüm arkadaşlarımın aşk hikayelerini kalp kırıklıklarını mutsuzluklarını dinlemekle geçti ama hiçbiri birgün bahar senin derdin var mı üzgünmüsün demedi zaten göstermem de ben kimseye insanlar beni gülen kız olarak hatırlıyorlar suratımda sürekli bir tebessüm vardır genelde de birşeye 2 günden fazla üzülmem ( tabi bu zamanla tecrübeyle hayat öğretisi ) sen dinle insanları ama eğer o da seni dinliyorsa... sıkıntınmı var gel bana anlat bacım :) derdine derman olim aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sabretmeyi öğrenmem lazım bu şekilde devam edersem zaten istediğim kiloya ulaşacağıma eminim ama dediğim gibi biraz sabır ve biraz da mutluluk lazım bana ...
canımcım uçak konusunda bne de çok tedirgindim ama şahsen indikten sonraki depresif ruh halim beni şok etti kalkarken ve inerken biraz geriliyorsun ama sonuçta çok kısa sürüyor ülke içindeki uçuşlar. bir de muhtemelen senin de benim gibi kemerin olmayacak:))) :CüvCüv: ek aparat getriyorlar ben utanıp istememiştim montumu dizlerime örttüm oturdum ööle hayır buna da hazırlıklı ol yani(((( inince beni çok sarstığını farkettim uçuşların kısacık bişey ama dengesi bozuluyo insanın umarım sende olmas:)) bi de sese hazırlıklı ol sürekli büyük bir gürültü var içerde umarım rahat yolculuk geçirirsin canım
öbür konuya gelince, dert bende derman bende be bacım :))))))) neyse iyice bi zayıflayım insanlar bendeki değişimden güç alıp hayatlarına olumlu bakarlar inşallah bizim manifestodan güç aldığımız gibi olumunekankayizsmile
niye gidiyosun izmire bilmiyorum ama bi de izmirin kızlarına dikkat et (me) bunlar da insan ben de insanım moduna girmiştim ben:)))kaydirigubbakcemile3
carnival canim sen eminmisin o kilada olduguna hic o kilodaymisin gibi degilsin
ya kizlar bugun ülke tv de biber yagini konusdular cok etkiliymis felan fiyati 77 tl 250ml ben aslinda istiyorum ama karar veremedim
carnival canim sen eminmisin o kilada olduguna hic o kilodaymisin gibi degilsin
ya kizlar bugun ülke tv de biber yagini konusdular cok etkiliymis felan fiyati 77 tl 250ml ben aslinda istiyorum ama karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?