Kemerim olmayacak mı :çok üzgünüm: :S Ses mi eyvahedigeldismile :S offff çok tırstım ve gitmekten vazgeçtim sanırım. Yanımda güveneceğim biri olmadan binemiycem galiba :1no2:
yok korkma canımcım o kadar kısa sürüyor ki hemen varıyorsun acaip bi rahatlık aslında. kemere gelince, hostesten aparat istersin olur canım sorun olmaz ses de başağrısı yapıyor ben o bakımdan demiştim üsüldüm şimdi korkma bin o uçağa hipnoz edeyim seni dur bin o uçağaaaa binnn o uçağğğaaaaaaaa:)))))olumunekankayizsmile
iyi yolculuklarrrrrrr
ya kizlar bende veremiyorum üstelik cikiyor gecen hafta cuma 110,6 dim hatta bir iki gün önce daha azdi neyse ama cuma 110,6 hafta sonu 109,5 i gördüm cok sevindim ve simdi 111,3 anlamiyorum ben ya cok moralim bozuluyo cumaya ne kaldi surda ben yine ya ayni olcam yada almis olcam ama pazar günü regl olcam ondanmi cok cikiyorum birde sunun farkindayim iki gündür idrara cok cikmiyorum iciyorum ama cok gitmiyorum wc ye üfffffffffffff ne vardi bizde incecik olsaydik ya
pregant tebrikler canım bende eve gelirken az önce markete girdim bir magnuma hayır diyemedim aslında alırken düşündümde almasammı diye ama dayanamadım ama akşam yemeği yemeyeceğim meyva yerim az sonra tamamdır
babam gene geldi memelketten y çok mutluyum ya bamya pişirdim en sevdiği yemektir tabi az yağlı yaptım. bayıldı ben de bi tabak yedim :CüvCüv:
para meselesinin halli lazım üzerinde çalışıyorum ama batmadan nasıl geçircez bu yazı bilmiyim nası bir savurgan insanım ben ay şu kilo işini hallediyim, ona da bi el atcam
aa almışım iki dersten kikikikiki çokkk mutluyummmmm:lepi:
en yakın arkadaşımla görüştük bugün. ya tamam en sevdiğim insanlardandır şu dünyada her şeyimizi paylaşırız biz ona çok borçlarım vardır her zaman yanımda olmuştur o ayrı ama ben hayatla ilgili yepyeni, taze bir enerji bulmuşken olumlu bir düşünceyle kendimi dönüştürmeye çalışırken, oturdu iki saat aralıksız mutsuzluğundan, hayata karşı artık direnemeyişinden, haksızlıklardan bıktığından söz etti. ben sürekli onu motvie etmeye çalıştım ama nafile. o gittikten sonra da bana bomboş gözlerle etrafa bakan biri haline gelmek kaldı ya benim enerjim gidiyor insanları umursamadan, sadece dinleyip konuşulanları orada bırakıp hayatına devam eden, konuşan insanı o anda en önemli şey onun dertleriymiş gibi dinlemeyip yorulmayan biri olmayı ne çok isterdim ben yaa
yavrum maşallah çok güzelmişsin gerçekten:)))) zemuszemus kilonu göstermiyosun bence de kıs bi zayıflasak çıtır olcez çıtır:))=)olumunekankayizsmile
öyle bir dostun olduğu için çok şanslısın. insanlar bişeye inanmak istemezlerse onları asla inandıramazsın. zaman ver. kendi düşünüp halleder. ben de senin gibiyim çünkü. nasıl olduğunu biliyorum
kızlarrr kendime beş yıllık kalkınma planı hazırladım veee bunun içinde yıllardır hayallerimi süsleyen istanbula taşınmak da var üstelik bugün bir özel üniversiteye öğretim üyeliği başvurusunda bulundum bile... her şeyi değiştirmek kendimi dönüştürmek istiyorum. yepyeni bir hayat istiyorum hayırlısıyla...
Canım senin adına çok sevindim yeni bir hayat her zaman güzel şeyler getirir yeni bir şehir yeni bir çevre yeni insanlar ve yeni bir sen... bende 2011 mayıs gibi erzuruma veda ediyor olacağım yeni bir hayata yeni bir benle güzel bir başlangıç yapacağım.
İnşallahh herşey gönlünce olur :Saruboceq: olumunekankayizsmile
carnival canim sen eminmisin o kilada olduguna hic o kilodaymisin gibi degilsin
ya kizlar bugun ülke tv de biber yagini konusdular cok etkiliymis felan fiyati 77 tl 250ml ben aslinda istiyorum ama karar veremedim
Kızlaaarrr topicle alakasız ama yakınımda danışacağım kimse yok :çok üzgünüm:
Haftaya ilk kez uçağa binmem gerekecekizmire gideceğim ama uçağa hiç binmediğim için şüphelerim var beni otobüs tutuyor 2 saatlik yolda bile helak oluyorum onun için uçakla gitmem gerekiyor. Şimdi otobüs tutuyorsa acaba uçakta tutarmı ? kalkarken ve inerken sorun olur diyorlar benim sık sık burnum kanar acaba uçakta basınçtan dolayı burnum kanayabilir mi ? Dikkat etmem gereken yada bana vereceğiniz tavsiyeleriniz var mı? Yardımcı olurmusunuz lütfen ...
yaaaa ben motivasyonumu kaybettim ne yapacağım ben 3 haftadır 115te takılı kaldım 116 oluyorum sonra yine 115 bugün yine 116 yım çokda kaçamaklar yapmıyorum ama spor yapmayınca metabolizmam çalışmıyor benim kızım hiç durmuyor paçama yapışık geziyoruz ne yürüyüşe çıkabilirim nede salona leslie bile yapamıyorum izin vermiyor tek sporum deniz ama oda hergün gdememki burası aşırı sıcak perişan olduk bebeğimde bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?