Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kemerim olmayacak mı :çok üzgünüm: :S Ses mi eyvahedigeldismile :S offff çok tırstım ve gitmekten vazgeçtim sanırım. Yanımda güveneceğim biri olmadan binemiycem galiba :1no2:

yok korkma canımcım o kadar kısa sürüyor ki hemen varıyorsun acaip bi rahatlık aslında. kemere gelince, hostesten aparat istersin olur canım sorun olmaz ses de başağrısı yapıyor ben o bakımdan demiştim üsüldüm şimdi korkma bin o uçağa hipnoz edeyim seni dur bin o uçağaaaa binnn o uçağğğaaaaaaaa:)))))olumunekankayizsmile
iyi yolculuklarrrrrrr

Valla canım 1 haftadır beynimi yedim düşünmekten acayip stres yaptım uçak fobisiyle alakalı okumadığım yazı kalmadı çok büyütüyorum belki de bilmiyorum ama sonuçta varacağım şey önemli tatil yapıcam kankamı ziyaret edicem belki iş bile bulurum kendime kaydirigubbakcemile2 izmirde yaşamakta güzel olsa gerek erzurumdan sonra zemuszemus korkmuyorummmmm bincem o uçağa

Ama canım çok sıkkın az önce basküle çıktım ve kilo kaybı yoooookkk 122.1 hala aynı numaralar 100 gr bile verememişim stresteeennnn !!! beynimi rahatlatmam lazım :umursamaz:

Bende resmimi ekliycem bakalım kilomu gösteriyormuymuşum merak ediyorum :sinifsinif:
ama hiç boydan foto çekilmiyorum ki kilolarımı saklamak için senağlama neyse bulcaz artık 1 tane :çok üzgünüm:

Bulduğum boyanası önü (4-5 ay önceki halim )

ışyeri lavabosu ( 3 ay önce )

Resimlerin üstüne tıklarsanız daha büyük boyutta görebilirsiniz

Bugün yeni bir resim çekilicem umarım fark olur bu resimlerle bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ya kizlar bende veremiyorum üstelik cikiyor gecen hafta cuma 110,6 dim hatta bir iki gün önce daha azdi neyse ama cuma 110,6 hafta sonu 109,5 i gördüm cok sevindim ve simdi 111,3 anlamiyorum ben ya cok moralim bozuluyo cumaya ne kaldi surda ben yine ya ayni olcam yada almis olcam ama pazar günü regl olcam ondanmi cok cikiyorum birde sunun farkindayim iki gündür idrara cok cikmiyorum iciyorum ama cok gitmiyorum wc ye üfffffffffffff ne vardi bizde incecik olsaydik ya

Aynı durum bende de var ben de 3 gün içinde regl olucam ve o kadar su içiyorum sanki vücudum suyu emiyor tık yok bende de. Regldan sonra toparlarız bence stres yapma bu hafta da böyle geçsin.

yavrum maşallah çok güzelmişsin gerçekten:)))) zemuszemus kilonu göstermiyosun bence de kıs bi zayıflasak çıtır olcez çıtır:))=)olumunekankayizsmile

canımcım su içiyorsan o da bir şekilde bedeninden atılmıyorsa zaten ağır çıkarsın ama o yağ değil sonuçta ödem. yani bugün olmazsa iki gün sonra atacaksın o ödemi. su içmeye devam et bence bir de idrar söktürücüler var aktarlarda ödem çözücü falan. bir iki gün onu dene derim. zaten reglin de yklaşıyormuş şu anda ağır çıkmandan normal bişi olamas. dikkate t ağır diyorum kilo almandan normal bişi demiyorum çünkü kilo değil o. ayaklarımı havada sallayınca acıyorlar düşün ayakkabı giyemiyorum ben de o durumdayım yani üstelik iki aydır regl de olmuyorum. bu saah tartıd bir kilo yüz gram fazla çıktım. ama mümkün değil bu beslenme ve hareketle. spor biraz işe yarayacak gibi. dur bakalım... rejime devam...

sağol canım. ben magnumu ara öğün yerine yedim ama yasaktı bana. neyse pişman olmıcam.

öyle bir dostun olduğu için çok şanslısın. insanlar bişeye inanmak istemezlerse onları asla inandıramazsın. zaman ver. kendi düşünüp halleder. ben de senin gibiyim çünkü. nasıl olduğunu biliyorum

yavrum maşallah çok güzelmişsin gerçekten:)))) zemuszemus kilonu göstermiyosun bence de kıs bi zayıflasak çıtır olcez çıtır:))=)olumunekankayizsmile

O senin güzelliğin bebeğim aklinialirimsmile
Valla zayıflarsak harbiden çıtır olcaz ha kaydirigubbakcemile5
Allah nasib eder inşallah :Saruboceq:

sağol canımcım desteğin için olumunekankayizsmile galiba biz birbirimize benziyoruz hep. aynı hassasiyet, aynı duyarlılık...

kızlarrr kendime beş yıllık kalkınma planı hazırladım veee bunun içinde yıllardır hayallerimi süsleyen istanbula taşınmak da var üstelik bugün bir özel üniversiteye öğretim üyeliği başvurusunda bulundum bile... her şeyi değiştirmek kendimi dönüştürmek istiyorum. yepyeni bir hayat istiyorum hayırlısıyla...

ya kızlar bu arada bu ödeme bi çare olsa ya kaynatmadığım bitki, içmediğim su, yapmadığım yürüyüş kalmadı. ayaklarım hormonlu meyveler gibi gitgide büyüyorlar yaaaaa basamıyorum artıkın yarın doktora gitcem zamanım olursa oyyy(((

Son düzenleme:

Canım senin adına çok sevindim yeni bir hayat her zaman güzel şeyler getirir yeni bir şehir yeni bir çevre yeni insanlar ve yeni bir sen... bende 2011 mayıs gibi erzuruma veda ediyor olacağım yeni bir hayata yeni bir benle güzel bir başlangıç yapacağım.

İnşallahh herşey gönlünce olur :Saruboceq: olumunekankayizsmile

sağol dostum artık kendimizi kurtarma oerasyonunun zamanı geldi de geçiyor bile umarım sen de hayal bile edemeyeceğin kadar mutlu olursunolumunekankayizsmile

carnival canim sen eminmisin o kilada olduguna hic o kilodaymisin gibi degilsin

ya kizlar bugun ülke tv de biber yagini konusdular cok etkiliymis felan fiyati 77 tl 250ml ben aslinda istiyorum ama karar veremedim

canım hiç o televizyonun önerdiklerine güvenme.yalnızca parandan olursun.bende etkilenip iki ürün almıştım.birinden iki.(zayıflama bandı)birde biotermal minera yağ(5 kutu)1 kilo bile vermedim..........

kalkışta ve inişte bayağı bir sarsıntı oluyor.birde hava tirbülansında için bir hoş oluyor.ben çok keyif alırım.ve her türlü araçtan en güvendiğimdir.

bende de durumlar aynı hemşehrim.sen küçük bebeğini bende koca bebeğimi bırakıp ne denize girebiliyorum,nede yürüyüş yapabiliyorum.cuma günü de annem geliyor.vavyyy bana vaylarrrrrrrrrrrr bana.bende daha hastayım der,çay kahve servisi bekler!!!!!!!!!!!!!

kızlarr nerelerdesiniz.aklıma gelen kacaklar:
Tursari.egedeniz.saferan,sutem,bursa16,başkacak citol ve kaçmaya çalışan yasafatım,
yakında bende kaçacağım.yeni gelen arkadaşların heyecanı beni de sardı.kimbilir ?belki bende kilo vermeye başlarım..

umutbahar çok güzelmişsin fazlalıklar gidince çok şirin olmuşsundur allah nazarlardan saklasın tütütütü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…