Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada çok sinirlerimi bozan bir rahatsızlığım vardı kan tahlili yaptırdım pika hastayım kan ve değerlerim düşük ve demir eksiliği var hangi değerden olduğunu bilmiyorum talasemi olma ihtimalin %95 dedi daha teşkilatlı bir hastaneye gitmelisin dedi o testte kan ve demir normal düzeylere ulaşınca yapılırmış umarım iyi gelir ilaçlar ve pis hastalıktan kurtulurum

haha b12 vitaminide yazacaktı kilo aldırıyormu dedim ewet dedi aman aman eksik kalsın şimdiliik zayıflayım sonra dedim

ne kadar güzel bir yüzün ve gözlerin var.allah esirgesin..

Çok teşekkür ederim :kedi:

Kızlar Günaydın ...

Regaib kandiliniz mübarek olsun Allah bu gece de yapılan bütün dualarını kabul etsin inşallaaahhhh dualarınızda beni de unutmayın Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi nasip eder inşallahhh hayırlısıyla :Saruboceq:

Yaaa olamaz yarın cuma ve benim baskülümün pili bitti :sinifsinif: nerde satılır ki bu pil nerden bulucam bilmiyorumkismile :gitme: 120 kilodan aşağı olsam dijital olmayanlardan alacaktım onlar daha doğru ölçüyorlarmış ama onu alsaydım ibre 2 tur dönerdi herhalde benneyaptımki

Kızlar bu yarışmaya aday olmuştum belki aranızda katılanlarda vardır linke tıklayıp bana oy verebilirmisiniz acaba birşey olacağından değil de işte ne biliyim

Think Plus Yüzünü Arıyor

kilomu 130 yazmaktan utanmıştım 110 yazmıştım :kedi: ohaoldumsmile :sinifsinif:

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Geldi yine bir gül mevsimi..
Baharla yaz

arasında geldi.. Hoş geldi.. Sefalar getirdi.. Şöyle buyursun, baş köşeye konsun.. Recep, Şaban, Ramazan ayları hoş geldi.. ...~ ~ Yâ Rabbi! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır . . . REGAİB Kandilinin Hakiki sevgili ile O'nun dost oldukları ile, O'na dost olanlar ile muhabbetimize vesile olması niyazımızla; Kandiliniz Mübarek olsun

Hayırlı kandiller arkadaşlar...

Umutbahar oyumu kullandım...:) Seçilmen dileğiyle..:)

geçen hafta sadece kilo bildirimi yapmak için girebilmiştim foruma... şimdi girdim kimseler yok. hatta geçen haftanın nazarlığı ben olmuşum:)) yeni öğrendim...nerelerdesiniz kızlarrr... özledim sizi...
sanırım ben iki hafta daha olmayacağım.

Günaydın Kızlar Hayırlı Cumalar

Gözlerimi açar açmaz basküldeydi yine aklım sonuç 121.3 neden diye düşündüğümde karnımdaki ağrı yanıtını verdi regl oluyorum ondan vucudumda acayip bir şişlik hissediyorum reglin bitmesiyle beraber 110 küsürlü kiloları göreceğim inşalllaaahhhhh :Saruboceq:
Dün gece hepimize dua ettim sağlıklı bir şekilde istediğimiz kilomuza ulaşmamız için Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:

Günaydınnnnn Günaydınnnn :))))

Mübarek üç aylarınız ve geçmiş kandiliniz ve cumanız mübarek olsun :Saruboceq:

Hafta başında bademcik sebebiyle hasta oldum şimdi iyiyim şükür dün eltimin bebeği doğdu hep onun yanındaydım...Nursenaaa inşallah sende hayırlı bir doğumla kavuşursun bebene :Saruboceq:

Gelelim fasulyanın faydalarına :jeyyar: hasta olmam accuk işe yaradı iştahım kesildi :jeyyar:

Beni hasta ettiğin için şükürler olsun allahım :Saruboceq: ne kadan mikemmel bir şükür :roflol:

çizelgemi değişim :teytey:

yeni bir liste ile karşınızdayım
eksiklerimiz çokk ama vakti geldi
bu ara geçmiş kandilininzi kutlarım

APPLEARZU .............101,5.............................??
Bonus.................. .89.4 ..............................87.2...............................2.2
carnivale...................125.5 ............................?
egedeniz03.................89,5................................?
Derin......................115.5............................??
elifsevde....................110,6 ......................109,9...................................0.7
Gelincik.....................87,2 ............................?
halley.......................110..............................109.6................................0.4
Nur1835 ..................68 .................................aynı.................................
pregant.....................74 ..................................73.................................1
sutem ......................103,4 .........................?
seferan.....................139.5 .............................??
Seçil00.......................84,4...........................????
tursari......................85.5 ...................................????
tebessum77.................86.4 ............................??
UmuTBahaR.................122.1..............................121.3............................0.8
YENA........................90 ................................??
yasafat ....................109.5..........................??
Yağmurgözlü................108,5..........................106,1..................................2.4
zalimi........................83 ...............................?
zeynep957 .................94.1...............................94.2.................................

1.lerimiz :hooray:

yagmurgözlü...............2.4
Bonus.....................2.2

2.lerimiz :teytey:

pregant...................1

3.lerimiz

UmuTBahaR.................0.8
elifsevde.................0.7
halley....................0.4

kızlar merhaba.bi sorunum var.21 mayısta 115 ile başlamış oldugum diyetimde pazartesi günü en son 109.6 yı gördüm.ama biber hapı kullanmıştım ben bir de.doktora gittim bana xenical diye bir ilaç verdi.onu kullanmaya başladım 4 gün oldu.ya kiloyu bırakın gram bile verewmiyorum.halbuki çok güzel gidiyordu kilolar.diyet de yapıyorum.spora pek ağırlık veremiyorum. neden gitmiyor kilolarım.bu ilacı duyan kullanan var mı.nedir nasıl bişeydir.bi işe yaramıyor mu yoksa.lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum.kaç gündür çok moralim bozuk.

Xenical yemekle alınan yağın bir kısmı dışkı yoluyla tahliye edilmesi...zaten prospektüsünde yazıyordur..doktorda söylemiştir...

Banada vermişti doktor bir hafta kullandım bir kaç yıl önce,sonra onuda bıraktım...Çünkü çok rahatsız edici birşey..
Emin ol ilaçla olucak bir şey değil..Tamamen biz istemeliyiz zayıflamayı...

Sende gayet iyi kilo vermişsin hemen telaşlanma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…