Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylsn canım. Hoşgeldin
Sağolun kızlarAllah rahmet eylesin canım. Hepimiz bir alıp bşr veriyoruz kilo büyük bir mesele bizler için
Cumaya şişkinlik iner. bende şimdi oldum tamda iştahımı biraz frenliyim diyordum 15 gün gecikmişti benim bu sefer dengem şaştı .....Regl oldum bu hafta şiş gecicek☹
Uyku düzenim hiç yok bu ara ne olacak böyle
Tamamen eşimin vardiyası ile ilgili çocuklarla gün boyu ev işi olmiyor herkes yattıktan sonra yapıyorum işlerimi gece 2 yi buluyor yatmam sabah 5 buçukta eşim için kalkıyorum o ise gidiyor 6 ceyrekdeNeden acaba havalarda geceleri serinledi aslında ...
Pazar morundayım evde uzanıyorum bende ...
Basın sağolsunMerhabalar mutlu hafta sonları
Ben yine geldim :) yaklaşık temmuz başından beri sürekli bir evden gidiş geliş halindeyim. son olarak 13 gün başında bekledigim hastam ben eve geldikten 1 hafta sonra vefat edince tekrar memlekete gittim 4 gün kaldım yeni eve geldim.
Bir ara 10 gün kadar çok katı listeler yaptım. biii 4 kilo verdim ama bu gidip gelmelerde saldım mağlesef ve fazlası ile geri aldım herhalde. yeniden toparlamam lazım ....
Sağol canım Amin inşallahBasın sağolsun
Mekani cennet olsun
Geçmiş olsun hoşgeldinizSelamlar hepinize..coronanin bana bıraktığı psikoljik sıkıntılardan gelemedim uzun zaman..umarım iyisinizdir...güzel bi gün olsun.
Tesekkür ederim canım..hosbuldumGeçmiş olsun hoşgeldiniz
Geçmiş olsun bana gelmeden bıraktı sana bırakması gayet normalSelamlar hepinize..coronanin bana bıraktığı psikoljik sıkıntılardan gelemedim uzun zaman..umarım iyisinizdir...güzel bi gün olsun.
Tesekkür ederim canım.. umarım hiç uğramasın kimseye..Geçmiş olsun bana gelmeden bıraktı sana bırakması gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?