Gelcem dedim gelemedim. Hicbirseye yetisemiyorum. Kendime zaman ayıramiyorum. Ama bu boyle gitmez. Bu kg yapismadan kurtulmam lazimGünaydın ❤
İyi mi herkes? Ne alemdesiniz?
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
@Nana
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
D demetc
aaynaa
Sarayca
Canim ben korona gecirdiginizi yeni gordum. Cok geçmiş olsun. En son karantinaya girdiniginizi biliyordum pozitif ciktiginizi gormemiştimNefes alabilmek için yalvaran insanlar gördüm..bu beni inanılmaz etkiledi..hastane sürecini kafamdan atamıyorum.. her nefese şükretmek lazımmış ve corona denen illeti ciddiye almak lazım.
Ne güzel yazmışsın ...Tünaydın
Her olumsuzluğa karşı durmak zorundayım zorundasınız bırakmayın kendinizi ve beni.
Birimiz zordaysak diğerimiz sahip çıksın ❤
Bi kaç gün durup yeniden devam ederiz ne yapalım.
Kendimi sevmeye ihtiyacım var bol bol.
Eki Görüntüle 2680703
Nur1835
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus
Zeyzeyay91
PiaLeon
Amine Busra
Bulamiyorum
Namaria
D demetc
aaynaa
Sarayca
Tgcervanne0133
Ne güzel yazmışsın ...
dün kahvaltıda
iki tane tereyağda yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
salatalık domates
1 dilim kepek ekmeği yedim..
akşam da 2 tane şeftali yedim
5 tane incir
suyu az içtim su sorun..
akşam yemek yemedim canım..Akşam yemeği yemedin mi?
Su benimde sorunum ölmiycek kadar içiyorum
akşam yemek yemedim canım..
biraz üşütmüşüm canım da çekmedi ama meyve yedim tatlı krizlerim oluyor ama tutuyorum kendimi
Yumurtada tiksindim bende vallahiSpor yaptım ve kahvaltı yine yumurtaa
evet çok oldu gerçekten memleketten gönderdiler de tazeydi nasıl yedim anlatamam2 şeftali 5 incir çok olmuş daha çok acıktırıyor bide yanında ceviz falan ye süt iç dengelesin şekerin hızlı yükselmesini.
Canım benim seni en iyi anlayanlardanim,gün yetmiyor gibi geliyordu bazen bana da..Gelcem dedim gelemedim. Hicbirseye yetisemiyorum. Kendime zaman ayıramiyorum. Ama bu boyle gitmez. Bu kg yapismadan kurtulmam lazim
Cocuklar gece uyursa ancak o zaman uyuyabiliyorum. Ama yusra surekli uyanip agliyor. Gece 2 kez emzirmeye 2 kez yusraya kalkiyorum. Gunduz zaten asla ayni anda uyumuyolar sirayla uyaniyorlar..Canım benim seni en iyi anlayanlardanim,gün yetmiyor gibi geliyordu bazen bana da..
Mümkün oldukça işlerini çocuklar uyuduğunda gece hallet..bulasik makinen sürekli boş olsun mesala,ütü,çamaşır biriktirme..sabahları bi makine ac bitsin işin.. birde herşey mükemmmel olacak diye bekleme lütfen.. biri bebek olmak üzere iki çocuk var evde..
Hmmm daha uykular düzene girmediyse,yapacak birşey yok şimdilik.. kendini yorma,üzme olduğu kadar.. Ama diyetini ihmal etme..en kısa zamanda saglimiza kavusalimCocuklar gece uyursa ancak o zaman uyuyabiliyorum. Ama yusra surekli uyanip agliyor. Gece 2 kez emzirmeye 2 kez yusraya kalkiyorum. Gunduz zaten asla ayni anda uyumuyolar sirayla uyaniyorlar..
Sabah kahvalti sonrasi mutlaka camasir makinasi calisiyo. Bulasiklar diziliyo. Oglene kadar yemegi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?