Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nefes alabilmek için yalvaran insanlar gördüm..bu beni inanılmaz etkiledi..hastane sürecini kafamdan atamıyorum.. her nefese şükretmek lazımmış ve corona denen illeti ciddiye almak lazım.
Canim ben korona gecirdiginizi yeni gordum. Cok geçmiş olsun. En son karantinaya girdiniginizi biliyordum pozitif ciktiginizi gormemiştim

Ne güzel yazmışsın ...

Selamlar +90 'nın fıstık hatunları..bende şimdilik yolunda herşey,kacamaksiz gidiyorum bakalim..su içmekten yürüdükçe karnimdan su sesi geliyor,guruk guruk diye
Spor da pek aktif değilim malesef,bölgesel hareketlerle idâre etmeye çalışıyorum..az kalorili,bol hareketli bi gün olsun

2 şeftali 5 incir çok olmuş daha çok acıktırıyor bide yanında ceviz falan ye süt iç dengelesin şekerin hızlı yükselmesini.
evet çok oldu gerçekten memleketten gönderdiler de tazeydi nasıl yedim anlatamam
bugün zorla da olsa 10 bardak su içeceğim 3 bardak içtim kaldı 7 bardak

Gelcem dedim gelemedim. Hicbirseye yetisemiyorum. Kendime zaman ayıramiyorum. Ama bu boyle gitmez. Bu kg yapismadan kurtulmam lazim
Canım benim seni en iyi anlayanlardanim,gün yetmiyor gibi geliyordu bazen bana da..
Mümkün oldukça işlerini çocuklar uyuduğunda gece hallet..bulasik makinen sürekli boş olsun mesala,ütü,çamaşır biriktirme..sabahları bi makine ac bitsin işin.. birde herşey mükemmmel olacak diye bekleme lütfen.. biri bebek olmak üzere iki çocuk var evde..

Cocuklar gece uyursa ancak o zaman uyuyabiliyorum. Ama yusra surekli uyanip agliyor. Gece 2 kez emzirmeye 2 kez yusraya kalkiyorum. Gunduz zaten asla ayni anda uyumuyolar sirayla uyaniyorlar..

Sabah kahvalti sonrasi mutlaka camasir makinasi calisiyo. Bulasiklar diziliyo. Oglene kadar yemegi yapıyorum

Hmmm daha uykular düzene girmediyse,yapacak birşey yok şimdilik.. kendini yorma,üzme olduğu kadar.. Ama diyetini ihmal etme..en kısa zamanda saglimiza kavusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…